Kraken och Bittrex är två av de mest populära plattformarna för investerare att handla alternativa mynt (“altcoins”). Båda är bra alternativ för människor som är bekväma med att använda enklare börser, som Gemini och Coinbase, och vill utöka sin portfölj.

I denna ”Kraken vs Bittrex” recension kommer jag att beskriva positiva och negativa effekter på varje plattform samtidigt som jag beskriver vad som gör dem unika. På det sättet kan du med säkerhet bestämma vilket utbyte som är bäst för dig.

Vi går igenom:

Kraken vs Bittrex: Nyckelinformation

Finansieringsmetoder

Dina tillgängliga finansieringsmetoder bestäms av din verifieringsnivå på Kraken.

Som en Nivå 1 användare är du begränsad till kryptovalutans insättningar och uttag. Men du kan dessutom handla fiat (t.ex. amerikanska dollar) tillsammans med kryptovaluta på detta nivå. För att bli Tier 1-användare måste du ange ditt fullständiga namn, födelsedatum, land och telefonnummer.

För att kategoriseras i nivå 2 måste du också ange din adress. För att nå nivå 3 krävs en uppladdning av ett giltigt regerings-ID och uppehållstillstånd. Beroende på i vilket land du bor kan du sätta in och ta ut pengar via banköverföring antingen Tier 2 eller Tier 3. Amerikanska invånare måste vara i nivå 3 för att ha tillgång till denna finansieringsmetod.

Till skillnad från Kraken kan du inte finansiera ditt konto med fiat i Bittrex. Bittrex tillåter endast krypto-till-krypto-utbyte med fokus på parningar av Bitcoin, Ethereum och Tether. Om du väljer att använda Bittrex rekommenderar jag att du köper ett av dessa tre mynt på en annan börs och överför dem till Bittrex för att handla.

Gränssnitt

Kraken erbjuder bekvämt tre sätt att köpa och sälja kryptovaluta: Enkelt, Mellanliggande och Avancerat. Med fliken Enkel kan du placera marknadsför och begränsar order.

Kraken Bitcoin Dashboard med vald flik

På fliken Mellanliggande och Avancerat kan du ställa in villkorliga stängningar, stoppförluster, hävstångsalternativ och utgångar.

Kraken Bitcoin Dashboard med avancerad flik vald

Bittrex-gränssnittet är inte så intuitivt som Kraken vid första användningen. För att köpa / sälja ett visst mynt kan du antingen klicka på marknadsnamnet (t.ex. BTC-XMR) från hemsidan eller klicka på myntnamnet från din plånbokssida (t.ex. XMR).

På marknadssidan tillhandahåller Bittrex lämpliga diagram (orderbok och pristidslinje) precis ovanför inmatningsrutan för order. Detta gör att du enkelt kan analysera myntets tekniska detaljer när du gör en beställning.

Bittrex Monero Order Book Chart

På samma sätt som Kraken kan du ange marknads- och begränsningsorder samt placera villkor för dina beställningar. Det är dock omfattningen av de avancerade handelsalternativen som Bittrex erbjuder.

Bittrex beställningsformulär

Erfarna investerare som letar efter avancerade handelsfunktioner bör titta på Kraken medan investerare med analys som fokus bör kolla in Bittrex.

Handelsavgifter

Kraken använder en handelsavgiftsschema med avgifter som varierar beroende på din 30-dagars handelsvolym och om du gör en beställning på böckerna (en tillverkare) eller fyller en beställning från böckerna (en mottagare).

De tillverkaravgift för de flesta parningar på Kraken varierar från 0,00% till 0,16%. Avgiftsavgifter är normalt mellan 0,10% och 0,26%.

Bittrex debiterar en 0,25% provision för alla affärer.

Kraken har den tydliga fördelen i handelsavgifter. Men om du är en investerare med låg volym som använder dessa börser för att snabbt köpa en position i ett mynt, är avgifterna mer jämförbara – 0,25% på Bittrex vs 0,26% på Kraken.

Tillgängliga kryptovalutor

Det är ganska osannolikt att du inte kan hitta de mynt du letar efter mellan dessa två börser.

Kraken har många mynt och parningserbjudanden inklusive:

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Rusa
 • EOS
 • Ethereum Classic
 • Ethereum
 • Gnos
 • Iconomi
 • Litecoin
 • Melon
 • Augur
 • Tjudra
 • Dogecoin
 • Stellar Lumens
 • Monero
 • Krusning
 • Zcash

Bittrex har över 250 handelspar. Som jag nämnde tidigare är dock dessa parningar med Bitcoin, Ethereum och Tether, så se till att du har de finansierade innan handel.

Överföringsgränser

På Kraken kan du sätt in upp till $ 25 000 per dag när du ger en bevis på finansieringskälla. Insättningar tar vanligtvis 1-5 arbetsdagar för att nå ditt konto. Krakens uttagsgräns är också $ 25 000 per dag.

Det finns ingen gräns för det belopp du kan sätta in på Bittrex. Det belopp du kan ta ut ökar med din verifieringsnivå.

Baskonton kan ta ut upp till 3 BTC per dag när de har tvåfaktorautentisering aktiverad. Du måste skicka ditt namn, adress och födelsedatum för att ha ett grundläggande konto.

Förbättrade konton har en daglig uttagsgräns på 100 BTC när de har tvåfaktorer aktiverade. För att få ett förbättrat konto måste du ladda upp identifikation och en selfie.

Företagets förtroende

Kraken och Bittrex fungerar som amerikanska företag och håller sig till SEC och den amerikanska regeringens höga standarder och regler.

Kraken har sitt huvudkontor i San Francisco och drivs av moderbolaget Payward, Inc. Många ansedda investerare, inklusive Blockchain Capital, har gett företaget mer än 6 miljoner dollar i finansiering. Användarbasen på börsen har också ökat dramatiskt sedan lanseringen 2013 – en fördubbling var femte månad.

Bittrex lanserades 2014 av ett team med omfattande kunskap och erfarenhet inom säkerhet och produktutveckling. De grundande team arbetat tidigare på anmärkningsvärda företag som Amazon, Blackberry, Microsoft och Qualys. Nu har huvudkontor i Seattle, Bittrex rekommenderas gång på gång av medlemmar i samhället som det bästa sättet att handla altcoins.

Fondsäkerhet

Även om det exakta beloppet inte anges anger Kraken att de håller majoriteten av kryptotillgångar offline i krypterade hårdvaruplånböcker. De enda mynten de håller online är de som används för att hålla likviditeten på börsen. Företaget håller också hela reserverna för att förhindra risk för a bankkörning.

Bittrex har 80% till 90% av alla fonder som hålls offline med en elastisk plånbokstrategi i flera steg. Plattformen använder också 2-faktor autentisering, e-postvarningar och IP-adressdetektering för att ytterligare skydda ditt konto under inloggningar.

VARNING: Bittrex är ofta fokus för hackare som försöker phisha och få användarnas inloggningsinformation. Navigera alltid till webbplatsen genom att skriva “bittrex.com” direkt i navigeringsfältet. Google “Bittrex” och klicka inte på en länk från sökresultaten. Ofta kommer nätfiskare att köpa annonser som har en liknande webbadress och webbdesign som den officiella Bittrex-webbplatsen för att lura handlare att ge upp sin inloggningsinformation.

Kundsupport

Både Kraken och Bittrex ger bra kundsupport och gott om resurser för att hjälpa nya investerare med vanliga frågor som kan dyka upp.

Kraken har en omfattande FAQ-avsnitt och inkluderar även en utbildningsguide för nybörjare och handlare som vill lära sig mer om att investera.

Jag har inte upplevt detta personligen, men Kraken har nyligen fått lite kritik för långsam svarstid och ibland ignorerat supportbiljetter. Jag tror inte att detta är skadligt utan snarare en hicka för ett snabbt växande företag.

Bittrex har en robust supportwebbplats består av vanliga frågor, meddelanden, nyheter och ett område för att rapportera frågor.

Den senaste veckan rapporterade många medlemmar att de plötsligt inte kunde logga in på Bittrex eller ta ut pengar på grund av verifieringsproblem på deras konto. Efter ett par dagars tystnad släppte Bittrex a påstående förklarar att inaktiveringen av kontot berodde på överensstämmelseskäl och endast påverkade 0,01% av kontona.

Jag håller med majoriteten av samhället i att Bittrex kunde ha gett en varning och gett bättre stöd till dem vars konton påverkades. Förhoppningsvis kommer företaget att lära av detta misstag och ge en bättre upplevelse nästa gång en liknande händelse inträffar.

Slutsats

Det finns goda skäl till varför Kraken och Bittrex är två av de mest populära börserna i branschen idag. Du kunde verkligen inte gå fel med att välja någon av dem för din handel med altcoin.

Om du letar efter en plattform för att sätta in fiat och handla ett stort antal mynt allt på en plats, Kraken är för dig.

Är du intresserad av att handla en ännu bredare utbud av mynt på ett utbyte med långtgående samhällsstöd? Välja Bittrex.

(Se CoinCentrals fullständiga lista över Crypto Exchange-recensioner)

Fler Kraken-jämförelser

 • Kraken vs GDAX
 • Kraken vs Gemini
 • Kraken vs Coinbase
 • Kraken vs Poloniex

Fler jämförelser från Bittrex

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me