Pravilnik o skladnosti zakona o avtorskih in digitalnih avtorskih pravicah družbe CoinCentral LLC

Pravilnik o skladnosti zakona o avtorskih in digitalnih avtorskih pravicah družbe CoinCentral LLC

CoinCentral LLC ceni in spoštuje pravice umetnikov. Prizadevamo si, da bomo spoštovali zakone o avtorskih pravicah, vključno z Zakonom o avtorskih pravicah (DMCA), in se z delovanjem naših storitev izognili kršenju avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine. Ta stran opisuje nekatere vidike naših storitev in nekatere postopke, ki smo jih uporabili za spodbujanje skladnosti z zakonodajo o avtorskih pravicah.

Naše storitve in licence

CoinCentral LLC ustvarja izobraževalne in novice usmerjene članke. Slike in videoposnetki izvirajo iz različnih virov, kot so spletna mesta brez avtorskih pravic in slike, ki so v javni lasti avtorjev pod vtisom, da vsaka slika ne krši avtorskih pravic..

Zdravilo

Če kateri koli material, ki ga zagotavljajo naše storitve, krši avtorske pravice katere koli stranke ali če upravičeno verjamemo, da tak material krši, lahko vsebino odstranimo iz svojih storitev (vključno s spletnim mestom www.coincentral.com), da preprečimo dostop do njega prekini ali blokira dostop odgovornih za vsebino in / ali sprejme kakršne koli druge ukrepe, ki se nam zdijo primerni. Po lastni presoji lahko dokumentacijo in / ali objavo tretjih oseb posredujemo tudi dokumentacijo v zvezi s katero koli kršitvijo ali trditvijo o kršitvi..

Skladnost z DMCA

DMCA, kot je kodificirano v 17 ZDA. 512, omejuje odgovornost ponudnika internetnih storitev za kršitev avtorskih pravic, izključno za prenos informacij prek interneta, pod pogojem, da obstajajo določeni postopki za odstranitev ali omejitev dostopa do gradiva, ki krši avtorske pravice. Spodaj opisane postopke smo izvedli, da bi se hitro in ustrezno odzvali na kakršne koli pomisleke glede kršitve avtorskih pravic, ki je posledica delovanja naše storitve. Prosimo, da uporabite spodnje postopke za najučinkovitejše in najučinkovitejše reševanje morebitnih težav.


Obvestilo

CoinCentral je določil zastopnika, da prejme obvestilo o zahtevani kršitvi avtorskih pravic ali intelektualne lastnine. Za vaše udobje in hitrejše reševanje lahko CoinCentral po elektronski pošti pošljete obvestilo o domnevni kršitvi [e-pošta zaščitena] Upoštevajte, da boste morda odgovorni za zakonsko in splošno odškodninsko škodo ter sodne stroške in odvetniške stroške, če lažno trdite, da so bile kršene vaše avtorske pravice. Za nelegitimne pritožbe je bila dodeljena velika škoda. Če imate kakršna koli vprašanja glede podlage za pritožbo, vas prosimo, da poiščete pomoč pristojnega zagovornika.

Pravilno obvestilo MORA vsebovati vsaj naslednje informacije:,

 1. Identificirajte se kot: (a) lastnik avtorsko zaščitenih del ali (b) oseba, pooblaščena, da deluje v imenu lastnika izključne pravice, ki naj bi bila kršena.
 2. Navedite svoje kontaktne podatke, vključno s svojim pravnim imenom, naslovom, telefonsko številko in e-poštnim naslovom.
 3. Podrobno opredelite avtorsko zaščiteno delo, za katero menite, da je kršeno.
 4. Natančneje določite gradivo, za katero trdite, da krši vaše avtorsko zaščiteno delo, do katerega zahtevate, da CoinCentral onemogoči dostop do vseh svojih platform. Upoštevajte, da vsebina, ki jo pretakajo naše storitve, običajno vključuje dolgotrajne predstave. Če se vaš zahtevek glede avtorskih pravic nanaša na sliko, navedite ime ali URL članka ter posnetek zaslona sporne slike.
 5. Vključite naslednjo izjavo: “V dobri veri verjamem, da uporaba avtorsko zaščitenih materialov, ki so zgoraj opisani kot domnevno kršijo, ni dovoljena s strani imetnika avtorskih pravic, njegovega zastopnika ali zakona.”
 6. Vključite naslednjo izjavo: “Prisegam, da sem pod kazenskim zakletvom, da so podatki v obvestilu točni in da sem lastnik avtorskih pravic ali pooblaščen, da delujem v imenu lastnika izključne pravice, ki naj bi bila kršena.”
 7. Digitalno podpišite svojo izjavo.

Ko imenovani zastopnik prejme ustrezno obvestilo o kršitvi

Politika CoinCentral je:

 1. odstraniti ali onemogočiti dostop do gradiva, ki krši avtorske pravice;
 2. obvestiti ponudnika vsebine, člana ali uporabnika, da je odstranil ali onemogočil dostop do gradiva; in
 3. da bodo ponavljajoči se kršitelji odstranili gradivo, ki krši avtorske pravice, in da bo podjetje takemu ponudniku vsebine, članu ali uporabniku ukinilo dostop do storitev.

Postopek za predložitev ugovora na pritožbo imenovanemu agentu

Če ponudnik ali uporabnik vsebine meni, da gradivo, ki je bilo odstranjeno (ali do katerega je bil onemogočen dostop) ne krši pravic, ali ponudnik ali uporabnik vsebine meni, da ima pravico objaviti in uporabiti sporno gradivo lastnika avtorskih pravic, potem zastopnik imetnika avtorskih pravic, ponudnik vsebine ali uporabnik (»nasprotna stranka«) mora imenovanemu agentu poslati ugovor na pritožbo, ki vsebuje naslednje podatke:

 • Fizični ali elektronski podpis nasprotne stranke;
 • Identifikacija gradiva, ki je bilo odstranjeno ali do katerega je bil onemogočen dostop, in lokacija, na kateri se je material pojavil, preden je bil odstranjen ali onemogočen;
 • Izjava, da stranka, ki nasprotuje, v dobri veri verjame, da je bil material odstranjen ali onemogočen zaradi napake ali napačne identifikacije materiala; in
 • Ime, naslov, telefonska številka in, če je na voljo, e-poštni naslov in izjava, da taka oseba ali subjekt privoli v pristojnost Zveznega sodišča za sodno okrožje, v katerem je naslov nasprotne stranke, ali, če ima nasprotna stranka sedež zunaj Združenih držav za katero koli sodno okrožje, v katerem je podjetje, in da bo taka oseba ali subjekt sprejel vročitev od osebe, ki je poslala obvestilo o domnevni kršitvi.

Če imenovani zastopnik prejme ugovor na pritožbo, lahko družba pošlje kopijo ugovora na pritožbo prvotni pritožnici in jo obvesti, da lahko podjetje nadomesti odstranjeni material ali ga preneha onemogočati v 10 delovnih dneh. Če lastnik avtorskih pravic ne vloži tožbe, s katero zahteva sodno odločbo zoper ponudnika vsebine, člana ali uporabnika, lahko odstranjeno gradivo po lastni presoji v 10 do 14 delovnih dneh ali več po prejemu ugovora na pritožbo zamenja ali obnovi dostop do njega..

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map