eToro kallas ofta för “Robinhood of Europe”, jämförelser med den amerikanska Fin-tech-enhörningen för sin användarvänliga handelsupplevelse. För USA-baserad eToro användare, erbjuder plattformen 15 kryptovalutor för handel, såsom Bitcoin och Ethereum. För internationella eToro-användare, Erbjudandena utvidgas till aktier och valutor.

Några unika funktioner ger eToro separat eToro från kryptovalutapaketet: social handel, CopyPortfolio och CopyTrader – den senare funktionen låter dig helt enkelt “Kopiera” liveportföljen av de bästa kryptovalutahandlarna på plattformen gratis. Medan traditionella fondförvaltare formellt är ackrediterade och kan investera dina pengar mot en avgift, är eToros kopierbara handlare vanliga människor som helt enkelt har haft framgång eller erfarenhet av att handla kryptovaluta.

Medan den praktiska kryptovalutainvesteringsmetoden kan vara ganska attraktiv, uppmanar vi vår läsare att vara mycket försiktig när han investerar någonting. Kryptovaluta är en mycket riskabel tillgångsklass, och bara för att dina transaktioner sker på autopilot betyder det inte att du inte kan bli lika imponerad (ställ in dina stoppförluster!)

Följande eToro-granskning lär dig allt du behöver veta om handelsplattformen:

 • eToros företagshistoria
 • Hur man gör ett konto på eToro
 • eToro plånböcker och konton
 • Vad är eToro-avgifter
 • Hur fungerar handel på eToro
 • Vad är eToro Copytrader-funktionen?
 • Hur man tjänar pengar på eToro

Nyckelord:

✅ eToro är en användarvänlig social handelsplattform som erbjuder amerikanska handlare möjligheten att handla olika kryptovalutor och europeiska handlare att handla med ett större antal finansiella instrument som aktier, krypto, råvaror, valutor och mer.

✅eToro är ett mycket nybörjarvänligt utbyte som möjliggör ett direkt fiat till utbyte av kryptovaluta – nya användare kan komma igång med att handla kryptovaluta på eToro för så lite som $ 50.

✅ Funktioner som CopyTrader och CopyPortfolio är en ganska praktisk, om än riskabel, strategi för kryptovalutahandel.

✅ eToro är tungt för “social” handel och uppmuntrar användare att diskutera kortvariga och långvariga kryptovalutahandel.

FeesHandelsavgifterna är relativt högre än branschstandarden för de flesta andra börser. Vi kallar detta “UI Tax”

❌Användare kan faktiskt inte komma åt sina tillgångar, de kan bara byta dem mot fiat. Även om eToro är en bra handelsplattform, är vi inte alltför stora fan av bristen på vårdnadshavare över din kryptovaluta.

eToros företagsinformation

En snabb promenad genom den stigande finteknologiska stjärnans historikfält leder oss genom ett användarnas första tillvägagångssätt för design och en pivot för att omfamna den växande kryptovalutamarknaden.

När grundades eToro? Grundades 2007 av entreprenörer David Ring, Ronen Assia, och Yoni Assia i Israel har eToro sedan vuxit till över 500 anställda, verksamhet i 140 länder och över 13 miljoner användare internationellt.

Hur mycket har eToro samlat in? eToro är ganska väl kapitaliserat och har samlat in totalt 222,7 miljoner USD i finansiering i över 10 omgångar, med den senaste serie E-omgången som kommer i april 2018.

Vilka företag har eToro förvärvat: eToro har förvärvat två organisationer – Belgien-baserade kryptovalutaportföljspårningsapp Delta i september 2019 och den danska leverantören av smarta infrastrukturfirma Firmo i mars 2019.

Holdingföretaget eToro (UK) Ltd. har sitt säte i London och eToro har ytterligare registrerade kontor i Cypern, Tel Aviv, New Jersey, Sydney och Shanghai.

eToro började med ett primärt fokus på handel med fiatvalutor och råvaror och introducerade aktier i juli 2013 och ett bredare utbud av kryptovalutor 2017. eToro erbjöd Bitcoin-handel 2013 med CFD: er och var en av få FinTech-plattformar för tiden som gav tillgång till då framväxande Bitcoin.

I februari 2017 utökade eToro sina kryptovalutaerbjudanden till Ethereum, XRP, Litecoin och en handfull andra kryptovalutor. Med den efterföljande högkonjunkturmarknaden för kryptovalutor i mitten av 2017 fördubblades eToro på sitt internationella kundförvärv för att cementera sig som ett ledande utbyte i kryptovalutamiljön.

eToro lanserade sin eToro amerikanska verksamhet i mars 2019, med början med en handfull kryptovalutor som är tillgängliga för handel och så småningom växer till över 15.

Plattformen är unik i kryptovalutaindustrin på grund av funktioner som CopyTrader och social handel, vilket gör det möjligt för handlare att dela live handelsinformation, kopiera portföljerna för de bästa presterande handlarna och närma sig kryptovalutainvesteringar från en relativt “hands-off” -metod * vi Jag kommer in på det nedan..

* Låt oss upprepa denna viktiga varning:: investera inte något du inte har råd att förlora, ingen plattform kan erbjuda verkligt 100% garanterade vinster, alla investeringar (särskilt kryptovalutainvesteringar) tenderar att medföra en hög risk. *

Nyckelfunktion 1: Vad är eToro Copytrader-funktionen?

2010 lutade eToro sig in i titeln som världens första sociala handelsplattform med lanseringen av OpenBook, en funktion som gjorde det möjligt för alla i världen att kopiera framgångsrika handlare med CopyTrader. OpenBook betraktades som ett ganska revolutionerande koncept i FinTech vid den tiden och vann Finovate Europe Best of Show för 2011.

Du kanske har träffats med en riktad eToro-annons med Alec Baldwin innan – här är det igen för gott mått; det är faktiskt en anständig förklaring av vad CopyTrader-funktionen gör.

CopyTrader, enligt vår ödmjuka åsikt, är en av de bästa funktionerna i FinTech.

Varför? Att kunna se hur och vilka topphandlare som handlar är något som vissa företag försöker ta ut tusentals dollar för, eller en procentandel av tillgångarna under förvaltning. eToro tar det ett steg längre genom att göra det möjligt att “kopiera” sina portföljer med ett klick. Om den här idén kittlar dig, skapar du ett eToro-konto och tittar på handlarna – du måste komma åt en viss version av webbplatsen beroende på din plats av regleringsskäl: eToro U.S. och eToro International.

Det lägsta beloppet för att kopiera en näringsidkare är $ 200 och det högsta är $ 500.000. Du kan kopiera upp till en gräns på 100 handlare samtidigt.

Här är vår genomgång av CopyTrader

Nedan finns två avsnitt: “Toppspelande” och “Mest kopierade”

I avsnittet Mest kopierade ser vi plattformens mest populära handlare, som till synes sorteras i något slags viktat popularitetsgenomsnitt snarare än procentuell vinst.

Låt oss kolla vad som gör denna QE4Everyone (Mati Greenspan) -handlare så populär.

Efter att ha klickat på Greenspans profil ser vi hans sociala inlägg riktade mot eToro-handelsgemenskapen, vår nuvarande investering (vi satte in $ 300 för att testa den här funktionen) i hans kopieringsportfölj och det är den totala prestationen – tack för $ 17 dollar, herr Greenspan. Vi ser också Greenspans bio – en publicerad författare, grundare & VD för ett företag som heter Quantum Economics och en tidigare Senior Market Analyst på eToro.

Genom att klicka på hans profilstatistik ser vi hans prestanda för kryptovalutahandel per månad. Medan kryptovalutamarknaden själv upplevde en viss volatilitet dessa månader, verkar Greenspan ha hanterat det ganska bra.

Vidare ser vi hur “riskabelt” denna näringsidkare är med en riskpoäng tilldelad av eToro, liksom antalet nya kopieringsmaskiner (mellan $ 100 000 och $ 300 000 i kopieringsvärde.)

Vi kan få lite mer detaljer om Greenspans affärer: vi ser det totala antalet affärer under det senaste året och hans mest omsatta tillgångar.

På portföljfliken ser vi exakt vad hans affärer är just nu. Härifrån kan vi antingen köpa samma tillgångar manuellt, eller när vi lägger till några medel kan vi kopiera Greenspans portfölj, och eToro kommer automatiskt att spegla sina affärer tills du säger att den ska sluta, eller tills kopieringsstoppet träffar.

Medan de bästa presterande profilerna ser väldigt tilltalande uppmanar vi våra läsare att göra lämplig forskning på eToros plattform för att förstå hur de har kunnat uppnå sådana resultat.

Till exempel har många av dessa handlare helt enkelt köpt en tillgång för månader sedan som månade och inte har startat en handel sedan dess. Så genom att kopiera deras portfölj skulle du i princip bara ”köpa” tillgången till dess nuvarande pris.

Så här använder du eToros CopyTrader:

CopyTrader är väldigt enkelt. När du har skapat ditt eToro-konto (eToro U.S. och eToro International) gå till CopyTrader-avsnittet, välj en näringsidkare att kopiera och lägg till de medel som krävs.

Låt oss till exempel säga att vi vill kopiera crypto101_kevin (Kevin Stanley). Han verkar som en trevlig kille, men ännu viktigare, han har en anständig mängd andra kopiatorer och en 27% vinst för i år hittills.

En viktig riskhanteringsfunktion här är möjligheten att omedelbart sluta kopiera en näringsidkares profil om värdet sjunker under ett visst belopp. Låt oss anta att vi har beslutat att vi kan tappa en förlust på 60% i värsta fall på en investering på 200 USD – vi skulle sätta beloppet därefter och sätta in medlen.

Vi sätter in USD och boom – vi kopierar en näringsidkare.

Nyckelfunktion # 2: CopyPortfolios

Under 2016 fortsatte eToro sina sociala handelserbjudanden med lanseringen av CopyPortfolios, en långsiktig tematisk investeringsprodukt av hanterade portföljer med buntade Top Traders eller specifika tillgångar med hjälp av en förutbestämd marknadsstrategi. Majoriteten av eToros CopyPortfolios använder maskininlärning för att söka maximal avkastning.

Det finns tre CopyPortfolios tillgängliga i USA. TheTIE bygger till exempel sin investeringsstrategi på sentimentanalys och mäter den positiva och negativa tonen i tweets på Twitter.

Nyckelfunktion # 3: Virtuell portfölj

EToro virtuella portfölj är i grunden en sandlåda där användare får $ 100 000 i falska pengar för att testköra plattformen.

Den här funktionen verkar inte vara tillgänglig i USA ännu.

eToro USA och eToro International

En viktig skillnad att göra för våra underbara läsare spridda över hela världen: eToro har två olika plattformar på grund av efterlevnad av reglerna: en för eToro U.S. och en för eToro International användare.

Finns eToro tillgängligt i USA? Ja, men bara kryptovalutahandelns aspekter. Om du befinner dig i USA har du tillgång till samma handelsplattform för kryptovalutainvesteringar som alla andra, samt funktionerna CopyTrader och CopyPortfolio, men du kan inte handla aktier eller valutor (ännu).

Hur man använder eToro i USA – Använd följande länk för att skapa en eToro USA-konto.

eToro International: Det finns en anledning till att eToro ofta kallas “Robinhood of Europe” – men det lämnar något värde på bordet: plattformen tillåter internationella användare att handla forex, aktier och kryptovaluta. Om du befinner dig utanför USA, använd följande länk för eToro international.

Hur man registrerar sig

Användarvänlighet: A+

Anmälan till eToro är en mycket strömlinjeformad upplevelse med de grundläggande “Know Your Customer” (KYC) kraven som de flesta börser i USA kräver..

 1. Om du är i USA, använd följande länk för att göra en eToro USA-konto. Om du befinner dig utanför USA, använd följande länk för eToro international. Du hamnar på en sida där Alec Baldwin pekar på sin telefon
 2. Klicka på GÅ MED NU och skapa din kontoinformation.

 1. Innan du skickar in rekommenderar vi att du tar lite tid på bekanta dig med eToros sekretesspolicy och villkor & Betingelser. När du är klar markerar du rutorna och SKAPA KONTO för att skicka din information.
 2. Nu kommer den roliga delen – KYC! Som en del av denna process måste nyregistrerade investerare tillhandahålla bevis på identitet, till exempel ett giltigt pass eller körkort, och i vissa fall en bekräftelse av uppehållstillstånd (t.ex. en giltig elräkning.)
 3. Vidare kommer nya eToro-användare att uppmanas att göra det fyll i ett kort frågeformulär för att hjälpa eToro att bättre förstå vilka funktioner som passar bäst för deras investerarprofil. Frågor inkluderar saker som: investerarens professionella status, kunskapsnivå på kapitalmarknaderna, finansiell likviditet, acceptabla risknivåer och investeringsmål.
 4. Du är redo!

Vad är eToros avgifter

eToros prispolicy är ganska transparent. De är högre än branschstandarden för kryptovalutautbyten som Bittrex eller Binance, men eToro är tekniskt sett en annan typ av plattform än bara en fristående börs.

eToro-spridningsavgifter: Spread-avgifter är i princip hur “ingen provision” -mäklare och börser som Robinhood och eToro tjänar pengar – det är en kostnad som är inbyggd i köp- och försäljningspriset för det kryptovalutapar du vill handla. Skillnaden mellan vad tillgången är på marknaden (dvs. ETH = $ 200,23) och vad det kostar att köpa den på en viss plattform (dvs. Köp ETH = $ 200,45) – avgiften skulle vara ytterligare $ 0,22 cent.

Dessa avgifter är ganska rimliga för de flesta kryptovalutatillgångar, som för närvarande sträcker sig mellan .75% för BTC och uppåt 5% för Tezos, varav den senare är riktigt hög.

Uttagsavgifter för eToro: Det finns inga ($ 0) uttagsavgifter på eToro i USA ($ 5 uttagsavgift för alla andra regioner), men det finns ett minimum av att ta ut $ 30.

eToro Wallet-avgifter: eToro tar inte ut några avgifter för att skicka eller ta emot transaktioner, även om blockchainavgifter fortfarande gäller. eToro tar ut en .1% konverteringsavgift inställd på eToros marknadsräntor.

För att lära dig mer om eToros avgifter, besök deras avgiftssida.

eToro Fund Security

eToros plånböcker skyddas av multisignatur och analytiskt beteende maskininlärning, som syftar till att hjälpa plattformens säkerhetsteam att identifiera och förhindra potentiella hot från skadliga tredje parter.

Enligt eToro är deponering av fiar-pengar på ditt konto säkert, privat, säkert och för amerikanska användare, FDIC försäkrad. Kryptovaluta täcks dock inte av FDIC-försäkring. Transaktioner kommuniceras via Secure Socket Layer (SSL), vilket hjälper till att skydda personlig information.

Hur man handlar på eToro

Vi kommer att inleda det här avsnittet genom att säga att inget i investeringsvärlden garanteras, och att placera någon kryptovaluta utanför ditt sparkonto medför viss risk.

Med detta sagt gör eToro kryptovalutahandel och kryptovalutariskhantering till en relativt passiv men inte riskfri strävan om du använder CopyTrader-funktionen. Att koppla ihop CopyTrader-funktionen med en nedgångströskel för Copy Value-portföljen bör ge dig både en kryptovalutainvesteringsstrategi på autopilot (helst drivs av en erfaren handlare) med träningshjul i händelse av en katastrof.

Slutliga tankar – Är eToro en bra plattform att använda?

I slutändan är eToro ett användarföretag med tillräckligt med insamlade riskkapitalpengar för att säkerställa att plattformen tillgodoser användarnas växande behov. Allt från det öppna marknaden för kryptovaluta till CopyTrader-funktionerna är superintuitivt.

Vi kan se att denna plattform är mycket framgångsrik när det gäller att ge nybörjare och medelanvändare en bra användarupplevelse.

Det är dock värt att påpeka att eToro verkar vara främst utformad för handel, och användare kan faktiskt inte komma åt sin kryptovaluta direkt. Om du till exempel köpte 1 BTC skulle du inte kunna skicka den till din hårdvaruplånbok (du kanske kan skicka den till eToros plånbok, men det är en annan produkt för en annan dag.) Du måste sälja din BTC för USD och överför sedan din USD tillbaka till din bank och överför den sedan till en börs som gör att du kan ta ut den digitala tillgången.

Med detta sagt gör eToros CopyTrader och CopyPortfolio det till en ganska fantastisk produkt i arsenalen för alla kryptovalutanvändare. Funktionerna är gratis och inte ta ut några avgifter för dina vinster, du måste bara betala spridningsavgiften som du skulle göra på någon annan börs.

eToro är inriktad på “social handel” där användare kan lära av varandra; när fler användare går med i eToro-plattformen förutspår vi att mer erfarna handlare kommer att vara öppna för att få sina portföljer kopierade för att bygga upp sitt rykte i rymden. Om du är en erfaren handlare som vill gå med i eToro, har de ett ganska tilltalande kompensationsprogram för Populära handlare.

Om du bestämmer dig för att använda eToro, använd en av följande länkar baserat på din plats: eToro U.S. och eToro International.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me