Hur man köper Cobinhood (COB)

Cobinhood lanserades 2017 med det unika dragkortet att erbjuda nollavgifter till kryptovalutahandlare runt om i världen. I den här artikeln går vi igenom stegen du behöver för att köpa Cobinhood-mynt (COB) med hjälp av Cobinhood-börsen. Om du vill lära dig mer om projektet bör du kolla in vår nybörjarguide för Cobinhood.

Observera att handel på Cobinhood inte är tillgänglig för New York State eller japanska investerare just nu.

Krypto eller lokal valuta?

Cobinhood-färdplanen har lovat handel i USD och andra fiatvalutor på deras plattform. Men i detta skede erbjuder de bara krypto-till-krypto-utbyte. Cobinhood har inte angett ett exakt datum när fiat-valutaväxling kommer att finnas tillgängligt, men förhoppningsvis kommer laget att lägga till det snart. Bitcoin är den mest populära och flytande (lätt utbytbara) kryptovalutan där ute, så det bästa är att först få tag på lite Bitcoin.

Du har några alternativ att välja mellan när du köper Bitcoin. Coinbase och GDAX är utmärkta utbyten för nybörjare. Du kan hitta ett lämpligare utbyte i ditt land om dessa två inte uppfyller dina utbytesbehov. Kolla in vår Bitcoin-köpguide för en mer detaljerad process.

När du har köpt lite Bitcoin, skapa ett konto på Cobinhood:

Registrering av Cobinhood-konto

Steg 1: Navigera till Cobinhood utbyte eller ladda ner appen på din Android eller iOS enhet. (Den här guiden fokuserar på skrivbordsprocessen. Mobilversionen kan skilja sig åt)

Steg 2: Klicka på antingen “Skapa konto” i mitten av skärmen eller “Registrera dig” längst upp till höger.

Cobinhood hemskärm

Klicka på “Skapa konto” eller “Registrera dig.”

Steg 3: Följ instruktionerna på nästa skärm och ange din kontoinformation.

Cobinhood-registreringsskärm

Ange kontoinformation.

Steg 4: När du har skickat din information får du ett e-postmeddelande för att bekräfta din registrering. Klicka på knappen “Aktivera ditt konto”.

Cobinhood-e-post

Klicka på “Aktivera ditt konto” i e-postmeddelandet.

Steg 5: När systemet har verifierat ditt konto kommer du direkt till börsen. Du kanske vill ställa in ytterligare säkerhet. För att göra detta, håll musen längst upp till höger på skärmen och välj “Konto”.

Cobinhood Exchange

Håll muspekaren över “Konto” för att ställa in säkerhetsåtgärder.

Steg 6: Navigera till fliken “Säkerhet” och välj en autentiseringsprocess som passar dig. Vi rekommenderar Google 2-faktor autentisering.

Skärmen Cobinhood Security

Välj en autentiseringsmetod.

Finansiera ditt konto med Bitcoin

Steg 7: Klicka på menyknappen och välj “Fonder”.

Cobinhood-menyn

Klicka på menyknappen och välj “Fonder”.

Steg 8: Bläddra ner för att hitta Bitcoin-raden och klicka på motsvarande “Insättning” -länk i den här raden.

Cobinhood insättning och uttag skärm

Välj “Insättning” i Bitcoin-raden.

Steg 9: En popup visar din Bitcoin-insättningsadress och en QR-kod som du bör använda för att sätta in pengar på ditt Cobinhood-konto. Du kan följa med vår guide om hur du tar emot Bitcoin om du behöver hjälp med detta.

Cobinhood Bitcoin-adress

Använd den offentliga adressen eller QR-koden för att sätta in BTC.

Se till att du endast skicka bitcoin till den här adressen. Du kan förlora dina pengar om du skickar andra kryptovalutor till den här adressen. Du kan använda en webbplats som Blockchain för att verifiera att din transaktion har gått igenom.

Hur man köper Cobinhood (COB) på börsen

Steg 10: När du har verifierat att din Bitcoin-transaktion lyckades klickar du på menyn igen. Denna gång väljer du “Exchange”. Är du redo att få tag på din första COB?

Steg 11: Klicka på “Välj produkt” längst upp till vänster, bredvid Cobinhood-logotypen. Här kan du bläddra ner för att välja COB / BTC-par eller söka efter det.

Cobinhood trading parmeny

Hitta handelsparet COB / BTC.

Steg 12: Utbytesvyn visar nu data specifikt för COB / BTC. Hitta orderboken mitt i börsvyn. Orderboken visar dig pris och volym data för det valda handelsparet.

I exemplet nedan kan vi se säljare som erbjuder priset på 0,00000575 BTC för 1 COB. Köpare erbjuder å andra sidan 0,00000570 BTC för 1 COB. Denna skillnad i de två priserna kallas spridning.

Cobinhood Exchange-skärm

Lägg en beställning i orderboken.

Om du bara vill köpa till det senaste säljarpriset, leta reda på “Beställningsformuläret” och se till att du har markerat fliken “Marknad”. Med det valda, skriv in hur mycket Bitcoin du vill använda för den här handeln och tryck “KÖP”.

I vissa fall kanske det inte finns tillräckligt med COB tillgängligt till det senaste priset. Följaktligen kommer börsen att fylla resten av din handel till det näst bästa priset. Men oroa dig inte, allt hanteras av systemet åt dig.

Steg 13: Cobinhood har en mer omfattande guide för avancerade användare om du är intresserad av att handla med order, stop och stop-limit.

Där har du det, du är nu stolt ägare till ditt allra första Cobinhood-mynt. Spendera inte allt på en gång.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me