LRN: The Loopring Neo Token

Loopring har snabbt blivit synligt som ett av de decentraliserade börsalternativen som gör framsteg när det gäller handel över flera blockkedjor. Looprings lösning använder ringtransaktioner och ordermatchning för att underlätta tillgångsbyten. I huvudsak sammanställer det orderböckerna för andra börser. Detta gör det möjligt för varje utbyte, decentraliserat eller centraliserat, att använda Looprings protokoll för att matcha order. En del av att tillhandahålla ett öppet protokoll är återstående blockchain agnostiker. Därför har Loopring lanserat en första valuta på Ethereum (LRC), men planerar också att lansera Loopring NEO (LRN) och Loopring QTUM (LRQ).

Planerna att lansera Loopring NEO kommer. Distributionen av de nya tokens, LRN, har redan börjat. I huvudsak involverar token-distributionen två faser: en investerarförsäljning och en airdrop. Denna guide kommer att titta på båda faserna, hur man köper LRN och vad man kan förvänta sig av Loopring NEO.

Varför en annan token?

Daniel Wang loopring

Daniel Wang, grundare av Loopring

Det stora försäljningsargumentet för Looprings utbyteslösning är att du aldrig behöver sätta in pengar till Loopring. Med de flesta börser, även andra decentraliserade börser, måste du fortfarande överföra pengar till deras plånböcker. På Loopring kan du förvara dina pengar i din egen privata plånbok när du handlar.

Naturligtvis skapar det en utmaning för Loopring eftersom börsen inte längre kontrollerar plånboken och det betyder att smarta kontrakt måste göra jobbet för att verifiera att transaktionerna är legitima och bekräftade. När en handel inträffar sker det användare med användare, utan mellanhand. Loopring hittar matchningen och samordnar villkoren för handeln, men den kontrollerar aldrig tillgångarna.

Detta blir svårt när du vill handla över de stora blockchain-ekosystemen. Ett smart Ethereum-kontrakt kan inte tillämpa sina regler på NEO-blockchain. I avsaknad av en enhetlig tvärkedjelösning måste Loopring faktiskt finnas separat på varje blockchain. Loopring NEO-ekosystemet kommer att skilja sig och skilja sig från Loopring Ethereum-ekosystemet. Detta inkluderar att ha ett eget utvecklingsteam och affärschefer.

Loopring behöver ytterligare en token-försäljning för LRN eftersom den i grunden lanserar en helt ny version av sig själv. Allt de implementerar på Ethereum måste de implementera igen på NEO. Detsamma gäller QTUM.

Så vad är det med den här token-distributionen?

LRN-distribution

Tokengenerationen kommer att ha följande distribution:

  • 60% Airdrop
  • 30% försäljning till investerare
  • 5% kärnutvecklare
  • 5% incitament för partners, tredjepartsutvecklare, & Marknadsföring

Det totala utbudet av LRN kommer att vara 139 507 605,45. Detta är exakt 1/10 av det totala utbudet av LRC. Valutan är dock inte nödvändigtvis mindre eller mer värdefull baserat på totalt utbud. Antalet LRC spelar ingen roll. Det viktiga är den del av det totala utbudet du äger och tillväxten av Loopring NEOs marknadsvärde.

LRN-tokenförsäljning

Loopring NEO säljer LRN till ackrediterade investerare runt om i världen. De använder ramverket Simple Agreement for Future Tokens (SAFT) för dessa tokenförsäljningar för att upprätthålla efterlevnaden. Detta innebär att privata investerare ingår ett lagligt avtal för att ta emot tokens när nätverket är i drift. Tillsynsmyndigheter som SEC kan se en ICO-investering som en värdepapperiserad tillgång eftersom det inte finns någon produkt. Med hjälp av SAFT gör projekt och investerare i princip en slutkörning på tillsynsmyndigheter, lovande tokens när nätverket är i drift och tokens har verkligt nytta.

LRN-tokenförsäljningen är privat och begränsad till ackrediterade investerare i specifika länder. Från Loopring:

”Invånare i USA, Kanada, Kuba, Iran, Irak, Syrien, Nordkorea, Singapore och Kina kan inte delta i symbolförsäljningen på grund av nationella lagar. Alla applikationer måste gå igenom vår KYC- och AML-process. ”

Så om du inte är en ackrediterad investerare utanför de länder som redan finns på Looprings privata försäljningslista, är chansen att du inte kommer in på den här tokenförsäljningen.

I själva verket har Loopring NEO redan skrivit två rundor med privat försäljning för LRN. Den första omgången sålde LRN till $ 0,75 vardera medan den andra omgången sålde tokens till $ 1,00 vardera. En sista omgång av privat försäljning kommer att ske under de närmaste tre månaderna. Totalt, mellan alla tre omgångarna, kommer Loopring att distribuera 30% av det totala utbudet av LRN.

LRN Airdrop

För allmänheten är din bästa satsning på att få LRN vid början genom luftdroppar. LRN kommer att ha tre separata luftdroppar där innehavarna av Loopring Ethereum (LRC) kommer att få LRN.

De tre LRN-luftdropparna kommer att inträffa den 5 juli 2018; 5 september 2018; och den 5 november 2018. Varje luftdropp kommer att utgöra 20% av det totala utbudet av LRN, vilket ger upp till 60% av det totala utbudet som anges i tokenallokeringen.

Deltagare i airdrop kommer att få LRN i förhållandet 100 LRC: 2 LRN för var och en av de tre airdrops. Om du till exempel håller 100 LRC vid vart och ett av de tre ögonblicksbilderna får du totalt 6 LRN. Detta förhållande är tack vare LRN: s mindre totala utbud och endast 60% av utbudet går till luftdroppar.

För att få din LRN måste du hålla din LRC i en plånbok som kan binda till airdrop-avtalet. Bytplånböcker fungerar inte. Vissa hårdvaruplånböcker gör att du kan skriva smarta kontrakt. Du kommer att kunna använda MyEtherWallet för att göra det. Alternativt kan du använda loopring.io för att binda din plånbokadress till kontraktet och dela måladressen på NEO-blockkedjan för din nya LRN.

loopring.io

Exakta instruktioner om hur man gör det finns kommande. De kommer att finnas i god tid före den 5 juli airdrop. Du bör dock ha din plånbok finansierad och bunden i förväg. Loopring meddelar inte blockhöjden där de tar ögonblicksbilden i förväg. Detta för att förhindra att människor spelar systemet.

Hur man köper LRN på börserna

De två första delarna av privata investerare LRN kommer att spridas inom kort och fem börser har redan meddelat att de kommer att stödja handelspar för LRN. Om du inte har LRC (eller inte vill köpa LRC) för airdrop kan du köpa LRN direkt.

Gate.io, Cex.io, Syex.io, Idax.mn och Bitpaction kommer alla att lansera LRN-handelspar.

Hur LRN ska förvaras

Du kommer att kunna lagra LRN på valfri NEO-kompatibel plånbok. Det är en NEP-5-token. Vi rekommenderar Neon-plånboken eller en Ledger Nano S.

Slutsats

Loopring är ett av de första projekten som försöker lanseras i flera blockchain-ekosystem. Detta experiment är intressant och spännande. Det har också potential att vara lukrativt om Loopring fortsätter att öka i värde.

Att ta hand om LRN är inte på något sätt avgjort. Du vill följa Loopring noga på deras blogg och sociala medier för att hålla dig uppdaterad med planerna när ögonblicksbilden närmar sig. Daniel Wang, grundaren, har vanligtvis mycket tydlig, användbar information i sina inlägg, så håll ett öga.

Ytterligare resurser

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me