Vad är GameCredits (GAME)?

GameCredits (GAME) är ett kryptovalutaprojekt som vill bli singelbetalningslösningen för onlinespelindustrin. På projektets hemsida är teamets uppdrag “att bli den universella valutan för 2,6 miljarder spelare över hela världen, att ge spelutvecklare både stora och små för att ytterligare växa spelindustrin på 100 miljarder dollar och påskynda det breda antagandet av decentraliserade kryptovalutor som ett bättre alternativ till statligt utfärdade fiats. ”

Enligt GameCredits-modellen prioriterar utvecklare och spelare framför leverantörer, distributörer och andra mellanhänder. Teamet hoppas att GAME, genom att bli en universell spelvaluta, kommer att befria spellandskapet från ojämn vinstdistribution. De vill också jämna ut det konkurrenskraftiga e-sportlandskapet med MobileGo, ett verktygstecken kopplat till GameCredits. Det är deras förhoppning att MobileGo ska främja en e-sportkultur där intäkterna drivs av speldeltagande, inte stora sponsorer, och uppmuntrar ett bredare konkurrensdeltagande bland världens spelpopulation..

GameCredits

GameCredits ekosystem

I grunden fokuserar GameCredits ekosystem på att ge spelarna en bekvämare spelupplevelse och producera en mer rättvis intäktsmodell för utvecklare. För spelare syftar valutan till att tillhandahålla:

 • Enkel betalningsintegration
 • Höga insättningsgränser
 • Insättningsalternativ med flera valutor (SPEL och andra kryptovalutor)
 • En överförbar valuta över flera spel och plattformar
 • Blockchain-säkerhet för köp i spelet
 • Inklusive e-sportevenemang för snabb matchning och snabba utbetalningar

I grund och botten kommer spelare att ha en heltäckande betalningsmetod för alla sina favoritspel, en som uppmuntrar tillgänglighet och säkerhet. GameCredits kan potentiellt erbjuda utvecklare en mängd fördelar, inklusive:

 • Snabbare betalningstider
 • Användarbas skalbarhet
 • Avancerat bedrägeriskydd och blockchain-säkerhet
 • Större provision för spelförsäljning (90% utbetalning i motsats till 70% med Google Play och Apple)
 • Korsreklam med andra spel

För utvecklare är GameCredits huvudfokus rättvis, snabb utbetalning. I motsats till de branschstandarder som ställts av Apple och Google Play tar GameCredits endast 10% avgift för spel som säljs på sin marknadsplats, GPlay.

På tal om GPlay har GameCredits en handfull produkter och iterationer som hjälper projektet och dess team att fullt ut förverkliga sin vision. Dessa produkter utgör ryggraden i GameCredits mångfacetterade ekosystem, och de inkluderar:

GNation: “Var tredje människa är en spelare”, säger GameCredits webbplats, och GNation vill samla dessa spelare från hela världen till en enda gemenskap. Således kommer GNation att fungera som en gränslös spelstat som samlar utvecklare och spelare från alla samhällsskikt.

GPlay: GameCredits motsvarande appbutik och spelmarknad, GPlay-butiken tillåter spelare att köpa tillgängliga spel med GAME-mynt. Det tilldelar också utvecklare en utbetalning på 90% för spel som säljs på plattformen.

GameGG: Det här projektet är fortfarande på gång, men i huvudsak kommer det att vara en online, konkurrenskraftig e-sportplattform. Med det kan alla spelare som är amatörer eller proffs matchmake och spela mot andra spelare på plattformen, antingen med monetära insatser eller utan.

GWallet: Kryptovalutaplånboken som spelare kan använda för att lagra sitt SPEL, betala för köp i spelet eller använda det för e-sportmatcher online.


GExchange: Fortfarande under utveckling kommer GExchange att innehålla krypto- och fiatpar för GAME-mynt.

GShare: GNations välgörenhetsförlängning, en som teamet hoppas kommer att förlänga GameCredits påverkan utanför krypto- och spelvärlden.

MobileGo

GameCredits “nära kusin”, MobileGo (MGO) är ekosystemets tokeniserade lösning på mobilspel. MobileGo är för smartphones, surfplattor och mobilspel vad GameCredits är för hela videospellandskapet: ett försök att förena spelare och utvecklare under en enda valuta och plattform. Intressant är att tokenallokering är uppdelad mellan Ethereum- och Waves-blockkedjorna, eftersom MGO byggdes för att köras på båda nätverken.

MobileGo

Spelare kommer att kunna ställa in en MobileGo-profil, och som en gamified kreditpoäng kommer användarna att ha en social status baserat på online-interaktioner (oavsett om de är positiva eller negativa), spelhistorik och remisser. Registrerade användare kommer att tilldelas MobileGo-tokens för att uppnå rykte trösklar, ungefär som att tjäna erfarenhetspoäng och nivåera upp. Dessa tokens kan sedan användas för incitamentsprogram, till exempel rabatter på innehåll, VIP-pass till turneringar och mer.

Plattformsanvändare kommer också att kunna vara värd för decentraliserade spelturneringar via MobileGo. Till skillnad från professionella e-sportturneringar kommer dessa evenemang att vara öppna för spelare på alla nivåer för alla mobilspel som är registrerade i GameCredits app store. Detta kommer att bryta ner de hinder som professionell e-sport har monterat för amatörspelare, vilket ger vem som helst chansen att tjäna MGO i en global, decentraliserad turneringsmiljö.

MobileGo kommer också att ha en marknadsplats för virtuella föremål och varor i spelet. Marknadsplatsen gör det möjligt för användare att handla cross-game-artiklar för MGO direkt på plattformen.

GameCredits-teamet och färdplanen

GameCredits har ett team av erfarna spelare – bonafide spelnördar som har varit i branschen i flera år.

Projektets VD, Sergey Sholom, har en doktorsexamen. i matematisk modellering och grundade Datcroft Games Ltd. 2004. Han ansvarar också för att skapa Pixel Wars, ett av de första spelen som listas i GameCredits GPlay-butik..

En annan doktorsexamen, produktdirektör Maxim Sholom ger teamet över 12 års spelupplevelse. Han har hjälpt till att producera framgångsrika spel som Get the Gun och övervakar utvecklingen av GameCredits Mobile Store.

GameCredits team

För närvarande är den enda färdplanen tillgänglig på projektets whitepaper. De flesta milstolparna har gått sin kurs, men det anges att laget planerar att fokusera på att integrera decentraliserad matchmaking och decentraliserade turneringar under första kvartalet 2018.

GameCredits handelshistorik

När detta skrivs är hela marknaden lite sämre för slitage, och GameCredits är inget undantag. SPELET är nere på $ 1,35 från en rekordhög nivå på 6,61 USD och rankas för närvarande 110 på CoinMarketCap.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var scripts = document.getElementsByTagName (“script”); var embedder = scripts [scripts.length – 1]; (funktion () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement (“script”); s.type = “ text / javascript ”; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / mynt / diagram? fsym = GAME&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP ’; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appnamn; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

Var kan jag köpa GameCredits

GAME: s mest populära marknad är BitBay, där 33,80% av dess 24 / timmars volym kommer från fiatpar med polska Zloty. Efter volymordning är de näst mest aktiva marknaderna Bittrex, Poloniex och Bit-Z, som alla erbjuder BTC / GAME-par. Intressant nog finns det inga ETH-marknader för GAME.

Var ska du lagra GameCredits

Projektets officiella plånbok, GWallet, erbjuder fullt stöd för GameCredits. Dessutom kan du köpa GAME direkt via plånbokens egen gateway med USD, EUR, GBP eller BTC.

Slutsats

Kryptoförespråkare har ofta spionerat blockchains potential att lindra branschens ineffektivitet i flera sektorer. GameCredits vill ta dessa lösningar till spelindustrin.

Och förståeligt. Ett kryptovalutabetalningsalternativ som GameCredits kan ge spelare enklare insättnings- och köpalternativ, och ett blockchain-nätverk skulle ge deras pengar större säkerhet. För utvecklare skulle GameCredits möjliggöra snabbare utbetalningstider och jämnare fördelade vinster från spelförsäljning.

GameCredits erbjuder dessa lösningar, så det enda tricket nu är adoption. Jag kan inte berätta om den globala spelvärlden kommer att acceptera GAME som sin universella valuta, men jag skulle inte bli förvånad om kryptovalutor i någon form blev standardbetalningsmetod för branschen under de kommande åren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me