Vad är VARMT?

HOT är symbolen för Hydro-protokollet. Det har ingenting att göra med värme eller eld. Förlåt etymologen i dig för att tro att protokollet också har något med vatten att göra. Hydroprotokollet utformades för att förbättra likviditeten för nya decentraliserade börser.

Likviditet är ett mycket önskvärt attribut för ett nytt börs att ha eftersom det är en indikation på marknadsaktivitet och därmed hur gynnsamt det är att köpa eller sälja kryptovaluta vid en viss tidpunkt. När nya börser startar är marknadsaktiviteten låg om inte åtgärder vidtas för att förbättra likviditeten. HOT ger en lösning på denna klassiker kyckling eller äggproblemet.

Token Sammanfattning

Hemsida

Symbol: VARM

Specifikation: ERC20

Nätverk: Ethereum

Totalt utbud: 1 560 000 000 VARMT

Cirkulationsförsörjning: 230,169,301 VARMT

Vad gör den?

HOT förbättrar likviditeten genom att ge incitament för professionella marknadsskapare. Professionella marknadsförare som även kallas likviditetsleverantörer har lager av kryptovalutor för handel. Takers tar bort den likviditeten när de handlar med en likviditetsleverantör. Likviditetsleverantörer kan tjäna pengar på att köpa en viss kryptovaluta till ett visst pris och sälja dem senare till ett högre pris. Dessa likviditetsleverantörer kan nu också erhålla belöningar från HOT för att tillhandahålla likviditet till den nya börsen. Det finns dock en fångst. För att vara berättigad till den periodiska HOT-distributionen måste likviditetsleverantören hålla HOT.

Bakgrund

Marknadsförare har vanligtvis stora mängder av den specifika kryptovaluta som de vill tillhandahålla likviditet för. De anger sedan ett pris som de är villiga att betala för kryptovalutan. Det priset är budpriset. De fastställer också ett pris som de är villiga att dela med sig av. Det kallas priset. Traditionellt drar de nytta av skillnaden mellan fråga och bud. Den vinsten kallas spread.

Token Economics

När en marknadsförare vill få den periodiska HOT-distributionen utöver spridningen, kräver Hydro-protokollet först att market maker ska hålla HOT. Enligt vitt papper, ju mer HOT likviditetsleverantören har i reserv, desto större blir den periodiska HOT-betalningen. Ju mer transaktionsaktivitet marknadsföraren ansvarar för, desto mer kommer de att få i den periodiska HOT-distributionen.

Marknadsförare uppmuntras att reservera mycket HOT om de räknar med att de kommer att vara en stor bidragsgivare till den totala transaktionsvolymen under en viss period.

Enskilda handlare kan också dra nytta av att hålla HOT. För enskilda handlare fungerar den precis som en växlingstoken, som Binance-token. Den enda skillnaden är att HOT-innehavare väljer utbytet för att skörda frukterna av token-ägande från och varje utbyte kan ange vilka belöningar som erbjuds.

Hur fungerar Hydro-protokollet?

Hydroprotokollet är en del av en protokollstack. Det fungerar vid nätverkslagret i det decentraliserade börsen. Det finns en decentraliserad applikation, eller dApp, som sitter ovanpå den och tillhandahåller användargränssnitt. 0x-protokollet ligger under det och ger blockchain orderuppgörelse.

Hydro Protocol Stack

Hydro Protocol Stack (källa: HOT vitbok)

Det fungerar genom att hålla en databas över likviditet som tillhandahålls av tillverkare och tas bort av tagare. Dessa data används för att bestämma periodiska HOT-distributioner.

Dessutom styr protokollet vilka växlar som har behörighet att fylla en order. Genom att hantera en behörighetslista tillåter protokollet samarbetsbörser att dela likviditet. När börser beslutar att kombinera sin likviditet kallas det en likviditetspool.

För att få tillgång till en likviditetspool kan nya decentraliserade börser också hålla HOT. Detta kallas staking. När de har satts in returneras tokens endast till börserna efter att de nya börserna själva har bidragit med en viss mängd likviditet över tiden.

Denna sammanslagning av likviditet är också möjlig utan Hydro-protokollet genom 0x-protokollets öppna ordermodell. Front-running och orderkollisioner kommer dock att ske utan den extra hantering som tillhandahålls av Hydro-protokollet. Tekniskt front-running är fortfarande möjligt inom likviditetspoolen. Ett sådant beteende kan dock bestraffas genom HOT-styrningsmekanismen.

Denna styrningsmekanism används också för att hantera medlemskap i likviditetspoolen. Den används för att bestämma bidragströsklar för medlemskap i likviditetspooler.

Slutligen hanterar Hydro-protokollet distribution av transaktionsavgifter. DDEX är ett operativt exempel på en decentraliserad växel som använder Hydro-protokollet i nätverkslagret. DDEX-transaktionsavgiften är 0,1%. Hydro-protokollet ansvarar för att distribuera transaktionsavgiften på 0,1%.

Vem som står bakom HOT?

Tian Li, Kevin West, David Qin, Bowen Wang, Scott Winges och Shanchuan Yin är teamet bakom Hydro-protokollet.

DDEX-teamet

Teamet har fått stöd från Draper Dragon, Konsensushuvudstad, och senast Alexis Ohanian, av Reddit-berömmelse, kl Initierat kapital. Läs mer om teamet, rådgivare som Ohanian och hydroprotokollet här: https://thehydrofoundation.com/.

HOT Strategiska partners

HOT Strategiska partners

Var kan du köpa HOT?

Enligt CoinLib.io, HOT är endast tillgängligt den OKEx. Den är dock också tillgänglig på DDEX.

Var kan du förvara HOT?

HOT stöds av MetaMask webbläsartillägg och Paritet. Det stöds också av MyEtherWallet, så att du också kan lagra den på Ledger Nano S och Ledger Blue hårdvaruplånböcker.

Kommer HOT att vara en het token?

Hydroprotokollet föreslår en ny lösning för att starta likviditet på börsbörsen och har starkt stöd. Vem som helst kan hålla HOT. I själva verket har token något att erbjuda alla i ekosystemet. Börser, handlare och likviditetsleverantörer uppmuntras alla att hålla HOT.

Det finns dock ett symboliskt dilemma. Tyvärr handlar token vidare sekundära marknader. Följaktligen bestäms dess värde alltid av spekulation och inte av den likviditet som faktiskt bidragits av börser, professionella marknadsskapare och enskilda handlare.

Med tanke på den senaste tidens nedåtgående tryck på kryptovalutapriserna är HOT avgjort cool för nu. Det finns inget incitament att hålla HOT under någon period när priserna sjunker.

https://files.coinmarketcap.com/static/widget/currency.js

Ytterligare resurser

Hemsida

Telegram

Medium

Twitter

Facebook

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me