Bitcoin fortsatte sin tillväxt trots en vecka med generellt negativa nyheter för kryptoutrymmet och lade till ytterligare en 8,71% tillväxt denna vecka till 10,35% tillväxt förra veckan. Andra vinnare på veckan inkluderar Ethereum (upp 2%), Kedjelänk (39%), ABBC-mynt (46,75%) och Arcblock (116%).

Denna veckas marknader var dock inte alla klara gröna himmel. Majoriteten av mynt i de 100 bästa låg nere 8% till 15%. Binance Coin är nere 17,61% i stället för ~ 7000 BTC-hack på utbytet den här veckan och Cosmos ner 24,88%.

myntpriser

Binance hackades för $ 40 miljoner, men användarfonden är SAFU: På tisdag jackade hackare över 7000 bitcoin (cirka 40 miljoner dollar) från Binance, med hjälp av en mängd olika attackstrategier för att genomföra en storskalig säkerhetsöverträdelse. Binance släppte ett uttalande om att det kommer att täcka 40 MUSD-förlusten med företagsfonder i sin Secure Asset Fund For Users (SAFU), en intern försäkringsfond som företaget gjorde 2018. Åh, och Justin Sun “erbjöd” att personligen täcka förlusten om CZ godkänner.

Att stötta @binance , Jag kommer personligen att sätta in 7000 BTC värt USDT (40 miljoner USDT) till @binance att köpa $ BNB, $ BTC , $ TRX & $ BTT om @cz_binance håller med. Behövs inte #FUD! Fonder är #SAFU!

– Justin Sun (@justinsuntron) 8 maj 2019

Facebook rullar tillbaka Crypto Ad Ban: Den här veckan meddelade Facebook att de kommer att upphäva sina begränsningar för annonser relaterade till blockchain-teknik, branschnyheter, utbildning eller händelser relaterade till krypto inriktad på en uppdatering den 5 juni. Facebooks januari 2018-förbud mot annonser som marknadsför nästan vad som helst att göra med kryptovaluta eller blockchain har varit en tagg i sidan för många kryptoföretag under det senaste året. Vissa spekulerar också i att Facebooks anledning för att upphäva annonsförbudet är mer strategiskt och har att göra med att företaget bygger ett stabilt mynt för att användas för WhatsApp och Facebook. ICO-annonser kommer fortfarande att förbjudas.

Vad är nytt på CoinCentral?

Amazon Go Stores är mogna för antagande av Bitcoin: Amazon borde vara en av de största förespråkarna för bitcoinadoption. Bitcoin gör det möjligt för Amazon Go-butiker att tillhandahålla varor till personer som inte har betalkort eller kreditkort utan att behöva slösa pengar på butikens anställda som för närvarande behöver hantera kontanttransaktionerna. Med antalet butiker som potentiellt når 3000 fram till 2021 borde Amazon vilja sänka kostnaderna när det är möjligt.

Facebook lossnar förbudet mot kryptoannonsörer, inklusive sig själv: Den uppdaterade policyn ”kräver inte längre [s] förhandsgodkännande för annonser relaterade till blockchain-teknik, branschnyheter, utbildning eller händelser relaterade till kryptovaluta.” Om du vill annonsera för din nya, nya krypto har du dock tur. Boken kräver fortfarande en ansöknings- och godkännandeprocess för annonsörer som marknadsför kryptovaluta. Och det fortsätter att placera ett fullständigt förbud mot initiala mynterbjudanden (ICO).

Dark Web Enterprise Liknar Silk Road Stäng av FBI, Europol: Myndigheter i Tyskland har arresterat de huvudsakliga operatörerna av en av de största mörka webbmarknaderna i världen som kallas Wall Street Market.

Varför kinesiska gruvarbetare är i frenesi över begagnade Bitcoin Mining Rigs: Priserna på begagnade gruvriggar har mer än fördubblats sedan april. Att bjuda krig om utrustningen är till stor del skyldig för trenden. AntMiner S9-enheter, till exempel, säljs till $ 140 före kryptomarknadsupptaget men kostar nu upp till $ 250. Vissa köpare gör för närvarande $ 320 beställningar och detta driver upp riktmärkespriserna.

Kongressledamot kräver Crypto Ban: På torsdag krävde kongressledamoten Bradley Sherman förbud mot amerikanska köp av kryptovaluta och hävdade att kryptovalutor kommer att minska styrkan i den amerikanska dollarn och undergräva Amerikas sanktioner gentemot andra länder, med hänvisning till Iran som ett exempel. Det är värt att notera att logiken för detta förbud inte är rotad i anonymitet eller korruption, utan snarare internationell politik. Bradley Sherman är en demokrat som representerar Kaliforniens 30: e kongressdistrikt i San Fernando Valley. Sherman sa:

I dag uppmanade Sherman i kongressen till en proposition om att förbjuda alla kryptovalutor.

Det är därför Coin Center behövs i DC nu mer än någonsin. pic.twitter.com/jgikm7z8bI

– Coin Center (@coincenter) 9 maj 2019

”Jag letar efter kollegor som kan följa med mig för att införa ett lagförslag för att förbjuda amerikansk köp av kryptovaluta, så att vi klämmer fast detta, delvis för att väldigt mycket av vår internationella makt kommer från det faktum att dollarn är standardenheten internationella finanser och transaktioner.

”Det är det tillkännagivna syftet med anhängare av kryptovaluta att ta bort den makten från oss, att sätta oss i en position där de viktigaste sanktionerna vi har mot Iran, till exempel skulle bli irrelevant.

”Oavsett om det är att avaktivera vår utrikespolitik, vår skatteuppbörd eller vår traditionella brottsbekämpning, syftena med kryptokurrency – fördelen den har gentemot suverän valuta – är enbart att hjälpa till med förmakten för USA och av rättsstatsprincipen. ”

Indian Crypto Exchange Coinome kan stängas av: Den 9 maj twittrade det populära indiska kryptovalutautbytet Coinome att det kommer att avbryta all kryptohandel på plattformen den 15 maj 2019 och uppmanade sina kunder att dra tillbaka sina tillgångar så snart som möjligt. Kryptovalutaföretag har varit i korsningen av Reserve Bank of India (RBI), som genomförde ett förbud mot kryptovalutarelaterade företag 2018.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me