Den här veckan i kryptovaluta – 15 oktober 2017

Veckans topphistorier

Bitcoins pris når högsta tid. På torsdag slog priset på en enda Bitcoin en ny rekordhögt på 5 852,78 dollar, med vissa utbyten som till och med slår till $ 5900. Priset har för närvarande ökat $ 883,95 (19,22%) under de senaste sju dagarna. Om du tycker att det är imponerande ryktas antalet människor som säger “Jag borde ha köpt mer Bitcoin tillbaka på dagen” med 10.000%.

Kommande gafflar som anses vara ansvariga för Bitcoins ökande pris. Det finns två händelser som kunde ha varit katalysatorn för Bitcoins prishopp. Vi närmar oss en tredje Bitcoin-gaffel (Bitcoin Gold) den 25 oktober. Bitcoin guld (BTG) syftar till att decentralisera gruvdrift genom att använda en ny arbetsprotokollalgoritm. Beroende på valutbytet kommer alla som äger Bitcoin den 25 oktober också att få en motsvarande mängd BTG. Så prishoppet kan bara vara att alla flyttar sina fiat- och alt-myntinnehav till BTC i väntan på gratis BTG. Dessutom förväntas ytterligare en skalningsrelaterad gaffel som heter SegWit2X inträffa i mitten av november.

Alt-mynt var i allmänhet nere. Medan Bitcoin såg en stor tjur springa denna vecka, gick många andra alt-mynt som NEO, OmiseGO och Golem ner. Återigen kan det bero på att människor flockar från altcoins till Bitcoin för att få BTG.

Jamie Dimon vs “Stupid” Bitcoin-handlare: Det tog bara en dag för JPMorgan Chase VD Jamie Dimon att börja prata om Bitcoin efter att han sa att han inte skulle prata om Bitcoin längre. I september kommentarer, Dimon kallade Bitcoin ett “bedrägeri” och skulle avskeda alla anställda som handlar det för att vara “dumma”. Den här veckan fortsatte Dimon sin övergång till att bli investeringsvärldens Skip Bayless genom att återgå till ämnet genom att säga ”Jag bryr mig mindre vad bitcoin handlar för, hur det handlar, varför det handlar, vem som handlar det. Om du är tillräckligt dum för att köpa den, betalar du priset för det en dag.”

Bitcoin slår bankerna: På sin nya höjd, Bitcoins marknadsvärde (97 miljarder dollar) överträffade marknadsvärdena för JPMorgan-konkurrenterna Goldman Sachs (93 miljarder dollar) och Morgan Stanley (89 miljarder dollar). Medan Bitcoin fortfarande har ett sätt att gå innan han överträffar JPMorgans marknadsvärde på 337,33 miljarder dollar, är det inte längre en feberdröm.

Ethereum Fork: I söndags kommer “Byzantium” -koden att tillämpas på Ethereum blockchain som en hård gaffel. Koden är en del av “Metropol”Och antas hjälpa till att lösa Ethereums skalningsfrågor. Ethereums utvecklingssamhälle och handlare är generellt övertygade om att hårdgaffeln inte kommer att vara ett problem.

Vad är nytt på CoinCentral?

Doug Polk tillkännagav den officiella lanseringen av CoinCentral. Torsdag meddelade grundare Doug Polk lanseringen av CoinCentral i en serie tweets. De Upswing Poker Medgrundare och YouTube video skapare fortsatte med att diskutera sitt engagemang i kryptovaluta och hans vision för CoinCentral.

Från och med idag är jag glad att meddela mitt nästa projekt. Idag är den officiella lanseringen av min nyhetssida CryptoCurrency https://t.co/r7Y1Pd0zpD! pic.twitter.com/0Z1bwbac4S

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017

Jag har varit inblandad i utrymmet sedan BTC var $ 100, så det har varit en passion för mig i flera år nu. Jag tror att Cryptocurrency är framtiden.

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017


@realcoincentral, vårt mål är att hjälpa alla som är intresserade av Cryptos värld att få pålitlig och pålitlig information för att fatta beslut

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 12 oktober 2017

Jag ser fram emot denna nya utmaning och kommer att göra mitt bästa för att alla som letar efter korrekt information hittar den @realcoincentral

– gN Doug Polk (@DougPolkPoker) 13 oktober 2017

Välkommen till CoinCentral.com!

Som nämnts i Dougs tweet är vårt mål på CoinCentral att hjälpa till att utbilda världen om kryptovaluta och blockchain-teknik. Även om den här spännande nya tekniken kan vara väldigt komplex, strävar vi efter att förklara den på ett sätt som alla kan förstå.

Om du inte har börjat använda kryptovaluta är det här några av våra bästa resurser som hjälper dig att komma igång.

Bitcoin 101 – Den här nedladdningsbara PDF-filen förklarar vad Bitcoin är, hur det fungerar och all terminologi kring det.

Vad är Bitcoin? – I den här guiden tar vi mer ingående på världens första kryptovaluta, Bitcoin.

Vad är Ethereum? – I vår Ethereum-guide lär du dig om världens näst största kryptovaluta. Medan Bitcoin syftar till att fungera främst som en valuta och värdeförråd, är Ethereum en plattform där decentraliserade applikationer kan byggas.

Hur man köper Bitcoin och andra populära kryptovalutor – För dem som vill investera i kryptovalutor har vi betygsatt och granskat några av de mest populära börserna i världen.

De bästa Bitcoin-plånböckerna – När du väl har ägt Bitcoin är det dags att se till att det förblir säkert. I den här guiden går vi igenom de olika typerna av Bitcoin-plånböcker och visar våra rekommendationer.

Fler Crypto-nyheter från hela webben

Den japanska yenen och den koreanska vinsten har starkt ersatt den kinesiska yuanen i fiat till kryptovalutahandel. Torsdag, Bloomberg sammanställda data som visar fiatens marknadsandel till kryptovalutahandelspar. Uppgifterna belyser hur varje regerings syn på kryptovaluta har påverkat handelsvolymen.

Medan den kinesiska yuanen utgjorde majoriteten av Bitcoin-handelsvolymen, ökande regler har minskat Yuan till kryptovalutahandelspar. Yuanen hade vid ett tillfälle minst 98% av fiat till Bitcoin marknadsandel, men den har nu sjunkit under 5%.

När Kina går sönder blir Japan snabbt kraftpaketet för Bitcoin-marknaden. Med Japans Financial Services Agency som officiellt erkänner 11 företag som registrerade kryptovalutautbytesoperatörer, har den japanska yenen ökat mer än 50% av sin marknadsandel inom fiat till Bitcoin-handel. Under tiden fortsätter den koreanska vinnaren att stå för mer än 50% av Ethereums handelspar.

Betting the Farm (and House. And Car. And Everything Else): 39-årige Didi Taihuttu lade allt från sitt lyxiga hus med fyra sovrum, bil, motorcykel, barnleksaker, kläder och skor till salu. Han planerar att köpa Bitcoin och andra kryptovalutor med intäkterna. Taihuttu uttalade, ”vi är en äventyrlig familj och kommer att spela en stund för att leva minimalistiska liv. Om du aldrig tar en risk är livet tråkigt. ” Business Insider Austrailia

Klassen är i session: vissa universitet i Schweiz som Lucerne University of Applied Sciences and Arts i Schweiz meddelade att de kommer att anta Bitcoin som en betalningsmetod för undervisning. Skolan noterade att de lockades av Bitcoin på grund av dess förmåga att introducera kunskap om banbrytande teknik som blockchain. Universitetet kommer inte att acceptera Bitcoin direkt, utan kommer istället att arbeta med ett bearbetningsföretag som heter Bitcoin Suisse AG. CoinTelegraph

(Lär dig grunderna i Bitcoin och kryptovaluta i vår gratis nedladdningsbara Bitcoin 101-infografik)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map