Blockport: Prva socialna kripto borza

Blockport je Amsterdamska borza s poudarkom na odpiranju kripto trgovanja vsem uporabnikom, ne glede na njihovo izkušnjo.

Trenutna naložbena pokrajina je napolnjena z visokimi ovirami za vstop, ki vlagatelje začetnike pogosto odvrnejo od tega, da bi se močno potrudili. Če želite trgovati z večino kovancev, morate imeti vsaj dva računa na ločenih borzah, v katerih so vmesniki lahko zmedeni in slabo zasnovani. Poleg tega pa dolgotrajni postopki odobritve in neprestano premikanje sredstev med računi povzročajo dodatne preglavice.

Skupina Blockport to poskuša rešiti tako, da trenutni pokrajini doda likvidnost, varnost, preglednost, uporabnost in izobrazbo.

nadzorna plošča

Podrobnosti ključnega blokporta

Vstopnica: BPT

Vrsta žetona: ERC20

Cena žetona ICO: 1 ETH = 2880 BPT

Cilj zbiranja sredstev: 16666 ETH

Skupno število žetonov: 69.440.000

Na voljo za prodajo žetonov: 49.600.000 (71,4%)

Spoznajte svojo stranko (KYC): Ne

Sprejema: ETH

Kaj je Blockport?

Blockport je prvi te vrste kot socialno zasnovana hibridna decentralizirana izmenjava. Platforma vključuje več vidikov socialnega trgovanja in izmenjave, s čimer se vlagatelji počutijo bolj udobno v zmedenem svetu kripto.

Socialno oblikovanje

Z uporabo Blockporta se lahko povežete z drugimi trgovci, se pogovorite o naložbenih strategijah in celo kopirate trgovalni portfelj druge osebe. To omogoča novim vlagateljem, da se učijo od profesionalcev, in jim naredijo kolesa za vadbo, ko začnejo trgovati.

Ni težko videti, da bi kopiranje portfeljev postajalo priljubljeno. Forumi na Facebooku in Redditu nenehno preplavljajo novi trgovci, ki se sprašujejo, v katere kovance vlagati – kopiranje portfelja Blockporta odpravlja ugibanja.

Ekipa tudi gradi a Baza znanja, robustna služba za stranke in stran skupnosti za nadaljnje izboljšanje vaše uporabniške izkušnje.

Hibridna centralizirana arhitektura

Blockport edinstveno uporablja tehnološko arhitekturo tako iz centraliziranih kot iz decentraliziranih borz.

BlockPort Arhitektura

Na decentralizirani strani, vaša sredstva ostanejo v denarnici, v kateri imate zasebne ključe. To pomaga preprečiti hekerske napade na platformo – pogost problem centraliziranih izmenjav.

Na centralizirani strani je vsak posel, ki ga sklenete, opravljen s strani tretje osebe in je zaključen zunaj verige. S tem se odpravi problem likvidnosti, ki ga imajo včasih decentralizirane borze.

S to hibridno strukturo dobite najboljše iz obeh svetov.

Blockport Token (BPT)

BPT je žeton ERC20, ki ga uporabljate za nakup premium vsebin, plačilo diskontiranih provizij za trgovanje in zamenjavo za funkcije socialnega trgovanja.

Zunaj ICO lahko BPT kupite v trgovini Token Shop na platformi Blockport. BPT lahko dobite tudi tako, da svoj portfelj delite z drugimi trgovci. Vsak trgovec, ki kopira vaš portfelj, mora plačati provizijo, v kateri prejmete 90%, Blockport pa ostalih 10%.

Prodaja žetonov

Blockport zbere največ 16.666 ETH s predprodajo in krogi prodaje. Samo 69.440.000 BPT bo kdaj ustvarjen, 71,4% tega pa je namenjenega udeležencem ICO. Preostali žetoni so razdeljeni med skupino in zgodnje vlagatelje, trgovino žetonov in skupnost.

Distribucija žetona Blockport ICO

Tekmovanje

Kripto borz, ki tekmujejo z Blockportom, ne manjka. Trenutno veliko ime v vesolju je seveda Coinbase. Obe platformi sta specializirani za enostavne vmesnike, ki jih lahko vsak vlagatelj udobno uporablja.

Decentralizirane borze počasi postajajo običaj, vendar nekaj pomembnih kripto projektov ustvarja svoje, vključno z:

  • Platforma Komodo
  • Valovi
  • 0x

EtherDelta je še ena priljubljena decentralizirana borza, vendar zaradi njene neintuitivne zasnove vlagatelji zlahka delajo napake.

Skupina Blockport

Ekipa Blockport deluje iz TQ, tehnološkega vozlišča, ki ga podpirata Google in KPMG v Amsterdamu.

Ekipo sta ustanovila Sebastiaan Lichter (glavni produkt) in Kai Bennink (glavni strateg). Oba ustanovitelja imata dolgoletne izkušnje na področju tehnologije, Bennink pa se je specializiral za verigo verig na Tehnični univerzi Delft.

Predvsem pa je ekipa nedavno sodelovala z Arkom, projektom, ki ustvarja ekosistem medsebojno povezanih verig blokov. Ker se Ark osredotoča na oblikovanje in enostavnost uporabe, je smiselno, da se ti dve podjetji združita. Lars Rensing, finančni direktor podjetja Ark, je bil imenovan tudi kot svetovalec za Blockport.

Blockport Pros

  • Velik problematičen prostor. Borzni trg je velikanski in prostora je za več uspešnih podjetij. Vrhunske borze omogočajo trgovanje v vrednosti več kot 1 milijardo USD na dan.
  • Partnerstvo z Arkom. Ark je uveljavljeno blockchain podjetje z močno skupnostjo. Blockport bo lahko izkoristil skupnost in najverjetneje uporablja tudi njihovo tehnologijo.
  • Čudovit dizajn. Zasnova Blockporta večino drugih izmenjav odpihne iz vode. Ne bi smeli imeti težav s sprejetjem uporabnikov s svojimi elegantnimi oblikami.

načrt poti

Blockport Cons

  • Neizkazani izdelek. Izmenjava je še v razvoju, ekipa pa bo kmalu izdala beta različico. Brez delujočega izdelka je še vedno veliko tveganj.
  • Brez delitve dobička. Kucoin in Binance, dve drugi borzi, ki sta imeli ICO, sta v svoje žetone vključili delitev dobička. Blockport to manjka.

Končne misli

Blockport skuša z neposrednimi uporabniškimi vmesniki in socialnim trgovanjem zmanjšati ovire za vstop v kripto naložbe. To je prepotreben izdelek v industriji, ki je prežeta s slabimi izkušnjami in zmedenimi procesi.

Ekipa izkoristi svojo družbeno naravo vlaganja, tako da zgradi platformo, na kateri se lahko novi vlagatelji učijo in trgujejo skupaj z bolj izkušenimi trgovci. Še bolje, naložbe veteranov bodo plačane za izmenjavo znanja in izboljšanje skupnosti.

Predprodaja žetona se je že zgodila, vendar lahko še vedno sodelujete v množični prodaji 24. januarja. Prepričajte se, da ste prijavi se na seznam dovoljenih pred tem pa.

Več informacij o Blockportu najdete v njihovi beli knjigi tukaj.

Dodatni viri Blockport

Telegram

Facebook

Twitter

Bitcointalk

Srednje

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me