Cobinhood – pristop trgovanja brez stroškov

Cobinhood je prva svetovna borza kriptovalut brez stroškov. Zaradi drugih borz, ki tekmujejo za najnižje pristojbine v panogi, jih je Cobinhood spodkopal tako, da je šel naravnost v nič! Kot rezultat, upajo, da bodo trgovce privabili na svojo platformo in ukradli tržni delež s plačilnih borz. Ta Cobinhood pregled bo raziskal pristop trgovanja brez plačila.

Ali ustreza hype? In ali lahko zagotovi vrhunsko izkušnjo strank na prenatrpanem trgu izmenjave kriptovalut? Pa ugotovimo:

Ključne informacije o sorodstvu

Kako deluje

Pregled Cobinhood

Ustvari račun

Med pregledom Cobinhood smo odprli račun in opravili običajne varnostne ukrepe in potrditve. To je bil precej preprost postopek.

Tudi pri prijavi v sistem iz nove naprave smo opazili, da bo Cobinhood potreben preverjanje pristnosti e-pošte iz te naprave. To je imenitna majhna varnostna funkcija, ki so jo uvedli, za katero bi radi videli, da se bolj uporablja v izmenjavah.

Armaturna plošča

Nadzorna plošča za odtekanje je priročno shranjena, vendar je do nje hitro dostopna v zgornjem desnem kotu zaslona. Od tu lahko dostopate do pomembnih funkcij, kot so vaš račun, sredstva in center za pomoč.

The Sredstva v tem razdelku boste lahko položili sredstva, potrebna za prvo trgovanje. Prosimo, poskrbite, da boste pravilno kriptovaluto položili na ustrezen naslov, saj lahko nakazilo, ki je drugačno od tiste, na katero ste kliknili, povzroči izgubo sredstev!

Cobinhood trenutno sprejema le depozite v kriptovalutah, vendar namerava v prihodnosti v določeni točki vključiti tudi vloge fiat (ameriški dolar, evro itd.).

Končno, Računi na nadzorni plošči boste posodobili varnostne nastavitve, na primer ustvarjanje 4-mestnega zatiča in nastavitev dvostopenjske overitve. Ti dodatni previdnostni ukrepi so zelo priporočljivi ne glede na količino denarja, s katerim trgujete.

Izmenjava Cobinhood

Trgovati lahko prek platforme za izmenjavo, ki je prvi zaslon, ki se prikaže ob prijavi. To je dokaj enostavno, vendar lahko zastrašujoče za začetnike vlagatelje.

Prav tako lahko oddate preprosta tržna in omejena naročila neposredno iz obrazca za naročilo, kot je poudarjeno spodaj. Če razumete napredne možnosti trgovanja, kot so stop-limit, lahko to nastavite tudi tukaj.

Pregled Cobinhood

Standardni grafikoni nimajo pritrjenega orodja, vendar ga lahko spremenite tako, da izberete TradingView v zgornjem desnem delu okna za grafikone. Pojavila se bodo številna uporabna orodja, vključno z večino, ki bi si jo želel bolj izkušen trgovec, kot so Fibonaccijeve črte, linije trendov in vzorci.

Če želite kar najbolje izkoristiti svoje trgovanje, se prepričajte, da razumete tržna in omejena naročila, grafikone sveč in knjigo naročil. Če želite izboljšati svoje grafikone, imamo v TradingView uporaben vodnik za načrtovanje grafikonov.

Mobilno trgovanje

Pregled Cobinhood

Med pregledom Cobinhood smo tudi preizkusili njihovo mobilno aplikacijo. Ponujajo aplikacije za platforme iOS in Android. To je odličen bonus za trgovca na poti. Priporočamo, da se najprej seznanite s spletno platformo, preden skočite v mobilno.

Provizije za trgovanje

Pri oddaji naročil na dejanski borzi ni pristojbin. To pomeni nič na strani nakupa in prodaje katere koli trgovine. Vendar ne pozabite, da to ne velja za pologe in dvige. Še vedno morate plačevati standardne provizije rudarjem blokov, ki potrjujejo transakcije kot običajno.

Posledično so provizije za polog v celoti odvisne od tega, katero kriptovaluto pošiljate in kakšni so stroški te verige blokov. Tu je primer blokovne verige Ethereum. Podroben opis pristojbin za dvig Cobinhood lahko najdete na njihovi spletni strani.

V našem pregledu Cobinhood smo opazili, da so dodali lep pridih, podoben tistemu, kar je Binance naredil s svojim izvornim žetonom. Za plačilo stroškov umika lahko uporabite obstoječe žetone Cobinhood (COB).

Cobinhood vam daje 50% popust ob umiku. To pomeni, da bo Cobinhood plačal polovico rudarske provizije za vse dvige, če imate na računu COB, s katerim lahko plačujete.

Na voljo kriptovalute

Cobinhood omogoča redno trgovanje z več kot 60 različnimi kriptovalutami z novimi. Po pričakovanjih podpirajo splošno sprejete kripto, kot so Bitcoin, Litecoin, Ethereum in Bitcoin Cash.

Našteli so tudi številne manjše kovance, ki jih ni mogoče najti na drugih borzah. To pa pomeni tveganje za nižjo likvidnost (težje je najti kupca ali prodajalca v primerjavi z običajnimi kovanci, kot je Bitcoin). Upoštevajte to pri trgovanju, če ne želite, da se vam zatakne kovanec, ki ga ne morete zlahka prodati, če to potrebujete v kratkem času.

Omejitve prenosa

Vaše dnevne omejitve nakazila so odvisne od vašega preverjanje računa.

Preverjanje 1. stopnje vam omogoča, da se umaknete do 3 BTC vsak dan. 2. stopnja omogoča do neverjetnih 100 BTC na dan. Nazadnje je na voljo VIP raven za tisto, kar lahko samo domnevamo, da je za kripto kite (trgovci / vlagatelji z zelo veliko kripto). Za vloge ni omejitev na vseh ravneh.

Pregled Cobinhood

Za raven 1 niso potrebni nobeni dokumenti, za raven 2 pa morajo biti potrjeni osebni dokumenti in telefon.

Nazadnje, če ste državljan ZDA, boste morali Cobinhoodu potrditi svoje ustrezne davčne podatke v skladu s FATCA, Zakonom o skladnosti davkov za tuje račune..

Zaupanje podjetij

V tej zgodnji fazi projekta je težko oceniti zaupanje skupnosti v cobinstvo. Med pregledom Cobinhood smo pobrali nekaj vprašanj na različnih objavah Reddita in zdi se, da je skupnost glede nekaterih vprašanj razdeljena.

Zdi se, da so precej dejavni na številnih komunikacijskih kanalih, kar je pozitiven znak. Posledično bi bilo verjetno v njihovem najboljšem interesu, če bi namenili več sredstev za odziv na pomisleke uporabnikov.

Varnost sklada

Varnost Cobinhood se zdi precej trdna in platforma uporablja vse standardne varnostne postopke (SSL, multi-sig, 2FA). V uradnem sporočilu za javnost za medije so podrobno opisani postopek shranjevanja brez povezave kot sledi:

»Za dostop do denarnice brez povezave je treba potrditi 5 od 8 HSM-jev. Na ta način, če sta ogrožena le 1 ali 2 HSM-a, ostane vaša denarnica varna. HSM-ji so tudi geografsko porazdeljeni po različnih državah, kar še povečuje varnost. “

Pomembno je omeniti, da je Cobinhood (kot večina tamkajšnjih borz) trenutno centraliziran. Centralizirane borze so bolj nagnjene k vdoru in goljufijam v primerjavi z decentraliziranimi. Kot rezultat so napovedali načrte za decentralizirano menjavo, ki bi dolgoročno koristila trgovcem.

Pomoč strankam

Cobinhood’s uradno sporočilo za javnost zahteva 24-urno podporo strankam in odgovor na vprašanja v enem dnevu. Njihova spletna stran vsebuje kontaktni obrazec in telegram, če želite stopiti v stik. Z njihovo podporo strankam nismo mogli najti nobenih resničnih težav v skupnosti.

Spletno mesto vključuje tudi dobro organizirano Pogosta vprašanja z velikim naborom vprašanj in koristnih odgovorov.

Zaključek: Cobinhood Review

V tem pregledu Cobinhood smo videli, kako enostavno je začeti uporabljati platformo. Toda vprašanje, ki se zdaj pojavlja na številnih uporabniških ustnicah, je, kako Cobinhood zasluži z trgovanjem brez stroškov? No, po naslednjih kanalih:

  • Naročnina na visokofrekvenčni trgovalni strežnik
  • Naročnina na Cobinhood Prime
  • Možnost posojila za trgovanje z maržo
  • Storitev zavarovanja ICO Cobinhood

Zdi se, da je to dokaj tvegan poslovni model, ki je odvisen od tega, da Cobinhood privabi veliko število trgovcev. Če bodo to lahko storili in zlikali nekaj prelomov v sistemu, se bo to v prihodnosti izkazalo za najboljšo izbiro za trgovce.

Če zaključimo, če so vaše najpomembnejše prednostne naloge in trgovanje z visoko frekvenco, potem je to platforma za vas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me