Iščete, vendar niste prepričani, komu zaupati. Na videz je neskončno veliko mest za nakup Bitcoinov s svojo težko prisluženo fiat valuto. Kako veste, katero podjetje je varno, varno in ugledno?

xapo domov

No, Xapo je eno najbolj uglednih podjetij na svetu Bitcoinov. V zadnjem času so od različnih vlagateljev zbrali 40 milijonov dolarjev sredstev, kar pomaga pokazati njihovo legitimnost.

Xapo ponuja tudi Bitcoin debetno kartico, ki je povezana z vašo Bitcoin denarnico, kar vam omogoča, da Bitcoin porabite lažje kot večina drugih storitev.

V tem pregledu Xapo bomo potopili v njihovo podjetje in preučili njihov ugled, da bi ugotovili, ali so vredni hype ali bi bilo bolje, če bi imeli kakšno drugo borzo..

Ključne informacije o Xapo

Xapo je svoje življenje začel v Palo Altu v Kaliforniji leta 2014. Kmalu zatem je začel hitro rasti in ekipa se je zaradi regulativne stabilnosti in mednarodne nevtralnosti preselila v Švico. Zdaj je Xapo ustanovljen v Hong Kongu in deluje po vsem svetu s pisarnami v Hong Kongu in Palo Altu v Kaliforniji.

Generalni direktor podjetja Xapo je Wences Casares, ki je mednarodni podjetnik z več kot 20-letnim stanjem pri gradnji in prodaji tehnoloških podjetij. V svojih dvajsetih je ustanovil prvega ponudnika internetnih storitev v Argentini. Nato je ustanovil spletno borznoposredniško družbo Patagon, ki jo je prodal za 750 milijonov dolarjev. V bistvu ta tip večino svojega življenja ustanavlja in prodaja podjetja.

Predsednik Xapa je Ted Rogers, ki Xapu prinaša več kot petnajstletne poslovne in finančne izkušnje. Generalni direktor Xapa Federico Murrone je vse življenje svojo kariero usmeril v tehnologijo. Delal je kot generalni direktor podjetja Patagon.

Kaj vam vse to pomeni? Xapo upravljajo zakoniti poslovneži in podjetniki. Imajo dolgo zgodovino gradbenih podjetij, ki so uspešna. Poleg tega so vsi njihovi ugledi v skladu s Xapo. Dali so se na voljo javnosti. V svetu, kjer ima veliko podjetij in borz zelo malo javno dostopnih informacij o ekipah, je to vredno omeniti.

Kako uporabiti Xapo za nakup Bitcoinov

xapo prijava

Postopek se začne z izpolnitvijo zgornjega obrazca za prijavo. Nato boste odgovorili na nekaj vprašanj o sebi (onemogočiti morate tudi AdBlock). Za uporabo zdravila Xapo boste morali biti starejši od 18 let. Seveda boste prejeli e-poštno sporočilo za preverjanje.

xapo preveri

Kot lahko vidite, boste morali preveriti mobilno številko, preden lahko kar koli storite z denarnico. Ko vnesete telefonsko številko, lahko v razdelku »Varnostne nastavitve« potrdite polje, da omogočite 2FA.

Zdaj, preden boste dejansko lahko kupili Bitcoin z novim računom, boste morali naložiti vozniško dovoljenje in dokazilo o prebivališču. Če se podatki na vaših dokumentih ne bodo sešteli, boste zavrnjeni.

Ko boste odobreni, boste lahko Bitcoin kupili z njihovim enostavnim vmesnikom z vašo valuto FIAT.

Je Xapo varen?

Ko gre za razpravo o varnosti storitve, ki temelji na bitcoinih, je treba upoštevati tri dejavnike: legitimnost podjetja, hrambo sredstev in varnost osebnega računa:

Legitimnost podjetja. Xapo ima odličen sloves v svetu Bitcoinov. Ustanovljeni so v Hong Kongu in imajo pisarne po vsem svetu. Čeprav se Bittrust pritožuje glede njihove podpore strankam, se zdi, da gre za legitimno podjetje.

Varnost sredstev. Xapo trdi: “Združite udobje vsakodnevne denarnice Bitcoin z varnostjo globokega hladilnika.” Kaj to natančno pomeni? Pojdimo na Pogosta vprašanja o Xapo za odgovor:

»Globoka hladilnica je vrsta hladilnice, pri kateri se bitcoinov ne hrani samo brez povezave, ampak tudi sistem, ki hrani bitcoinov, nikoli ni bil v spletu ali povezan s kakršnim koli omrežjem. Zasebni ključi, povezani s tem sistemom, so bili ustvarjeni v sistemih brez povezave, postopek podpisa transakcij pa je narejen tudi v sistemih brez povezave. Sistemi, ki se uporabljajo pri tej vrsti shranjevanja, se nikoli ne dotikajo interneta; ustvarjeni so brez povezave, shranjeni so brez povezave in so brez povezave, ko podpisujejo transakcije. “

Če je bilo to preveč za prebavo, to v bistvu pomeni, da je vaš Bitcoin neverjetno varen, ker nikoli ni na spletu.

Varnost osebnega računa. Pri ustvarjanju računa Xapo ustvarite kodo PIN in geslo. To pomaga varovati vaš račun. Za zaščito računa lahko omogočite tudi 2FA (dvofaktorsko preverjanje pristnosti).

Xapo daje prednost varnosti predvsem, kar pomeni, da so vaši osebni podatki, Bitcoin in fiat valuta verjetno varni z njimi. Dejstvo, da mora nekdo naložiti vozniško dovoljenje in dokazilo o prebivališču, da postane stranka, mi daje dodatno zaupanje vanj kot v podjetje.

Podpora strankam Xapo

Xapo poskuša zagotoviti odlično podporo strankam prek e-pošte, Twitterja in Facebooka:

E-naslov: [e-pošta zaščitena]

Twitter: https://twitter.com/xapo

Facebook: https://www.facebook.com/xapoapp

Vendar je treba omeniti, da je slaba podpora strankam največja pritožba zoper Xapo, ko iščete kritike Xapo. Ljudje s številnimi težavami imajo težave pri iskanju ustrezne pomoči od Xapo.

S tem je to pogosta ugotovitev za skoraj vsako izmenjavo kriptovalut. To je verjetno posledica hitro rastoče industrije v kombinaciji z “najglasnejšimi glasovi”.

Podprte države

Xapo deluje globalno. Ekipa Xapo je trdo delala, da bi podprla ogromno držav in valut FIAT, od butanskih Ngultrumov (BTN) do Zambije – Zambijske kvače (ZMK). To pomeni, da Xapo podpira vse, od manj priljubljenih fiat valut do priljubljenih, kot so USD, EUR, GBP, JPY, RUB in CNY.

Omejitve za nakup in prodajo

Xapo nima nobenih javno dostopnih informacij o omejitvah nakupa. Pred nakupom se prepričajte, da je vaš račun v celoti preverjen. Xapo zaračuna 1-odstotno provizijo za vsa naročila za nakup, z dodatnimi stroški obdelave, ki temeljijo na vašem načinu plačila (razkrijejo se pri nakupu).

Trenutno Xapo ne dovoljuje prodaje Bitcoinov. Namesto tega predlagajo, da uporabite svojo debetno kartico Xapo, da porabite svoj Bitcoin, namesto da bi ga prodali neposredno za valuto FIAT.

Pošiljanje Bitcoina iz vaše Xapo denarnice

Bitcoin, kupljen na Xapo, lahko pošljete v katero koli Bitcoin denarnico. To se naredi od znotraj vašega računa Xapo. Vendar pa obstajajo pristojbine za pošiljanje Bitcoinov iz Xapa v vašo denarnico. Namesto da bi razbili njihovo nenehno spreminjajočo se strukturo pristojbin, upoštevajte njihovo razčlenitev pristojbin neposredno.

Najmanjši znesek, ki ga lahko pošljete iz Xapo, je 55 bitov, znan tudi kot 0,000055 BTC.

Prejemanje Bitcoina na vašo Xapo denarnico

Če želite Bitcoin prejemati v svojo denarnico Xapo iz zunanjega vira, naslov svoje denarnice dobite v svojem računu Xapo. Nato uporabite ta naslov Xapo kot naslov »pošlji na« v zunanji denarnici. Če je to zmedeno, si oglejte ta priročnik o pošiljanju in prejemanju Bitcoinov.

Xapo zaračuna pristojbino za prejemanje majhnih količin Bitcoinov preverite njihovo stran s pristojbinami preden pošljete, da se prepričate, da vam ne bodo dodatno zaračunali.

Povzetek pregleda Xapo

Xapo je ugledno podjetje, ki daje prednost varnosti. Če je to za vas pomembno (namig: moralo bi biti), potem je Xapo vreden vašega časa.

Večina pritožb na Bittrustu in drugih spletnih mestih za pregled Xapo se vrti okoli njihove službe za stranke, ki ne ugodi vsaki zahtevi in ​​se počasi odziva. Vendar po mnenju tega pregledovalca to ni nujno slabo. To pomeni, da jim je mar za splošno varnost svojega poslovanja pred upogibanjem za vsako stranko.

Debitna kartica Xapo Bitcoin je edinstvena funkcija, ki ni na voljo pri številnih drugih borzah in denarnicah. Čeprav je za nakup kartice potrebno plačilo (20 USD), predstavlja zanimiv način, kako Bitcoin vnesti v resnični svet.

Na splošno je Xapo vreden vašega časa, še posebej, če cenite varnost.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me