Mainframe till AirDrop $ 1 miljon MFT för att samla in pengar för välgörenhet

Mainframe till AirDrop $ 1 miljon MFT för att samla in pengar för välgörenhet

Vi har blivit ganska vana vid att höra om luftdroppar i kryptovalutavärlden nu. Som uttorkade överlevande på en öde ö vinkar vi armarna mot himlen i förväntan när välbehövliga leveranser regnar ner … Tja, inte exakt. Men de flesta av oss har haft en välkomstgåva med några tokens här och där någon gång i tiden.

Eftersom ICO: s rykte hänger i balans, tack vare överflödet av bedragare som drar det genom lera, och populära plattformar som Facebook, Google och Twitter förbjuder ICO-reklam, skapas den perfekta stormen för kryptovaluta airdrops. Och det är inte förvånande att de blir allt populärare.

När du tänker på kryptovaluta airdrops ur marknadsföringssynpunkt är de ett perfekt sätt att öka medvetenheten om ett mynt och till och med pumpa dess värde innan en försäljning. Alla älskar gratis pengar. Och ICO-marknadsföringsteam kan ta reda på ordet om deras projekt till ett mycket lågt pris (såvida inte deras tokenvärde spränger, men även då vinner alla).

Airdrops blir mindre av en ny idé och mer en vanlig praxis. Och när mynt ser ut att bli ännu mer exponerade är luftdroppar inte ofta oväntade överraskningar längre, utan tar formen av en tidigare tillkännagiven händelse istället.

Många luftdroppar kräver faktiskt att mottagaren äger en del av kryptovalutan först. Innehavaren belönas sedan med en procentsats som är proportionell mot det belopp de äger. Ett annat genialt sätt att få folk att köpa mer och ytterligare en vinn-vinn för båda sidor.

Men när luftdroppar blir vanliga och ICO-marknaden fortsätter att växa, blir företag ännu mer kreativa med sin marknadsföringstaktik.

Mainframe är det decentraliserade kommunikationsnätet som tar luftdroppar till en ny nivå.

Pengar som bokstavligen faller från himlen

“Vi gillar att göra saker lite annorlunda”, säger Mick Hagen VD och grundare av Mainframe. Och med fysiska tokens som faller ut ur själva himlen, gjorde de verkligen det. När de lanserade sin Asia airdrop-turné blev de det första företaget som introducerade en helt ny kryptovaluta via en fysisk distribution (även om token naturligtvis måste bytas ut efteråt mot kod).

Mainframe startade de fysiska luftdropparna i Fjärran Östern och besökte större städer inklusive Hong Kong, Tokyo, Seoul och Peking. Inuti en fullsatt salong med mångfärgade ballonger som lyfts högt upp i nät väntade folk i väntan. Näten öppnades, ballongerna släpptes och det artiga asiatiska folket skrattade och skrek av glädje när de samlade ett par ballonger.

Kanske är det därför som företaget valde Asien som sin första plats att airdrop, med vetskap om folkets ökända artighet skulle inte tillåta dem att trampa varandra vid utsikterna till gratis tokens. Samma scen kanske inte replikeras i en västra bar.


Men att hålla luftdropparna, särskilt i Kina, gav Mainframes budskap om integritet och frihet ett extra gripande skikt, i ett land där censur är utbredd.

Stordrivna fysiska luftdroppar började ta fart när de rullade ut dem i faser. Fas ett, ”Bevis på att vara” och fas två, ”Bevis på frihet” är redan framgångsrikt slutförda, vilket visar det felfria överklagandet av gratis pengar.

Men kryptovaluta behöver inte handla om personlig vinst, eller hur?

Hjärtbevis – en första i filantropiska luftfällor?

Bevis på hjärtat

“I denna bransch blockchain och crypto, det finns många människor som försöker bli rik snabbt”, säger Hagen, “mycket spekulationer, mycket girighet … vi är långsiktiga troende på denna teknik, det stör många industrier ut där och det kommer att förändra världen för alltid. Och vi trodde att vi skulle ta en del av det mindre än salta beteendet som finns där ute och försöka kanalisera det till en värdefull sak. ”

I den sista fas tre av deras airdrop-kampanj kommer Mainframe att ge bort 1 miljon dollar av sin MFT-token till användare som donerar mest till en ideell organisation i linje med deras värderingar av integritet och frihet. Så det är i princip alla registrerade välgörenhetsorganisationer eller ideella organisationer som står för yttrandefrihet och mänskliga rättigheter, inklusive ACLU, Pressfrihet och Amnesty International.

Vem är Mainframe ändå?

Okej, så dessa väldigt coola luftdroppar har definitivt fått vår uppmärksamhet. Trevlig. Men vem är Mainframe ändå?

Genom att märka sig själva som “meddelandeskiktet för den nya webben” tillåter Mainframe meddelanden och data att skickas privat, eftersom tekniken säkert dirigerar datapaket genom deras peer-to-peer-nätverk.

Motståndskraftig mot censur och övervakning, med det anmärkningsvärda undantaget av en “katastrofal asteroidhändelse eller en aggressiv utomjording”, teamet bakom den här nya plattformen anser att det är ostoppbart. Och vad de värdesätter mest är yttrandefrihet och äganderätt till data.

Via Mainframe kan dina meddelanden inte öppnas eller följas. Och som en decentraliserad plattform med decentraliserade datatjänster är det praktiskt taget omöjligt att stänga av eller censurera. Vilket kanske inte gör dem populära bland regeringar och brottsbekämpning över hela världen.

Deras nästa fysiska airdrop hålls under Consensus i NYC. Så om du vill ha gratis pengar, se upp för färgballongerna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map