Viktiga detaljer för BitClave ICO

 • Startdatum – 28 november 2017
 • Slutdatum – 8 december 2017
 • Token Symbol – CAT
 • Mjuk mössa – $ 25,547,000
 • Hård keps – $ 1.000.000.000
 • Totala polletter – 2.000.000.000
 • Växelkurs – cirka 0,07 dollar / token (senaste)
 • Accepterade kryptovalutor – BTC, ETH, LTC och QTUM
 • Försäljning – ~ $ 22.000.000 Insamlas i förförsäljning

bitclave ico

BitClave Community

Twitter: 18,3 tusen följare

Facebook: 22,686 gillar

Medium: 780 följare

Vad är BitClave?

BitClave erbjuder en öppen sökmarknad som syftar till att hålla annonspriserna rättvisa. BitClave vill föra tillbaka värde till företag och kunder genom att eliminera användningen av mellanhänder. Med “mellanhänder” avses flera annonsnätverk som Adwords som håller konsumenter och marknadsförare åtskilda.

Bitclave-funktion innan

Från BitClave whitepaper

På den föreslagna BitClave-annonsmarknaden skulle företag kunna hitta sin målgrupp direkt och erbjuda dem sina produkter och tjänster. Om du till exempel driver en cykelverkstad kan du hitta någon som äger en cykel och direkt skicka dem dina erbjudanden.

För att få människor att använda detta system föreslår BitClave en form av incitamentiserad sökning. Detta skulle dock skilja sig från dina vanliga sökningar om annonsintäktsdelning som Bing Rewards. BitClave syftar till att skapa ett system där en föreslagen annons endast visas för personer som har ett uttalat intresse för det. Detta gör det möjligt för företag att effektivisera sin reklam eftersom de skulle eliminera en stor del av bortkastade annonsutgifter, och ger dem möjlighet att ge mer värde till erbjudandet i form av rabatter, prover och testerbjudanden. För att sötma upp affären har användningen av rabatter, prover och prövningserbjudanden visat sig få ett högre svar.

Bitclave efter

Från BitClave whitepaper

BitClave-ekosystemet skulle ge konsumenterna full kontroll över sina egna data och välja om de vill avslöja sin personliga information för återförsäljare. Detta går tillbaka till återförsäljare, som skulle kunna använda informationen som tillhandahålls för att svara med riktade kampanjer.

Tävlande

När det gäller ICO: er som försöker stjäla eld från gudarna är BitClave en av de mest anmärkningsvärda. BitClaves tävling inkluderar Google, Facebook, Baidu och i princip vem som helst i sökmotorn eller reklambranschen.

Det verkliga måttet på framgång för BitClave-projektet är hur snabbt de kan expandera och uppmuntra adoption, samtidigt som de lockar viktiga kunder på affärsreklamssidan. De har inte bara i uppgift att försöka gå ombord miljarder användare, de tävlar också mot några av de mest högteknologiska innovativa företagen i världen.

Möjlighet

Reklambranschen är värt ungefär 550 miljarder dollar dollar och drivs till stor del av mellanhänder som Facebook och Google. Medan den nuvarande reklambranschen fortfarande är relativt effektiv finns det flera ineffektiviteter och svagheter som BitClave försöker utnyttja. Den första handlar om värde som glider genom sprickorna tack vare bottrafik (uppskattar att 50% av all trafik genereras av bots) och dåligt riktade annonser. Den andra är bristen på frihet för användare att kontrollera sina data, som blir vana vid sökmotorer.

Laget

BitClave grundades 2016 och verkar hemma från Googles huvudcampus i Mountain View, Kalifornien (prata om att sticka björnen). Detta innebär att BitClave har möjlighet att rekrytera alla typer av högteknologier för sökteknik.

BitClaves VD är Alex Bessonov, som har erfarenhet av att arbeta med många startacceleratorer samt arbeta som mjukvaruutvecklare med Microsoft, eBay och Informatica.

BitClaves CTO är Patrick Tague, och han har erfarenhet av mobil, inbäddad och trådlös säkerhet.

Tidslinjerna är som följer:

bitclave tidslinje

BitClave-proffs:

 • BitClave försöker lösa en enorm ineffektivitet på en massiv marknad. Till och med 0,5% av 550 miljarder annonsmarknaden är 2,75 miljarder dollar.
 • Det har underdog rekryteringsfördel i den blomstrande kryptovaluta världen.
 • Teamet har redan samlat in 16.532.341 dollar i förförsäljning.
 • Den mjuka kepsen verkar mycket genomförbar för ett projekt och ett team av denna storlek.

BitClave-nackdelar:

 • BitClaves tävling är inget att stå emot. Om det finns något som kan förena Google och Facebook, är det skyddet av deras intäkter.
 • BitClave har en enorm uppgift att snabbt gå ombord massor av människor i båda ändar (konsument och företag).

Slutgiltiga tankar:

BitClave ICO har redan väckt stor uppmärksamhet. Om du är intresserad rekommenderar vi att du gör din due diligence och kolla in dem vitt papper eftersom det faktiskt är en av få vitböcker som ger en otroligt djupgående och grundlig beskrivning av allt som företaget syftar till att uppnå inom överskådlig framtid.

En stor oro är hur tävlingen kommer att reagera om (och det är ett stort om) BitClave kan utgöra till och med det minsta hotet. Facebook och Google har inte bara resurser för att bygga sin egen blockchain-lösning, de har också tillräckligt djupa fickor för att förvärva BitClave i framtiden.

Oavsett om du väljer att investera eller inte kommer det att bli en intressant historia att följa under de följande månaderna.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me