bitFlyer – Världens största Bitcoin Exchange

bitFlyer är världens största Bitcoin-börs verksamma i Japan, Europa och USA. Börsen handlade över 100 miljarder dollar i volym globalt 2017 och har den högsta handelsvolymen av någon börs i Japan.

Med bitFlyers senaste inträde på den amerikanska marknaden kanske du undrar om det är ett bra alternativ för dig att använda. Jämfört med Gemini och GDAX, erbjuder den ansedda plattformen en pålitlig metod för att köpa Bitcoin med USD.

I denna bitFlyer-recension kommer vi att täcka:

BitFlyer nyckelinformation

Hur det fungerar

bitFlyer har två gränssnitt som du kan använda för att hantera din handel:

  • instrumentbräda
  • bitFlyer Lightning Exchange

instrumentbräda

Instrumentpanelen är där du hanterar ditt konto och visar din handelshistorik. På Fliken Hem, du kan se värdet på dina tillgångar, vissa marknadsdata på hög nivå och viktig kontoinformation som din kontoklass.

I Handelsrapport avsnitt kan du hitta ett register över dina affärer och banktransaktioner. Du kan enkelt exportera dessa dokument till en CSV- eller Excel-fil också.

instrumentpanel för utbyte av bitflyer

Instrumentpanelen innehåller också områden där du kan sätta in och ta ut pengar (både BTC och USD) till / från ditt konto. Du måste göra insättningar och uttag i USD via en banköverföring. bitFlyer kommer att avvisa ACH-insättningar och returnera ledningar som ligger över din gräns.

Slutligen, Fliken Inställningar i instrumentpanelen kommer du att uppdatera dina säkerhetsinställningar som att skapa en fyrsiffrig stift och ställa in 2-faktor autentisering. Dessa ytterligare försiktighetsåtgärder rekommenderas starkt oavsett hur mycket pengar du handlar.

bitFlyer Lightning Exchange

BitFlyer Lightning Exchange är den plattform som du handlar på. Börsplattformen är ganska enkel men kan vara skrämmande för nybörjare. Du kan skicka enkla marknads- och begränsningsorder direkt från gränssnittet medan du tittar på relaterade diagram.

bitflyer blixtbyte

Dessa diagram innehåller de flesta saker som en mer erfaren näringsidkare vill ha som Fibonacci-linjer, glidande medelvärden, ljusstakar och djupdiagram.

Om du letar efter mer avancerade handelsalternativ kan du klicka på Fliken “Special” för att ställa villkor som stoppgränser och flera automatiska transaktioner.

bitflyer blixtbyte specialbeställningar

Lightning Exchange har också ett anslagstavla för alla handlare som för närvarande finns på plattformen. Det är inte helt klart vilket värde detta ger handelsupplevelsen, men det är en intressant touch.

Handelsavgifter

Det finns en 0,0008 BTC-transaktionsavgift när du tar ut Bitcoin från plattformen och a $ 10 avgift när du tar ut USD.

BitFlyer handelsavgifter varierar från 0,02% till 0,12% för både tillverkare och tagare beroende på 30-dagars volym.

Tillgängliga kryptovalutor

För närvarande är Bitcoin den enda kryptovaluta du kan köpa och sälja på bitFlyer i USA. Börsen stöder ytterligare valutor utomlands, men de är försiktiga med vilka de väljer och är långsamma med att lansera stöd.

De har ännu inte meddelat vilka mynt de planerar att stödja i USA nästa, men de kommer sannolikt att följa sin japanska motsvarighet när de lägger till Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic och / eller Bitcoin Cash.

Överföringsgränser

Dina dagliga överföringsgränser bestäms av din kontoklass.

Med ett Trade Lite-konto kan du sätta in och ta ut upp till $ 2000 varje dag. Denna gräns är densamma oavsett om du överför Bitcoin eller amerikanska dollar. I den här kontoklassen har du också ett maximum enstaka transaktionsgräns på 3000 dollar när du handlar på plattformen. För att få Trade Lite-kontoklassstatus måste du ange ditt namn, födelsedatum, telefonnummer och hemadress.

Om du dessutom skickar in ID-verifiering går du med i den vanliga Trade-kontoklassen. I den här klassen är du en daglig insättnings- / uttagsgräns ökar till $ 50.000. Detta gäller igen både Bitcoin och amerikanska dollar. Dessutom försvinner din maximala enstaka transaktionsgräns med den här klassen. Det betyder att det finns ingen gräns till det belopp du kan byta i en enda handel.

Slutligen kan du få om du fyller i det förbättrade frågeformuläret för due diligence Trade Pro-status. I den här kontoklassen finns det inga gränser för insättningar, uttag eller transaktioner.

Företagets förtroende

bitFlyers stora handelsvolym visar att investerare runt om i världen litar på företaget och människorna bakom det. Företaget har också beviljats ​​rätt licensiering från Japans byrå för finansiella tjänster (FSA), Europeiska unionen och majoriteten av staterna i Amerika.

Börsen är också platinamedlem i Japan Blockchain Association på grund av deras strikta säkerhetspolicy.

Fondsäkerhet

bitFlyer är lika säker som de kommer. Plattformen använder alla vanliga säkerhetsprocedurer (SSL, multi-sig, 2FA) och lagrar över 80% av Bitcoin-medel i en offlineplånbok. Denna plånbok är skyddad av många fysiska lås och ett 24-timmars övervakningssystem.

Om du är intresserad av att lära dig mer om bitFlyers robusta säkerhetspolicyer kan du kolla in deras publikationer här.

Kundsupport

Du kan kontakta kundsupport via e-post, men det är oklart hur länge svar brukar ta. Gräva igenom forum och recensioner är det tydligt att de som använder utbytet älskar bitFlyer och inte har rapporterat några problem med kundtjänst.

Webbplatsen innehåller också en välorganiserad FAQ-avsnitt med en stor uppsättning frågor och hjälpsamma svar.

Slutsats

Även om det inte är lika intuitivt för nybörjare kan bitFlyer vara rätt för dig om du letar efter ett snabbt sätt att köpa Bitcoin. Börsen är en av de mest betrodda i världen och har överflödiga säkerhetsåtgärder för att se till att dina medel är säkra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me