Den som vill köpa eller sälja Bitcoin bör åtminstone vara medveten om BitQuick. Ja, även du.

BitQuick är ett enkelt Bitcoin-utbyte som tillåter kunder att enkelt köpa eller sälja Bitcoin med kontanter eller SEPA-överföringar. Processen är enkel:

 1. Köpare sätter in kontanter på säljarens bankkonto via kontantdeposition (banköverföringar stöds inte för närvarande)
 2. Köpare skickar säljaren en bild av kvittot :, säljaren verifierar sedan att medel har mottagits
 3. Säljare släpper mynt från BitQuicks spärrtjänst

Allt detta händer utan att behöva träffa en främling för att ge dem kontanter (jag tittar på dig, LocalBitcoins). Med BitQuick kan du enkelt köpa Bitcoin med kontanter.

För säljare kan du ladda ner din Bitcoin till högre priser än marknadsräntor, eftersom personer som köper med kontanter är villiga att betala dessa priser.

Men alla tjänster som handlar om att köpa och sälja Bitcoin bör granskas mycket innan de används; det är ju därför du är här, eller hur? Även om det finns många pålitliga webbplatser i Bitcoin-världen finns det fortfarande en hel del missvisande webbplatser som syftar till att locka dig till att överföra din surt förvärvade Bitcoin eller USD till dem..

Så är BitQuick en legitim tjänst? Alla tecken pekar på ja.

Du bör dock bestämma själv efter att ha läst detta BitQuick recension om tjänsten är värt att använda.

BitQuick Review: Nyckelinformation

BitQuick är känt för enkelhet och snabbhet och ger ett enkelt sätt att konvertera dina pengar till Bitcoin eller Bitcoin till kontanter. Men för köpare kommer det att betala högre priser än Bitcoin för Bitcoin och betala en avgift på 2%.

bitquick hemsida

Till skillnad från andra tjänster, du behöver inte ett kreditkort eller bankkonto för att köpa Bitcoin. Allt som krävs av köpare är kontanter.

Om du är ny på Bitcoin behöver du en Bitcoin-plånbok och en fungerande förståelse för hur du skickar och tar emot Bitcoin innan du börjar med BitQuick. Förutom det är BitQuick lätt att använda och bra för nybörjare med kontanter som vill köpa Bitcoin.

Hur man köper Bitcoin på BitQuick

köp bitcoin bitquick

Utvecklarna av BitQuick har gjort det enkelt att köpa Bitcoin. Det är en enkel trestegsprocess:

 1. Välj önskad ordning i orderboken, ange din e-postadress och Bitcoin-plånbokadress. Du får en länk via e-post – spara det här e-postmeddelandet.

 2. Gå till banken och betala summan kontant till kontonumret som visas på orderbekräftelsessidan. Allt som krävs är att fylla i en insättningsavgift och lämna banken dina kontanter.

 3. Ladda upp kvittot till länken som du fick e-post.

När kvittot har mottagits av säljaren kommer de att släppa Bitcoin och det kommer att överföras till din plånbok, minus 2,0% avgift. BitQuick ger en tidsram på 3 timmar från det att du laddar upp kvittot till när dina mynt släpps, även om det ofta är kortare. Planera i tre timmar och bli sedan positivt överraskad när det är mindre.

Hur man säljer Bitcoin på BitQuick

sälj bitcoin bitquick

Att sälja Bitcoin på BitQuick är utan tvekan enklare än att köpa. Det är också en trestegsprocess:

 1. Slutför säljform på BitQuick.

 2. Skicka rätt mängd Bitcoin till den spärrade adressen som anges efter att beställningen har skapats.

 3. Ta emot kontantdepositioner från köpare, bekräfta dem och släpp mynten.

Säljare kan ställa in sitt eget pris för sin Bitcoin. Detta gör det möjligt för säljare att köpa Bitcoin från en annan källa och sälja dem på BitQuick för att få vinst.

Vad är avgiften för att använda BitQuick?

Det kostar 2,0% för köp med BitQuick. Det finns ingen avgift för försäljning. Avgifterna dras av från Bitcoin-beloppet innan det släpps. Även om denna policy tydligt anges på deras webbplats FAQ-sektion har den fått några klagomål på vissa recensionssidor.

Är BitQuick säker?

Alla tjänster som ska lagra Bitcoin eller ta emot någon av dina personuppgifter måste vara säkra. BitQuicks säkerhet kan bedömas genom att undersöka tre säkerhetselement:

 1. Företagets legitimitet. BitQuick har ett stort rykte i Bitcoin-communityn. Medan vissa klagomål har gjorts beträffande avgifterna och det höga priset uppvägs de mycket av beröm. Tillbaka när företaget hette BuyBitcoin.us (2013) gjorde de ett tillkännagivande inlägg BitcoinTalkForum och mottogs väl av samhället.
 2. Säker förvaring av medel. BitQuick är inte avsett att användas som en Bitcoin-plånbok. Istället överför du ditt nyligen köpta Bitcoin till din plånbok. En spärrtjänst från tredje part används för att lagra Bitcoin när en säljare skapar en notering. Ingen information görs dock allmänt tillgänglig om deras säkerhetsprotokoll.
 3. Säkerhet för personligt konto. Användare behöver inte registrera sig för att handla. Istället skapar säljare en PIN-kod som gör det möjligt för dem att acceptera, ändra eller avbryta beställningar. Köpare anger sin Bitcoin-adress under utcheckningen, som används för att fullfölja beställningen efter att de har gjort betalningen.

Det är värt att notera att BitQuick hackades i mars 2017. Inga medel förlorades, överträdelsen upptäcktes omedelbart och plattformen togs omedelbart offline för att bedöma situationen. Inga kunder förlorade sina medel på grund av intrånget och den resulterande åtgärden.

Har BitQuick kundsupport?

Absolut. BitQuick har fått ett fantastiskt rykte för att vara lyhörda. De kan kontaktas via deras onlineformulär eller på följande adress:

9435 Waterstone Blvd # 140

Cincinnati, OH 45249

Länder som stöds av BitQuick

Internationellt stöd tillhandahålls, men plattformen verkar uteslutande användas av amerikanska invånare. Officiellt stöds följande länder:

 • USA
 • CA
 • EU
 • RU
 • AU

När detta skrivs finns det inte en enda försäljningsorder i en annan valuta.

Skicka och ta emot Bitcoin med BitQuick

Många tjänster kräver att du håller dina pengar och överför dem till din plånbok på din fritid. BitQuick har en annan plan i åtanke.

Köpare behöver inte skicka sin köpta Bitcoin till sin plånbok, det händer automatiskt när säljaren släpper pengarna.

Säljare måste skicka Bitcoin till BitQuicks spärrtjänst efter att de har placerat sin notering. När överföringen har fått en bekräftelse från nätverket kommer beställningen att publiceras på BitQuick-webbplatsen.

Denna process eliminerar förvirringen som följer med många andra Bitcoin-köp- och säljtjänster; det är minimal överföring mellan din plånbok på BitQuick. Detta ger inte bara en utmärkt användarupplevelse, men det sänker också nätverksavgifterna.

BitQuick Review: Slutliga tankar

BitQuick är en till synes fantastisk tjänst för dem som vill handla kontant. Andra tjänster kräver kreditkort eller bankkonton, men allt du behöver är kontanter för att köpa Bitcoin med BitQuick. En viktig fördel är att du inte behöver träffa en främling personligen och lämna dem kontant – du sätter bara in kontanterna på deras bankkonto.

Eftersom det inte finns några avgifter och du kan ställa in ditt eget pris som säljare är det ett drömscenario. Du kan vanligtvis sälja din Bitcoin till högre marknadsräntor till personer som är villiga att betala dessa priser för att betala kontant.

BitQuick är värt din tid om du föredrar att köpa Bitcoin med kontanter.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me