Bittrex vs GDAX

Bittrex vs GDAX: Kryptovalutahandlare använder vanligtvis Bittrex och GDAX tillsammans för att köpa alternativa (alt) mynt. Om ditt mål är att hålla fast vid enkel investering kanske du undrar vilken plattform som passar dig bäst.

Även om båda börserna har låga avgifter är GDAX känt för sin fiat till kryptovaluta-funktionalitet (och vice versa) medan Bittrex endast inkluderar krypto till kryptohandel.

I den här jämförelsen mellan Bittrex och GDAX går vi igenom nitty-gritty av varje börs så att du kan bestämma vilken du helst vill använda. Du kanske hamnar i att båda är idealiska för dig.

Vi förklarar:

Bittrex vs GDAX nyckelinformation

Finansieringsmetoder

Bittrex stöder främst rena kryptovalutahandeln. Därför kan du bara finansiera ditt konto med kryptovaluta. Vi rekommenderar att du använder Bitcoin, Ethereum eller Tether för att göra insättningar eftersom det är de tre kryptovalutorna som du kan byta mot andra mynt på plattformen.

Du kan också köpa Bitcoin, Ethereum och Tether via banköverföring, men det minsta köpebeloppet är $ 100.000.

GDAX erbjuder några olika finansieringsalternativ. Du kan sätta in USD via ACH-överföring, banköverföring eller från din Coinbase-plånbok. Insättningar från Coinbase är gratis och omedelbart. Dessutom kan du skicka kryptovalutor (för närvarande Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash) som stöds till ditt konto.

Gränssnitt

Bittrex reviderade nyligen sitt gränssnitt och gav det ett nytt, nytt utseende. Med detta sagt är det fortfarande lite mer komplicerat än GDAX.

Liksom de flesta andra börser innehåller Bittrex alla relevanta sjökort och dataverktyg du behöver för att utföra teknisk analys inklusive ett djupdiagram, ljusstake och volymindikatorer. Du kan också snabbt växla mellan olika mynt med hjälp av menyn till vänster på sidan.

Bittrex gränssnittsdiagram

På Bittrex kan du utföra marknads-, begränsnings- och villkorliga beställningar på samma sida som dataverktygen.

Beställningssektion för Bittrex-gränssnitt

GDAX placerar också grundläggande diagram och verktyg på samma sida som orderboken. Om du har handlat tidigare borde du inte ha något problem med något av gränssnitten.

GDAX Bitcoin Dashboard

Handelsavgifter

Bittrex har en enkel avgiftsstruktur: 0,25% på alla affärer.

GDAX handelsavgiftsschema är lite mer komplex. Om du är en tillverkare (någon som gör en beställning på böckerna), finns det ingen handelsavgift.

Om du tar en person (någon som fyller en beställning från böckerna) varierar din avgift dock från 0,10% till 0,30%. Din 30-dagars handelsvolym avgör avgiften du betalar. Ju högre handelsvolym, desto lägre avgift.

Som du kan se är handelsavgifterna mellan de två plattformarna ungefär desamma

Tillgängliga kryptovalutor

Bittrex erbjuder över 100 kryptovalutor i handelspar med Bitcoin, Ethereum och Tether. Några av mynten inkluderar:

 • Skruv (REP)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • Monero (XMR)
 • NEO (NEO)
 • Ripple (XRP)

Du kan se hela listan över Bittrex tillgängliga kryptovalutor här.

GDAX är mycket mer begränsat, bara erbjudande Bitcoin, Litecoin, Ethereum, och Bitcoin Kontanter för närvarande. Företaget har dock meddelat att de planerar att erbjuda några ERC20-tokens någon gång snart.

Överföringsgränser

Bittrex har mer restriktiva överföringsgränser än andra rena kryptovalutautbyten på grund av deras huvudkontor i USA. Du kan sätta in vilket belopp du vill på ditt Bittrex-konto. Men om du någonsin vill ta ut pengar måste du verifiera ditt konto. Din dagliga uttagsgräns vid varje verifieringsnivå är:

 • 0 BTC: Ingen verifiering
 • ~ 0,4 BTC: Grundläggande verifiering
 • 1 BTC: ID-verifiering (utan 2FA aktiverad)
 • 100 BTC: ID-verifiering (med 2FA aktiverat)

GDAX begränsar inte ditt insättningsbelopp om du gör det med kryptovaluta eller via banköverföring. Det finns en veckobegränsning på det belopp du kan sätta in via ACH, men det beror på ditt kontoålder, handelshistorik och verifieringsnivå. ACH-överföringar rensas vanligtvis på 3-5 arbetsdagar men kan ta upp till 7-10 kalenderdagar.

GDAX begränsar dina uttag till 10 000 USD per dag.

Företagets förtroende

Bittrex och GDAX är båda USA-baserade företag med huvudkontor i Seattle respektive San Francisco. På grund av detta följer de alla amerikanska regler och föreskrifter om handel med kryptokurrency.

Cryptocurrency-communityn känns också överväldigande positiv gentemot dessa två börser. De enda klagomålen som svarar på fördröjda kundstödstider, men även dessa verkar vara få och långt mellan dessa dagar.

Fondsäkerhet

Återigen kan du lita på både Bittrex och GDAX för att hålla dina pengar säkra.

Bittrex grundades av en grupp cybersäkerhetsexperter. De håller majoriteten av investerarnas medel offline med en elastisk flerstegsplånbokstrategi. Ibland till irritationsgräns har de också integrerat tvåfaktorautentisering i nästan alla steg i handelsprocessen.

GDAX ägs och drivs av samma företag som Coinbase, så de delar samma säkerhetsåtgärder. Alla dina amerikanska dollarfonder är FDIC-försäkrade upp till $ 250.000. Liksom Bittrex lagrar GDAX också majoriteten av digitala tillgångar offline i hårdvaruplånböcker.

Kundsupport

I likhet med de flesta andra kryptovalutabörser hade Bittrex och GDAX problem med att hantera den massiva tillströmningen av investerare mot slutet av 2017. Bittrex stängde till och med sina dörrar för nya registreringar kort för att kontrollera sina problem. Nu är båda plattformarna mycket mer förberedda för att hantera den större handelsvolymen.

Bittrex har gjort en skriftligt åtagande för att förbättra deras kundservice. Detta inkluderar en omfattande supportwebbplats med gott om vanliga frågor och lättanvänd utfärdarportal.

GDAX har också en väldokumenterad FAQ-sektion och svarar vanligtvis på supportbiljetter inom 2-3 arbetsdagar. Dessutom har företaget nyligen lagt till ett supporttelefonnummer som du kan ringa om du behöver hjälp.

Bittrex vs GDAX slutsats

Det är nog bättre att tänka på denna jämförelse som Bittrex och GDAX snarare än Bittrex mot GDAX. Med låga avgifter, samhällsförtroende och liknande gränssnitt fungerar dessa utbyten bra tillsammans.

Du kanske vill överväga att använda GDAX att köpa antingen Bitcoin eller Ethereum med fiat. Och sedan överföra dessa kryptovalutor till Bittrex att handla för ytterligare altcoins. Men i slutändan är ditt beslut att fatta.

(Se CoinCentrals fullständiga lista över Crypto Exchange-recensioner)

Fler jämförelser från Bittrex

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Kraken
 • Bittrex vs Poloniex

Fler GDAX-jämförelser

 • GDAX vs Gemini
 • GDAX vs Kraken
 • GDAX vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me