Cobinhood – The Zero-Fee Trading Approach

Cobinhood är världens första nollavgiftsutbyte med kryptovalutor. På grund av andra börser som tävlar om de lägsta avgifterna i branschen har Cobinhood underskridit dem alla genom att gå direkt till noll! Som ett resultat hoppas de att locka handlare till sin plattform och stjäla marknadsandelar från avgiftsbaserade börser. Denna Cobinhood-granskning kommer att utforska metoden för nollavgiftshandel.

Lever det upp till hype? Och kan det ge en förstklassig kundupplevelse på den trånga kryptovalutamarknaden? Låt oss ta reda på:

Cobinhood nyckelinformation

Hur det fungerar

Cobinhood Review

Skapa konto

Under vår Cobinhood-granskning skapade vi ett konto och gick igenom de vanliga säkerhetsåtgärderna och bekräftelserna. Det var en ganska enkel process.

Vi märkte också när Cobinhood behöver logga in på systemet från en ny enhet e-postautentisering från den här enheten. Detta är en snygg liten säkerhetsfunktion som de har implementerat som vi skulle vilja se mer i utbyten.

instrumentbräda

Flyout-instrumentpanelen är bekvämt lagrad ur vägen men kan snabbt nås från det övre högra hörnet på skärmen. Härifrån kan du komma åt viktiga funktioner som ditt konto, fonder och hjälpcentret.

De Medel avsnittet låter dig sätta in pengar som krävs för att göra din första handel. Men var noga med att sätta in rätt kryptovaluta till motsvarande adress eftersom deponering av en annan krypto än den klickade kan leda till förlust av dina medel!

Cobinhood accepterar endast kryptovalutainlåning just nu men har planer på att inkludera fiat (amerikanska dollar, euro, etc.) någon gång i framtiden.

Slutligen, Konton avsnittet i instrumentpanelen är där du uppdaterar dina säkerhetsinställningar som att skapa en fyrsiffrig stift och ställa in 2-faktor autentisering. Dessa ytterligare försiktighetsåtgärder rekommenderas starkt oavsett hur mycket pengar du handlar.

Cobinhood Exchange

Du kan göra dina affärer via utbytesplattformen, som är den första skärmen som dyker upp vid inloggning. Detta är ganska enkelt men kan vara skrämmande för nybörjare.

Du kan också skicka enkla marknads- och begränsningsorder direkt från orderformuläret som markerat nedan. Om du förstår avancerade handelsalternativ som stoppgränser kan du ställa in detta här också.

Cobinhood Review

Standarddiagrammen har inga verktyg kopplade men du kan ändra detta genom att välja TradingView längst upp till höger i kartfönstret. Ett antal användbara verktyg kommer att visas inklusive de flesta som en mer erfaren näringsidkare vill ha som Fibonacci-linjer, trendlinjer och mönster.

Se till att du förstår marknads- och begränsningsorder, ljusstake och orderbok om du vill få ut mesta möjliga av din handel. Vi har en användbar guide för kartläggning i TradingView om du vill förbättra din kartläggning.

Mobilhandel

Cobinhood Review

Under vår Cobinhood-granskning gav vi också deras mobilapp en testkörning. De tillhandahåller appar för både iOS- och Android-plattformarna. Detta är en bra bonus för näringsidkaren på språng. Vi rekommenderar att du först bekantar dig med webbplattformen innan du hoppar in i den mobila.

Handelsavgifter

Det finns inga avgifter vid beställning på den faktiska börsen. Detta betyder noll på både köp- och säljsidan av någon handel. Men kom ihåg att detta inte gäller insättningar och uttag. Du måste fortfarande betala standardavgifterna till blockchain-gruvarbetare som validerar transaktioner som du normalt skulle göra.

Som ett resultat beror insättningsavgifter helt på vilken kryptovaluta du skickar och vad kryptos blockchain-avgifter är. Här är ett exempel på Ethereum blockchain. Du hittar en detaljerad beskrivning av Cobinhood-uttagsavgifterna på deras hemsida.

I vår Cobinhood-recension märkte vi att de lade till en fin touch som den som Binance har gjort med sin inhemska token. Du kan använda dina befintliga Cobinhood (COB) tokens för att betala för uttagsavgifter.

Cobinhood ger dig 50% rabatt när du drar dig tillbaka. Detta innebär att Cobinhood betalar halva gruvavgiften för alla uttag så länge du har COB på ditt konto att betala med.

Tillgängliga kryptovalutor

Cobinhood tillhandahåller handel med över 60 olika kryptovalutor med nya som läggs till regelbundet. Som förväntat stöder de de allmänt accepterade kryptorna som Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash.

De listar också ett antal mindre mynt som inte finns på andra börser. Detta kommer dock med risken för lägre likviditet (svårare att hitta en köpare eller säljare jämfört med vanliga mynt som Bitcoin). Tänk på detta när du handlar, du vill inte fastna med ett mynt som du inte lätt kan sälja om du behöver med kort varsel.

Överföringsgränser

Dina dagliga överföringsgränser beror på din konto verifikation.

Nivå 1-verifiering låter dig dra ut upp till 3 BTC varje dag. Nivå 2 tillåter upp till en hel del 100 BTC per dag. Slutligen finns en VIP-nivå tillgänglig för vad vi bara kan anta att vara för kryptovalar (Handlare / investerare med en mycket stor mängd krypto). Det finns ingen gräns för alla nivåer för insättningar.

Cobinhood Review

Nivå 1 kräver inga dokument medan nivå 2 kräver ID och telefonverifiering.

Slutligen, om du är amerikansk medborgare måste du bekräfta din relevanta skatteinformation till Cobinhood i enlighet med FATCA, Foreign Account Tax Compliance Act.

Företagets förtroende

Det är svårt att uppskatta samhällets förtroende för Cobinhood i detta tidiga skede av projektet. Under vår Cobinhood-granskning plockade vi upp några problem på olika Reddit-inlägg och samhället verkar vara splittrat i vissa frågor.

Verkar som om de är ganska aktiva på ett antal kommunikationskanaler vilket är ett positivt tecken. Som ett resultat skulle det förmodligen vara i deras bästa intresse att ägna fler resurser för att svara på användarnas problem.

Fondsäkerhet

Cobinhood-säkerhet verkar ganska solid och plattformen använder alla vanliga säkerhetsprocedurer (SSL, multi-sig, 2FA). Enligt deras officiella medium pressmeddelande beskriver de sina offline lagringsprocess är som följande:

”För att få tillgång till offlineplånboken måste 5 av de 8 HSM bekräftas. På det sättet förblir din plånbok säker om bara 1 eller 2 HSM: er äventyras. HSM är också geodistribuerade över olika länder, vilket ytterligare maximerar säkerheten. ”

Det är viktigt att notera att Cobinhood (som de flesta utbyten där ute) för närvarande är centraliserat. Centraliserade utbyten är mer benägna att hacka och bedrägerier jämfört med decentraliserade utbyten. Som ett resultat har de tillkännagett planer för ett decentraliserat utbyte som bör vara fördelaktigt för handlare på lång sikt.

Kundsupport

Cobinhood’s officiellt pressmeddelande hävdar ett 24/7 kundtjänst och förfrågningssvar inom en dag. Deras webbplats tillhandahåller ett kontaktformulär och en telegramkanal om du behöver kontakta dig. Vi kunde inte hitta några riktiga samhällsproblem med deras kundsupport.

Webbplatsen innehåller också en välorganiserad FAQ-avsnitt med en stor uppsättning frågor och hjälpsamma svar.

Slutsats: Cobinhood Review

I denna Cobinhood-recension har vi sett hur lätt det är att komma igång på plattformen. Men frågan på många användares läppar just nu är, hur tjänar Cobinhood pengar med nollavgiftshandel? Tja, genom följande kanaler:

  • En högfrekvent prenumerationstjänst för handelsserver
  • Cobinhood Prime-prenumerationstjänsten
  • Ett optionslån för marginalhandel
  • Cobinhood ICO-försäkringstjänsten

Detta verkar vara en ganska högrisk affärsmodell som beror på att Cobinhood lockar ett stort antal handlare. Om de kan göra detta och stryka ut några kinks i systemet kan detta visa sig vara ett toppval för handlare i framtiden.

Sammanfattningsvis, om nollavgifter och högfrekvent handel är dina högsta prioriteringar så är detta plattformen för dig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me