Coinbase vs Binance

Om du är ny på kryptovalutorummet är det möjligt att de enda börserna du har hört talas om är Coinbase och Binance. Coinbase är plattformen för nybörjare, medan Binance snabbt har blivit det största kryptovalutabörsen även nyligen överträffar Deutsche Bank i lönsamhet.

Båda börsen är lämpliga för olika ändamål, och du bör se dem som kompletterande snarare än konkurrenter. I denna Coinbase vs Binance-recension ger vi all information du behöver för att ta reda på vilket utbyte som är bättre för dig (om inte båda).

Vi ska täcka:

Coinbase vs Binance: viktig information

Finansieringsmetoder

Coinbase har betydligt fler alternativ för att finansiera ditt konto än Binance gör.

På Coinbase kan du sätta in pengar och / eller köpa kryptovaluta via ACH-överföring, kontokort, eller elektronisk överföring. Du kan också sätta in kryptovalutor som stöds – för närvarande Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash.

Binance är rent a utbyte av kryptovaluta, så du kan bara finansiera ditt konto med kryptovaluta. Av denna anledning kommer många handlare att först köpa antingen Bitcoin eller Ethereum på en plattform som Coinbase eller annan fiatbörs och överföra den till Binance för att få andra mynt.

Gränssnitt

Coinbase-teamet utformade sitt gränssnitt med den nybörjande investeraren i åtanke. Till skillnad från mer komplicerade handelsplattformar har du inte alternativ för marginalhandel eller till och med marknads- / begränsningsorder. Du har bara enkla köp- och säljalternativ.

Det här är fantastiskt om du bara börjar eller använder Coinbase som en springbrunn till en annan plattform. Men om du är den typen som är intresserad av att inkludera teknisk analys (TA) i dina affärer, kanske du vill leta någon annanstans.

myntbas

Å andra sidan är Binance bättre lämpad för mer erfarna handlare. Utbytet innehåller dock både en “Basic” och “Advanced” -plattform, så du bör inte antydas att prova om du är ny.

De Grundläggande view ger dig alla standardalternativ för en handelsplattform (orderböcker, diagram, handelshistorik) medan Avancerad view ger dig några fler analysverktyg.

binance-gränssnitt

Som tidigare nämnts är en solid strategi att snabbt köpa ett mynt på Coinbase i syfte att överföra det till Binance för att göra mer omfattande handel.

Handelsavgifter

Binance blåser Coinbase ur vattnet när det gäller handelsavgifter. Coinbase-avgifterna varierar beroende på köpmetoden men varierar vanligtvis mellan 1,49% och 3,99%. Investeringar under 200 dollar kan också ge dig ännu högre avgifter.

Binance har några av de lägsta avgifterna av alla börser på 0,1% per handel. Dessutom halveras denna avgift när du betalar med Binance-myntet BNB.

Tillgängliga kryptovalutor

Binance har ett mycket större myntval än Coinbase.

För närvarande stöder Coinbase bara Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash. Teamet har dock meddelat att de snart planerar att lägga till ERC20-tokens till plattformen.

Binance innehåller samma mynt som Coinbase förutom över 100 till. Listan över andra mynt innehåller, men är inte begränsad till:

 • Ark
 • Cardano
 • EOS
 • Monero
 • NEO
 • Krusning
 • VeChain
 • + många fler

Mynten på Binance finns i handelspar med antingen Bitcoin, Ethereum, Binance och / eller Tether.

Överföringsgränser

På Coinbase bestämmer din köphistorik, kontoålder och verifieringsnivå det maximala beloppet du kan överföra till och från ditt konto på en vecka. Med ett verifierat amerikanskt konto bör du inte ha några problem att få en veckobegränsning på 5 000 dollar för bankkontoköp och 50 dollar för kortköp. För det mesta är uttagsgränsen mycket högre än insättningsgränserna.

Coinbase-insättningar med ett bankkonto tar vanligtvis 4-5 arbetsdagar, och kortinsättningar är omedelbara. Uttag kan ta allt från 2 till 4 arbetsdagar.

Binance är lättare med sina gränser. Det finns ingen gräns för det belopp du kan sätta in och din uttagsgräns baseras på ditt verifieringsnivå:

 • Ej verifierad: 2 dagliga BTC-gränser
 • Verifierad: 50 BTC daglig gräns

Verifieringsprocessen inkluderar att skicka in personlig information och bevisa fotolegitimation.

Företagets förtroende

Både Coinbase och Binance får oerhört mycket förtroende och respekt från kryptovalutasamhället.

Coinbase är ett amerikanskt företag som har följt alla rätta regler sedan starten. Plattformen har över 10 miljoner användare och har bytt ut mer än 50 miljarder dollar i digital valuta. De har också stöd från investerare som Andreessen Horowitz och New York Stock Exchange.

Binance VD Zhao Changpeng är känd för sin transparens oavsett vilken situation Binance befinner sig i. Oavsett om det är hackförsök, plattformsavbrott eller rykteanklagelser, håller Changpeng användarna informerade via e-post och Twitter. Det är bara en av anledningarna till att börsen för närvarande har den största handelsvolymen för alla andra kryptovalutor.

#Binans har verifierat att alla listade ERC20-token inte påverkas av Batch- eller Proxy Overflow Bugs. Tack @Quantstamp för din hjälp med att hålla Binance det säkraste utbytet genom att effektivt granska alla listade ERC20-tokens.

Läs mer på Medium: https://t.co/ikfuwYWtI8

– Binance (@binance) 30 april 2018

Fondsäkerhet

Dina medel är säkra på både Coinbase och Binance.

De amerikanska dollarn som du lagrar på Coinbase täcks av FDIC-försäkringar upp till $ 250.000. Dessutom lagrar börsen 98% av användarnas digitala tillgångar i offline-lagring och de återstående 2% är försäkrade. Även i händelse av dataintrång räcker den försäkringen för att få tillbaka alla förlorade medel.

Även om säkerhetsinformation inte är tillgänglig på deras webbplats har Binance gång på gång visat att det är högsta prioritet. Nyligen föll vissa Binance-användare offer för en phishing / API-attack. Binance-teamet avbröt uttag omedelbart efter att ha märkt misstänkt aktivitet som stoppade hackarna i deras spår. Efter att ha motverkat de dåliga partierna vände de om lämpliga affärer och returnerade användarnas medel.

Med detta sagt rekommenderas det ändå att hålla dina pengar utanför en börs och i en plånbok för att få ett extra lager av säkerhet.

Kundsupport

Kundsupporten på båda plattformarna har varit historiskt långsam jämfört med traditionella företag på grund av den snabba tillväxten i kryptovalutaindustrin. Detta verkar dock förändras.

Coinbase lade nyligen till ett telefonnummer till kundtjänst. Även om e-postsvar fortfarande kan ta över en vecka är det snabbt och enkelt att komma igenom telefonlinjen.

Binance har också en eftersläpning av supportbiljetter, men teamet är kommunikativt på både Reddit och Twitter för att hjälpa användarna att åtgärda de problem som de har.

Coinbase vs Binance slutsats

Både Coinbase och Binance är ansedda börser som utmärker sig inom olika områden. Och de kompletterar lätt varandra.

Coinbase är perfekt om du är nybörjare eller vill ha ett snabbt sätt att köpa mynt för att överföra till andra börser. Detta kommer dock med en högre prislapp.

Binance är perfekt att köpa ett stort utbud av mynt till minimala avgifter. Dess mer komplexa gränssnitt ger dig också mer information för dig att göra TA-baserade affärer.

(Se CoinCentrals fullständiga lista över Crypto Exchange-recensioner)

Fler jämförelser med Coinbase

 • Coinbase vs GDAX
 • Coinbase vs Kraken
 • Coinbase vs Gemini
 • Coinbase vs XAPO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me