CoinBene är ett kryptovalutautbyte som erbjuder användarna en enkel att använda plattform för krypto-till-kryptohandel. I vår CoinBene-granskning tittar vi på börsens fördelar och nackdelar genom att undersöka en mängd olika kategorier som är viktiga för alla valutahandlare att överväga. Är CoinBene-utbytet ett användbart alternativ eller inte? Låt oss ta reda på.

CoinBene Exchange nyckelinformation

CoinBene Exchange-översikt

CoinBene-huvudkontoret är baserat i Singapore med kontor även i Hong Kong, Malaysia, Indien, Brasilien och mer. Börsen lanserades den 20 november 2017, vilket gör sin snabba uppgång till en konsekvent topp 30-börs med 24-timmars handelsvolym till en imponerande prestation.

Bara genom att göra en enkel Google-sökning efter CoinBene kommer du troligen att upptäcka att webbplatsbeskrivningen är skriven på kinesiska. Men när du klickar på länk till webbplatsens hemsida, Du kommer förmodligen att upptäcka att webbplatstexten faktiskt är på engelska. Oavsett är utbytet tillgängligt på ett stort antal språk som du kan ändra längst upp till höger på hemsidan.

CoinBene är inte det bästa alternativet för personer som är nya för krypto eller för dem som vill byta direkt mellan krypto och fiat.. Det är endast ett krypto-till-krypto-utbyte. Men om du redan har kryptovalutafonder kan CoinBene verkligen vara ett bra alternativ.

Det är också viktigt att notera att CoinBene är en centralbörs.

Recensioner och kundsupport

Det finns några recensioner som säger att sajten ibland går ner slumpmässigt och har andra potentiella säkerhetsfrågor. När händelser som webbplatskrascher inträffar har användarna inte tillgång till webbplatsen eller några medel som finns kvar på börsen. Även om detta vanligtvis bara är ett tillfälligt problem, är det för många användare ett potentiellt problem.

Börsen har inte en telefonlinje för kundsupport. Och många kundrecensioner online säger att kundsupport svarar långsamt via e-post, de måste definitivt arbeta med ett team som det på Salesforce. Dessutom är stödet på engelska inte det bästa. Ändå erbjuder CoinBene en mängd olika alternativ för kundsupportkontakter. Du hittar QR-koder till Telegram och WeChat-support på börshemsidan. Du kan också hitta alternativ för kundsupport på Twitter och Weibo.

foto av utbytesplatsen (priser, handelspar, köp / säljoptioner)

CoinBene har ett lättförståeligt användargränssnitt.

Avgiftsstruktur för insättningar, affärer och uttag

Avgifterna för handel med kryptovalutor fastställs till 0,1% över hela linjen när du använder större handelspar, som inkluderar USDT, BTC och ETH. Från och med oktober 2018 finns 29 handelspar för USDT, 75 för ETH och 59 för BTC.

Liksom många börser på marknaden har CoinBene en inbyggd token som du kan använda för att sänka handelsavgifterna. CoinBene’s Coni token (CONI) sänker handelsavgifterna till hälften till bara 0,05%. Avgifterna är desamma för marknadsskapare och tagare. Jämfört med andra centralbörser på marknaden är CoinBenes avgifter konkurrenskraftiga.

Vad som skiljer CoinBene från många konkurrenter är att du bara behöver betala gruvavgifter när du tar ut dina pengar. Denna minimala avgift är en tydlig fördel för CoinBene-börsen jämfört med många börser som tar ut stora avgifter för uttag, vilket motiverar dig att flytta dina pengar från börsen till personliga plånböcker.

Mobil app

CoinBene har mobilappar för både iOS och Android. Medan vissa människor kan förvänta sig att detta är en given från en kryptovalutautbyte, är verkligheten att många börser inte erbjuder denna funktion. De som har bra recensioner är ännu sällsynta, och tyvärr är CoinBene inget undantag.

Recensionerna som publiceras av mobilappanvändare visar några områden där CoinBene kan förbättras. Till exempel, på Google Play, Android-appen har i genomsnitt 2,7 av 5 stjärnor med 103 recensioner totalt. Vissa granskare hävdar att appen inte är kompatibel med Android 9 och / eller att 2FA inte fungerar när de anger inloggningsinformation.

Dessutom finns inte iPhone-appen i App Store. Istället måste du skanna en QR-kod på CoinBene-utbyteswebbplatsen och gå igenom en manuell installation. Även om den här processen är enkel att göra är det lätt att ifrågasätta varför dessa extra steg är nödvändiga. Och det kan utgöra en möjlig säkerhetsrisk.

bilder av CoinBene-mobilappen för iOS och Android

CoinBene har en mobilapp för iOS och Android.

Geografiska begränsningar

CoinBene-börsen har användare i över 150 länder. Det tillåter dock för närvarande inte amerikanska investerare att delta. Enligt utbyteswebbplatsen inkluderar andra platser med restriktioner Kuba, Iran, Nordkorea, Syrien, Sudan, Bangladesh, Bolivia, Ecuador, Kirgizistan och Kina.

Observera att börsen genomför KYC-kontroller vid det första uttaget av kryptovalutafonder. Om du väljer att använda det här alternativet, se till att du följer börsens villkor. Du måste också ange grundläggande personlig information (dvs. e-post och officiell identifikation). Denna process kan ta flera dagar för att få godkännande. Om du försöker dra ut krypto från börsen och snabbt måste konvertera till fiat på en annan börs är det en faktor att tänka på.

Ja, det finns många krypto-till-kryptobörser som inte har så strikta krav. När den första KYC-kontrollen är klar bör du förvänta dig att alla efterföljande uttag kommer att behandlas mycket snabbare.

Partnerskap med John McAfee

Det fanns inte mycket information tillgänglig om partnerskap med börsen förrän i september 2018. Det var då CoinBene tillkännagav ett partnerskap med McAfee Alliance att “främja öppenhet, företagsansvar och självreglering på kryptovalutamarknaderna.” Detta sågs som ett viktigt strategiskt partnerskap för CoinBene för att skilja sig från andra på kryptovalutamarknaden. Blockchain / crypto-företag som också ingår i McAfee-alliansen inkluderar Docademic, Apollo, Ethershift och flera andra.

foto från McAfee Alliance hemsida

CoinBene är ett av flera blockchain / crypto-företag inom McAfee Alliance.

Sammanfattning

Ja, CoinBene har några aspekter (dvs användarupplevelse för mobilapp och kundsupportkvalitet) som måste åtgärdas.

Sammantaget är CoinBene ett börs som gör ett bra jobb med att tillhandahålla en marknadslösning som tar itu med det största klagomålet från kryptovalutahandlare: höga avgiftsavgifter. Genom att erbjuda nollavgiftsuttag (förutom gruvavgifter) och låga avgifter på affärer fortsätter CoinBene att lyckas med att få användare att antas och konkurrera på valutamarknaden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me