Bittrex vs Binance

Bittrex vs Binance: Striden om två av de mest populära altcoin-handelsplattformarna. Båda börserna rekommenderas ofta för investerare som vill gå vidare till något mer avancerat än nybörjarplattformar som Coinbase eller Gemini.

Båda börserna erbjuder ett brett urval av mynt till minimala avgifter. Under de senaste månaderna har Binance blivit världens största kryptovalutautbyte medan Bittrex har gått in på rankingen. En ny Bittrex-redesign kan dock föra användare tillbaka till den en gång gynnade plattformen.

I denna Bittrex vs Binance-jämförelse ska vi svara på alla frågor du kan ha så att du kan fatta ett säkert beslut om vilket utbyte som är bäst för dig.

Vi kommer att täcka:

Bittrex vs Binance nyckelinformation

Finansieringsmetoder

Bittrex och Binance är strikt kryptovalutautbyte, så du kan bara finansiera ditt konto via kryptovaluta på båda. Även om du kan överföra valfri kryptovaluta som stöds till någon av plattformarna, rekommenderar vi att du sätter in de mynt som har handelspar. De är:

 • Binance: Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Tether
 • Bittrex: Bitcoin, Ethereum, Tether

Dessutom tillåter Bittrex banköverföring i utbyte mot Bitcoin, Ethereum eller Tether, men det måste vara ett belopp som är större än 100 000 $.

Gränssnitt

Du kommer att stöta på liknande handelsgränssnitt på båda plattformarna.

Bittrex innehåller de typiska graferna som du ser på en handelsplattform (ljusstake, djupdiagram, volymfält) samt orderböckerna på samma sida. Du kan snabbt växla mellan mynt för enkel analys.

Bittrex gränssnittsdiagram

Du kan också ställa in gräns- / marknadsordrar och skapa villkor från mitten av handelssidan.

Beställningssektion för Bittrex-gränssnitt

I likhet med Bittrex visar Binance-gränssnittet ljusstakar och volymdata. Du måste dock klicka på en separat flik för att se djupdiagrammen. Binance gör det också enkelt att växla mellan mynt. Återigen kan du ställa in marknads-, begränsnings- och stoppbegränsningsorder på börsen också.

binance-gränssnitt

Dessutom har Binance en avancerad handelsplattform som erbjuder några fler tekniska indikatorer än basplattformen.

Binance Advanced View

Handelsavgifter

Bittrex laddar en lägenhet handelsavgift på 0,25% på alla affärer.

Binance har en 0,10% avgift för varje handel. Om du betalar din handelsavgift i Binance Coin (BNB) är avgiften dock bara 0,05%.

Båda dessa plattformar tar ut några av de lägsta avgifterna i branschen.

Tillgängliga kryptovalutor

Bittrex och Binance är välkända för antalet kryptovalutor de har tillgängliga. De erbjuder båda över 100 mynt i handelspar med Bitcoin, Ethereum och Tether inklusive:

 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Cardano (ADA)
 • Litecoin (LTC)
 • OmiseGo (OMG)
 • Ripple (XRP)
 • Stellar Lumens (XLM)
 • Plus en massa till

För att se vilka mynt som finns tillgängliga på varje plattform, titta här för Bittrex och här för Binance.

Överföringsgränser

Bittrex-överföringsgränserna är mer restriktiva än Binance på grund av dess läge i USA. Det finns ingen gräns för det belopp du kan sätta in på ditt Bittrex-konto, men utan verifiering kan du inte ta ut något.

Verifieringskraven och tillhörande dagliga uttagsgränser är följande:

 • Ingen verifiering: 0 BTC
 • Grundläggande verifiering: ~ 0,4 BTC
 • ID-verifiering (utan 2FA): 1 BTC
 • ID-verifiering (med 2FA): 100 BTC

Binance har ingen insättningsgräns. Återigen baseras din dagliga uttagsgräns på din verifieringsnivå:

 • Ingen verifiering: 2 BTC
 • ID-verifiering: 50 BTC

Om integritet är viktigt för dig är Binance förmodligen det bättre valet.

Företagets förtroende

Du kan säkert lita på båda dessa företag.

Som en USA-baserad börs följer Bittrex alla USA: s regler. Grundarteamet har god erfarenhet av cybersäkerhet och användare rapporterar konsekvent en positiv upplevelse på plattformen.

Binance har blivit älskling av kryptosamhället. VD, Zhao Changpeng, är transparent och talar Twitter med eventuella problem som utbytet står inför. Eftersom kryptovalutautbytet med den största handelsvolymen är det uppenbart att samhället litar på Binance.

Tack för att du använder Binance. Vi återställer fortfarande vårt system, du måste vänta lite. https://t.co/dfowFsUInK

– CZ Binance (@cz_binance) 8 februari 2018

Fondsäkerhet

Som nämnts tidigare innebär grundarnas cybersäkerhetsbakgrund att Bittrex tar fondsäkerheten på allvar. Plattformen använder en elastisk plånbokstrategi i flera steg där majoriteten av användarnas medel hålls offline. Dessutom använder plattformen tvåfaktorautentisering och IP-adressdetektering för att förhindra bedrägeri.

Binance är inte helt tydligt med avseende på deras säkerhetsåtgärder men har bevisat att de vet hur man håller pengarna säkra. För inte så länge sedan upplevde börsen en phishing / API-attack som påverkade handlare som använde en viss handelsbot. Binance-teamet avbröt omedelbart uttag efter att ha erkänt misstänkt aktivitet och återfört de nödvändiga transaktionerna för att returnera användarens medel.

Kundsupport

Bittrex har en robust och lätt att följa supportwebbplats. Den innehåller många vanliga frågor och en plats för supportfrågor. Sedan nytt användarregistrering öppnades har teamet också ökat sin supportpersonal och gjort en engagemang till förbättrad kundsupport.

Binance har också gedigen kundsupport. Även om de för närvarande har problem med att skära bort sina supportbiljetter på grund av volymen, är de kommunikativa på Twitter och Reddit och försöker hjälpa användare på något sätt.

Bittrex vs Binance slutsats

Du kunde verkligen inte gå fel med varken Bittrex eller Binance. De är liknande plattformar som erbjuder många av samma funktioner. I slutändan handlar det om dina önskemål och vilka mynt du vill handla.

Du borde prova Bittrex om tillförlitligheten och förtroendet för ett amerikanskt företag är viktigt för dig.

Om du vill ha de lägsta avgifterna eller gå med i branschens mest populära plattform, ge Binance ett skott.

(Se CoinCentrals fullständiga lista över Crypto Exchange-recensioner)

Fler Binance-jämförelser

 • Binance vs Coinbase

Fler jämförelser från Bittrex

 • Bittrex vs Coinbase
 • Bittrex vs Kraken
 • Bittrex vs Poloniex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me