GDAX vs Binance

GDAX vs Binance: Två av de största utbytesplattformarna i kryptovalutorummet. GDAX är vanligtvis en investerares första steg utöver Coinbase medan Binance är där handlare vanligtvis först doppar tårna i den alternativa myntpoolen (altcoin).

Det är bra att jämföra de två, men helst bör du tänka på hur du kan använda båda tillsammans. GDAX är en bra fiat-ramp där du kan handla, säg amerikanska dollar för grundmynt. Binance är strikt för krypto till krypto-utbyte.

I denna GDAX vs Binance-jämförelse jämför vi allt du behöver veta för att bestämma vilken börs som är bäst för din handelsstrategi.

Vi kommer att beskriva:

GDAX vs Binance nyckelinformation

Finansieringsmetoder

Du har en hel del alternativ för att finansiera ditt GDAX-konto. Du kan sätta in USD genom ACH, banköverföring, eller till och med från din Coinbase plånbok. Alla överföringar från Coinbase är känsliga och omedelbara. Utöver detta kan du finansiera ditt konto med valfri kryptovaluta som för närvarande inkluderar Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash.

Binance har bara en finansieringsmetod – kryptovaluta. Du kan sätta in valfri kryptovaluta som plattformen erbjuder. Vi rekommenderar dock att hålla fast vid de mynt som har handelspar – Bitcoin, Ethereum, Binance Coin och Tether.

Gränssnitt

GDAX-gränssnittet är något mer inriktat på nybörjare än Binance, men erbjuder ändå robusta dataverktyg.

GDAX placerar enkelt viktiga sjökort, orderbokinformation och handelshistorik på samma sida. Detta gör att du kan utföra analyser utan att behöva växla fram och tillbaka mellan vyer. GDAX gör det också möjligt för dig att göra alla standardbeställningar (marknadsför, begränsa, stoppa).

GDAX Bitcoin Dashboard

Binance ger dig två alternativ för handelsgränssnitt: Basic och Advanced. Den primära skillnaden mellan de två är att den avancerade vyn har fler verktyg för teknisk analys. I likhet med GDAX visar Binance alla relevanta data, diagram och orderböcker på samma sida – om än i en något annan layout.

Binance Hitta IOTA

Handelsavgifter

GDAX använder en handelsavgiftsschema för att bestämma dina avgifter för varje handel. Om du gör en beställning på böckerna som tillverkare betalar du ingen avgift. Om du fyller i en beställning från böckerna betalar du dock var som helst från en 0,10% till 0,30% handelsavgift. Ju högre din 30-dagars handelsvolym, desto lägre avgift betalar du.

Binance-avgiften är 0,10% för alla affärer. Men om du betalar avgiften med Binance Coin (BNB), halveras den.

Tillgängliga kryptovalutor

För närvarande erbjuder GDAX endast Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash. De har meddelat att de snart kommer att stödja några ERC20-tokens men har inte angett vad dessa tokens kommer att vara.

På Binance kan du handla för över 100 olika mynt och token. Listan innehåller samma kryptovalutor som GDAX plus:

 • ARK
 • FLADDERMUS
 • IOTA
 • NANO
 • NEO
 • VeChain
 • Vågor
 • Mycket mer

Om du vill diversifiera mellan flera olika kryptovalutor är Binance något för dig.

Överföringsgränser

På GDAX har du ingen insättningsgräns för kryptovaluta eller banköverföring. Din handelshistorik, kontoålder och verifieringsnivå bestämmer din veckovisa gräns för ACH-insättningar. Dessa insättningar kommer vanligtvis in på ditt konto inom 3-5 arbetsdagar, men ibland kan det ta upp till 7-10 kalenderdagar.

GDAX har en uttagsgräns på 10 000 USD per dag.

Binance är betydligt mindre restriktiv när det gäller överföringsgränser. Plattformen har ingen insättningsgräns. Men din dagliga uttagsgräns är följande:

 • 2 BTC utan verifiering
 • 50 BTC med ID-verifiering

Företagets förtroende

Båda dessa företag har förtroende för miljontals handlare som använder sina plattformar.

GDAX, som ägs och drivs av samma företag som Coinbase, ligger i San Francisco och följer de strikta reglerna från USA: s regering och SEC.

Binance är förmodligen det mest transparenta kryptovalutautbytet på marknaden. De håller konsekvent användarna informerade om eventuella problem de har, och samhället stöder företaget överväldigande i gengäld.

Fondsäkerhet

Dina amerikanska dollarfonder på GDAX är FDIC-försäkrade upp till $ 250.000. Och börsen lagrar majoriteten av kryptovalutafonder offline i kylplånböcker.

Binance är inte lika förut om sina säkerhetsåtgärder. Börsen har dock visat att de på grund av tar fondsäkerheten på allvar. I en ny phishing / API-attack frös Binance uttag i samband med misstänkt aktivitet, återförde de skadliga transaktionerna och returnerade medel till de handlare som påverkades av attacken.

Kundsupport

Även om det tidigare överväldigades av den plötsliga användartillväxten mot slutet av 2017 verkar kundtjänsten på båda plattformarna förbättras.

GDAX har lagt till en telefonlinje för kundsupport för att komplettera deras normala supportbiljetsystem. Börsen har också en lång lista med användbara vanliga frågor.

Binance slår snabbt ut sin tvättlista över supportfrågor, och teamet är kommunikativt på sociala medier för att svara på ytterligare frågor du kan ha.

GDAX vs Binance-slutsats

GDAX och Binance är båda utmärkta vad de specialiserar sig på. GDAX är en lättanvänd fiat-gateway med låga avgifter medan Binance använder en toppmotor för att erbjuda hundratals handelspar med minimala avgifter.

Många investerare väljer att först köpa Bitcoin eller Ethereum med fiat på GDAX innan du överför dessa medel till Binance. Därifrån kan du enkelt byta dessa kryptovalutor mot andra altcoins. De synergistiska egenskaperna mellan de två börserna ger en billig och enkel handelsupplevelse.

(Se CoinCentrals fullständiga lista över Crypto Exchange-recensioner)

Fler GDAX-jämförelser

 • GDAX vs Bittrex
 • GDAX vs Gemini
 • GDAX vs Kraken
 • GDAX vs Poloniex

Fler Binance-jämförelser

 • Binance vs Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me