KuCoin Exchange Review

Tillbaka 2011 började grundarna av KuCoin-börsen undersöka blockchain-tekniken och gick vidare för att bygga den tekniska arkitekturen för KuCoin 2013. 4 år senare lanserades börsen med det ultimata målet att ”bli en av de topp 10 över hela världen hetaste utbytesplattformen ] ”Fram till 2019. Under denna korta tidsperiod lyckades KuCoin arbeta sig upp från ett dunkelt utbyte till en plats som 18: e största byt efter 24-timmars handelsvolym.

Baserat på Hong Kong stöder detta internationella utbyte av kryptovaluta för närvarande handel med ett stort antal digitala tillgångar. VD och en av de ursprungliga grundarna, Michael Gam, är en tidigare teknisk expert på Ant Financial, det mest värdefulla fintechföretaget i världen.

Vad som är intressant med denna utbyte är att den följer ett vinstdelningssystem och distribuerar 50% av deras dagliga totala handelsavgiftsintäkter till användare som innehar sin börsbaserade token, KuCoin Shares (KCS). På ett liknande sätt som Binance erbjuder KuCoin relativt låga handelsavgifter och incitament för att hålla (eller handla) sin ursprungliga kryptovaluta..

Så vad mer är så speciellt med KuCoin? I följande översyn kommer vi att dyka djupt in i KuCoins handelsplattforms inre arbete.

Populärt yttrande

För att samla allmänheten såg författaren till Reddit för att se vad internet hade att säga om detta utbyte. Sammantaget verkar KuCoin få bra feedback från dessa anonyma källor.

Det goda: Positiva recensioner av KuCoin är dess användarvänliga gränssnitt, detaljerade handelsdiagram, tvåfaktorautentisering, KCS-innehavsbelöningar, låga handels- / uttagsavgifter och möjligheten att tjäna GAS medan du håller NEO på börsen. Dessutom erbjuder det sitt utbyte till det internationella samfundet genom att ha det tillgängligt på mer än 10 språk.

Det dåliga: Du kan inte köpa första kryptovaluta på börsen, och vissa användare rapporterar förseningar i systemet och långsam kundtjänst. Det finns också några som associerar utbytet med Confido-bluffen, en falsk ICO som sprang med investerarpengar. Även om de flesta användare känner igen att KuCoin-utbytet inte var associerat med bluffen, förblir den negativa händelsen hos användarna. Men gemenskapen verkar respektera KuCoin för att ersätta dem som investerade i Confido.

KuCoin Review: Nyckelinformation

Tabell-ID är obligatoriskt värde!

KuCoin Team Översikt

Som anges på deras officiell hemsida som listar 12 kärnmedlemmar, “Kucoin syftar till att ge användarna digitala tillgångstransaktion och utbytestjänster som är ännu säkrare och bekvämare, integrerar premiumtillgångar över hela världen och konstruerar toppmodern transaktionsplattform”.

VD och grundare, Michael Gam, är en tidigare teknisk expert på Ant Financial, ett dotterbolag till den kinesiska Alibaba-gruppen. Han var också seniorpartner på Internetjättar som MikeCRM och KF5.COM.

COO, Eric Don, kallas en “senior Internetforskare, systemarkitekt och internetindustristjärna”. Han uppges också vara CTO och seniorpartner för IT-företag inklusive YOULIN.COM, KITEME och REINOT. Det är emellertid oklart om dessa webbplatser faktiskt finns eftersom de inte visades i en Google-sökning eller när de kom in på webbplatsens domäner. Enligt hans LinkedIn, han är för närvarande CTO på Youlin Network Technologies, men det nämns inget om KITEME eller REINOT.

Författaren medger att det kan finnas vissa begränsningar i att undersöka bakgrunden till många av dessa grundare / teammedlemmar på grund av språkbarriärer. Men om gruppmedlemmarna är som de säger att de är, tar de många års erfarenhet från kända företag som 18,4 miljarder dollar värdepappersföretaget GF Securities and mobile betalningslösning och tjänsteleverantör iBoxPay.

kucoin

KuCoin Exchange Användningsöversikt

KuCoin levererar en ganska snabb användaraktiveringsprocess och tog författaren mindre än 3 minuter att skapa ett konto.

kucoin

För att komma igång måste du:

  1. Godkänn villkoren
  2. Registrera dig med din e-postadress och ditt lösenord
  3. Klicka på aktiveringslänken i din e-postadress (som kan finnas i din skräppostruta),
  4. Du är inloggad.
  5. Sätt in pengar från en annan plånbok och börja handla!

kucoin

För att handla, skriv bara in priset och det belopp du vill köpa för ett visst handelspar. För varje handel kräver KuCoin att du anger din Google 2-FA (om du inte vill ta bort den här funktionen under inställningar).

Låt oss säga att du vill köpa 1 KCS och byta ut den mot ETH, du skriver in 1 i beloppssektionen och det begärda priset du vill köpa den för. Om du vill ha en omedelbar transaktion hjälper det att skriva in det aktuella “Ask” -priset, med visas i det övre högra hörnet av köpnätet.

Nyckelfunktioner för handel på börsen är din förmåga att kontakta automatiserat support dygnet runt, din förmåga att handla med många bashandelspar som BTC, ETH, NEO och KCS, och att webbplatsen visar dig ett USD eller BTC-belopp som din portfölj är värd. Det tillåter också användare att klicka på handelsparet för mer detaljerad handelsinsikt (visas nedan).

kucoin

Avgiften för varje handel är 0,1% av tillgången du köpte (minus eventuell rabatt du kan få från att inneha KCS). För varje 1000 KCS du äger får du 1% rabatt (begränsat till 30%). Till ett värde av ungefär $ 5 skulle du behöva hålla omkring $ 5000 dollar KCS för 1% rabatt och 50 000 $ KCS (10 000 KCS) för 10% rabatt. Det är uppenbart att betydande rabatter på handelsavgifter inte är tillgängliga för den genomsnittliga kontoinnehavaren.

Insättning och uttag är ganska enkelt. Allt du behöver göra är att gå till avsnittet ”Tillgångar” och skriva in respektive information.

kucoin dra tillbaka

Insättning är gratis och uttagskostnader beror på vilken valuta du vill ta ut. Till exempel är det gratis att ta ut NEO och GAS, men att dra tillbaka ETH kostar 0,01 ETH och att ta ut BTC kostar 0,0005.

Binance kostar för närvarande användare 0,1% per handel, erbjuder gratis insättningar, gratis NEO- och GAS-uttag, en 0,001 BTC respektive en 0,01 ETH-uttagsavgift. Som du kan se är KuCoins-avgifterna ganska lika när man jämför dem med Binance, en välkänd lågkostnadsplattform.

Få utdelning

Om du vill beräkna hur mycket du får i myntutdelningar kan du klicka på den här länken och skriv in den mängd KCS du har. För närvarande ger 100 KCS dig cirka 10 cent per dag i myntutdelning från cirka 100 olika mynt. Även om detta kan verka som en liten mängd, kom ihåg att värdet på en enhet av KCS också kan öka. Sedan lanseringen, KCS har ökat med över 900%.

kucoin belöningar

Sammanfattning

KuCoin är lätt att använda, erbjuder god säkerhet, har en mobilapp, ger låga handelsavgifter och ger incitament för handel / innehav av KCS. Dessutom gör det faktum att börser stänger sina dörrar för nya användarkonton på grund av brist på skalbarhet men KuCoin gör det inte till ett solidt val för nya användare som vill handla på altcoin-marknaden. Med detta sagt är KuCoin definitivt på väg att bli ett av världens största globala börser.

I skrivande stund är KuCoin för närvarande den 28: e största börsen med en volym på 84 243 753 dollar. Medan detta nummer ligger långt efter den globala börsledaren Upbit ($ 4 309 450 0,77), kan det fortsätta sin massiva dragning av nya användare och flytta till en topp 10-plats. För att komma in i topp-tio dock måste det överträffa Bittrex och vinna runt $ 600 miljoner USD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me