DeepBrain Chain ICO Review

Enligt webbplats, DeepBrain Chain kommer att listas efter jul (25 december 2017) på Huobi, Kucoin och Lbank.

 • Startdatum – ICO den 14 december (slutsåld inom 1 timme)
 • Startdatum för utbyte – Efter 25 december 2017
 • Token Symbol – DBC
 • Hard Cap – 1 500 000 000 tokens (1,5 miljarder)
 • Totala polletter – 10 000 000 000 (10 miljarder)
 • Växelkurs – 1 NEO = 2200 DBC
 • Accepterade kryptovalutor – NEO
 • Försäljning – 600 000 000 DBC utfärdad i förförsäljning

DBC-tokens

DeepBrain Chain Community

Även om det inte finns mycket att hitta på några ”DeepBrain Chain” -fokuserade community-sidor finns det flera inlägg om ICO Reddit och Steem.

Vad är DeepBrain Chain?

DeepBrain Chain erbjuder ett decentraliserat datanätverk för konstgjord intelligens och plattform för en mängd olika artificiella intelligensprodukter.

Det är i grunden en plattform som är gjord för datarekommendation och datahandel för att distribuera reservdatorresurs. Detta skulle i slutändan göra AI-beräkningskrav mycket billigare (projektet uppskattar en kostnadsminskning på 70% i AI) genom att skydda mot läckage av data, samtidigt som det säkrar immateriella rättigheter för produkterna och data.

Utöver det är ett annat kritiskt element DeepBrains semantikbibliotek: ett bibliotek som stöder röstinteraktionsapplikationer (liknar Amazons Alexa). DeepBrains semantikbibliotek kan också användas för att skapa applikationer från tredje part som kräver röst, bild, text och andra ingångar

Möjlighet

Grundarteamet är övertygat om att DeepBrain Chain redan har visat ett användningsfall på den befintliga marknaden, har potential att skala på en gigantisk marknad och kommer att kunna växa gradvis kring sin kärnverksamhet med delning av lagring och dess mekanism för brytning.

Varje DBC-token motsvarar tjänstens beräkningsvärde. Detta betyder att symbolen är knuten till verkligt värde, och om DeepBrain Chain kan dra av sig detta ambitiösa projekt skulle investerare kunna se några ganska stora utdelningar.

Om DeepBrain Chain kan etablera sig som en pionjär inom det blockkedjebaserade AI-utrymmet kommer det att ha en betydande ställning i en potentiellt biljon dollar industri. Experter förutspår att rollen som artificiell intelligens kommer att fortsätta öka med tillkomsten av nya AI-applikationer.

AI-industrin är för närvarande värt cirka 20 miljarder dollar per år, och merparten av kostnaden spenderas på beräkning. Det är precis där DeepBrain Chain ser ut att passa in, eftersom den utnyttjar blockkedjan för att sänka kostnaderna och öka transaktionshastigheten.

Laget

Baserat i Shanghai, har DeepBrain Chain ett ganska staplat team.

VD Feng Han anses vara en expert inom det artificiella intelligensområdet och har varit känd och blev så småningom en väl respekterad figur i den kinesiska Bitcoin- och blockchain-teknikvärlden sedan 2014. Han övervakade en gång utvecklingen av världens första konstgjorda intelligensljudbox (Small Zhi), utvecklingen av Kinas första moln i hjärnsystemet (DeepBrain), och ledde forskningen och utvecklingen av den första kinesiska röstassistenten (smart 360) med en användarbas på över 17 miljoner.

CTO Shu Chang anses vara en expert inom AI, blockchain och kryptografi på grund av sitt engagemang som chef för Shanghai Artificial Intelligence Laboratory.

CMO Chuanfeng Lee är en av de första i en grupp entreprenörer inom AI-rymden i Kina, Bitcoin och blockchain-forskning. Han ledde också marknadsföringen för smart 360 och hjälpte projektet att nå en användarbas på över 17 miljoner.

Några av gruppens anmärkningsvärda utmärkelser inklusive att vinna första plats i företagssektorn SMP2017, en utvärdering av en kinesisk man-maskin-dialog. Tävlingen hade över 30 nationella topp AI-lag.

Teamet planerar att fördela huvudstaden i enlighet med detta:

DBC-token distribution

DeepBrain Chain-proffs:

 • Att vara partner med NEO-rådet och vara en av de första anmärkningsvärda ICO: erna som sprang ut ur NEO: s plattform. NEO-communityn har visat sig vara mycket högljudd och stödjande, och stöd från denna community kommer att vara en enorm tillgång. Det beräknas också att NEO tidigare investerat 6 miljoner dollar in i projektet.
 • Branschen är värd 20 miljarder dollar och förväntas fortsätta växa när allt fler AI-baserade teknologier utvecklas. Om DBC kan spela en betydande roll i kostnadsminskningen kommer det att hjälpa branschens skala (samtidigt som det tjänar sig en bra vinst på vägen).
 • Vitboken DeepBrain Chain hävdar att det bara har varit 5 000 AI-baserade startups sedan 2012 och tjänat över 22 miljarder dollar. Det innebär att genomsnittet för varje start uppgår till cirka 4,4 miljoner dollar. Detta antal återspeglar dock inte företagsinvesteringar i AI, vilket enkelt ökar branschens totala antal till drygt 100 miljarder dollar sedan 2012.

DeepBrain kedjan nackdelar:

 • En av de största nackdelarna med projektet är att NEO är ett kinesiskt projekt baserat i Singapore, vilket inte bara gör det lite mer utom räckhåll för amerikanska investerare. ICO hade strikta kyc / aml-regler och tillät inte några kineser eller amerikaner att investera.
 • Med bara 9% av de totala tokens som går i ICO är det långt ifrån en decentraliserad ICO som många investerare är vana vid. Emellertid genereras 50% av tokens genom gruvdrift, på samma sätt som Bitcoins utbud blåses över tiden från bevis på arbete. Eftersom någon kommer att ha tillgång till denna pool behåller projektet fortfarande några decentraliserade komponenter. Den centraliserade delen är att många av tokens hålls av teamet och stiftelsen, som kommer att släppas över tio år. Efter 1 år har grundarna bara 3,5% av det totala utbudet.
 • Webbplatserna och marknadsföringsmaterialet är ovanligt svårt att komma igenom. Jag är säker på att detta kan kritiseras upp till en försening i översättning, vilket för att vara rättvist, det verkar inte som ett enkelt försök att översätta den djärva AI-blockchain-tekniken till enkla termer och engelska utan några snubblar.

Slutgiltiga tankar:

DeepBrain Chain följer några ganska strikta KYC-regler och erbjuder ett smalt fönster för sin ICO. ICO själv förväntas vinna många investeringar från NEO-supportrar och från de få människor i kryptovalutaindustrin som är bekanta med detta kinesiska och relativt under-radar-projekt..

Att bygga på NEO, Ethereums kinesiska konkurrent, DeepBrain Child kommer sannolikt att få stor uppmärksamhet under de följande månaderna. Det kommer att bli ett projekt att följa om / när det träffar större utbyten efter ICO.

DBC-distribution

För att lära dig mer, besök deras hemsida (men håll er och era högtalare för en irriterande video för automatisk uppspelning).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me