Kaj je Blockfolio? Kako se nalaga sledilnik portfelja kriptovalut?

Blockfolio je rešitev za sledenje portfelju kriptovalut, ki je na voljo v sistemih Android in iOS. Število altcoinov še naprej raste in kupci, trgovci in trgovci povsod vse težje upravljajo z vsemi svojimi naložbami. Veliko kovancev je razpršenih po različnih borzah, pametni uporabniki pa svoje kovance shranjujejo brez povezave v denarnicah strojne opreme, kot sta Trezor ali Nano S. Kako naj kripto navdušenec upravlja z vsem tem?

Blockfolio

Domača stran Blockfolio.

Sledenje portfelju seveda. V zadnjih letih se je pojavilo nekaj rešitev in Blockfolio je hitro pridobil močan ugled v prostoru. Do danes je podjetje privabilo več kot 4,5 milijona uporabnikov in kaže dobro rast. Zdaj v petem letu delovanja aplikacija za sledenje vsebuje informacije o več kot 6000 kovancih in več kot 300 borzah kriptovalut.

Lastnosti

prost & Zasebno

Aplikacija je popolnoma brezplačna za prenos in nikjer nima vsiljivih oglasov. Ta projekt ne temelji na verigi blokov, kar pomeni, da so vsi podatki nekje centralno shranjeni v strežniku. Na srečo to ni problem, ker ne zahteva registracije ali posredovanja kakršnih koli osebnih podatkov. V svetu, kjer si skoraj vsaka druga služba želi posneti vaše osebne podatke, je to velika prednost.

Grafikon & Opozorila o cenah

Aplikacija za grafikone je precej gladka in uporabniku omogoča, da kriptovalute določi glede na svetovno povprečje ali določeno borzo, če običajno uporabljate eno borzo za svoje trgovanje. Kot je bilo pričakovano pri tovrstnih aplikacijah, lahko celotnemu portfelju sledite tudi na podlagi različnih časovnih okvirov.

Spremljajte svojo uspešnost

Spremljajte svojo uspešnost

Druga dobra značilnost so opozorila o cenah. To je še posebej koristno za ljudi z vnaprej določenimi cilji, ki ne želijo ves dan gledati lestvic. Nekatere borze ali aplikacije za grafikone tega še ne ponujajo. Ne glede na to, ali ste trgovec na dan ali dolgoročni vlagatelj, vam pomaga, da ste obveščeni le takrat, ko dejansko morate biti.

Blockfolio Signal

Signal je razmeroma nova funkcija, ki prek aplikacije združuje ustvarjalce in imetnike žetonov. Nova ideja, ki stoji za Signalom, je filtrirati veliko hrupa, ki ga najdemo na drugih ICO kanalih, kot sta Telegram in Discord, kjer je veliko število uporabnikov hitro preseglo platformo..


Signal je enosmerni potisni sistem obveščanja, ki imetnikom žetonov omogoča, da dobijo ustrezne posodobitve svojih najljubših projektov, ko jih posodabljajo. Enosmernost je tu ključna fraza, saj je iskanje po vrsticah in straneh smeškov, trolanja in neželenega besedila, da bi našli ustrezne informacije, lahko resna bolečina.

Blockfolio signal, okus žetonskih potisnih obvestil

Blockfolio signal, okus žetonskih potisnih obvestil

Blockfolio ima na platformi več kot 300 ekip, ki oddajajo dvakrat na teden. Nekateri projekti, ki so že dosegli rez, vključujejo takšne, kot so Augur, Civic, Zcash, Ark in Neo.

In več

  • Zbiralnik novic. Na enem mestu vseh vaših najljubših ponudnikov novic za kriptovalute, vključno s CoinCentral!
  • Prilagajalec kovancev. Poskrbite, da sledite samo kovancem, ki ustrezajo vašemu portfelju
  • Velika količina nacionalnih valut, tako da lahko portfelju sledite v valuti, s katero dejansko delate dnevno.

Kritiki

Financiranje

Glede na poročilo iz Sreča, Izvršni direktor Ed Moncada pravi, da se aplikacija trenutno ne monetizira, čeprav je od leta 2015 prikazovala tri oglase. Nadaljeval je, da je podjetje zavrnilo več potencialnih oglaševalcev, večino od ICO. To je zelo smiselno glede na to, koliko platform izgubi uporabnike zaradi botov, neželene pošte in pretiranega oglaševanja. Odpira pa se vprašanje, kako namerava podjetje zaslužiti.

Lani oktobra je Blockfolio prejel zajetnih 11,5 milijona dolarjev za zbiranje sredstev serije A. To pojasnjuje, kako lahko ekipa še naprej razvija svoj vodilni izdelek. Zbiranje sredstev je vodil Pantera Capital, znani hedge sklad v kriptovalutah. Dodatni vlagatelji so med drugim vključili Bitmex, Huobi in DCM Ventures. Panterin ugled bi moral Blockfeolu še naprej zagotavljati dodatno stopnjo verodostojnosti.

Kako načrtuje služenje denarja?

Zaradi tega mnogi kritiki verjamejo, da je v prihodnosti lahko edini način zaslužka s prodajo uporabniških podatkov. Zamisel ni preveč zahtevna glede na to, koliko oglaševalci danes plačujejo za tovrstne podatke. Zdi se, da to trenutno ni težava, saj ni mogoče uporabnikovega portfelja povezati z dejanskimi kovanci, ki jih lahko hranijo. Dokler uporabnikom ni treba posredovati osebnih podatkov, to ne bi smelo predstavljati težav.

Tekmovanje

Blockfolio ima izjemno oceno v trgovinah z aplikacijami, ki je za iOS dosegla oceno 4,8 od 5 in za Android 4,7 od možnih 5. Kot smo že omenili, obstaja kar nekaj drugih konkurentov, kot so Delta, CryptoCompare in CoinTracking. Delta pa je verjetno edina, ki se ji približa, vsaj glede povratnih informacij uporabnikov.

Zaključek: Blockfolio

Blockfolio ima verjetno najbolj seksi vmesnik največjih sledilcev portfelja. To sicer ni najpomembnejši element nobene dostojne storitve, toda ljudje smo vizualna bitja in elegantni vmesniki zagotovo pritegnejo množice. Na srečo aplikacija podpira ta vmesnik z dobro funkcionalnostjo z odličnimi grafikoni, statistiko portfelja in opozorili o cenah..

blockfolio

Res je odlična aplikacija, saj je brezplačna. Če dodate dejstvo, da za njihov prenos niso potrebni osebni podatki, se boste morda vprašali, ali se vse sliši preveč dobro, da bi bilo res. Financiranje zagotovo pomaga, vendar veliki vlagatelji, kot je Pantera Capital, ne financirajo projektov iz dobrote svojega srca. Tudi oni si želijo donosnosti naložbe.

Trenutno ni jasno, kako bo Blockfolio v prihodnje monetiziral svojo aplikacijo. Po besedah ​​člana ekipe Blockfolio Blockfolio varstvo podatkov uporabnikov jemlje zelo resno in nikoli ni, nikoli ne bo in nikoli ne načrtuje monetizacije ali prodaje uporabniških podatkov. Zaradi tega je Blockfolio odlična izbira za tiste, ki jih skrbi njihova zasebnost, in bi moral še leta ostati priljubljeni upravitelj portfelja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map