Kaj je GameCredits (GAME)?

GameCredits (GAME) je projekt kriptovalut, ki želi postati rešitev za eno plačilo v industriji spletnih iger na srečo. Na spletni strani projekta je poslanstvo ekipe „postati univerzalna valuta za 2,6 milijarde igralcev po vsem svetu, opolnomočiti velike in majhne razvijalce iger, da bi še naprej razvijali igralniško industrijo v višini 100 milijard dolarjev, in pospešiti široko sprejemanje decentraliziranih kriptovalut. kot boljša alternativa vladnim fiatom. “

Po modelu GameCredits imajo razvijalci in igralci prednost pred prodajalci, distributerji in drugimi posredniki. Ekipa upa, da bo GAME s tem, ko bo postala univerzalna igralna valuta, osvobodila igralniško krajino neenakomerne porazdelitve dobička. Prav tako želijo izravnati konkurenčno e-športno krajino z MobileGo, uporabnim žetonom, vezanim na GameCredits. Upajo, da bo MobileGo spodbudil e-športno kulturo, kjer prihodke usmerjajo udeležba igralcev, ne veliki sponzorji, in spodbuja širšo konkurenčno udeležbo svetovnega igralništva.

GameCredits

Ekosistem GameCredits

V bistvu se ekosistem GameCredits osredotoča na zagotavljanje bolj priročne igralne izkušnje igralcem in ustvarjanje pravičnejšega modela dohodka za razvijalce. Za igralce igralcev želi valuta zagotoviti:

 • Enostavna integracija plačil
 • Visoke meje depozitov
 • Možnost vplačila v več valutah (GAME in druge kriptovalute)
 • Prenosljiva valuta v več igrah in platformah
 • Blockchain varnost za nakupe v igri
 • Vključujoči e-športni dogodki za hitro ujemanje in hitra izplačila

Igralci bodo v bistvu imeli vseobsegajoč način plačila za vse svoje najljubše igre, ki spodbuja dostopnost in varnost. GameCredits bi lahko razvijalcem ponudili tudi številne prednosti, vključno z:

 • Hitrejši čas obdelave plačil
 • Razširljivost uporabniške baze
 • Napredna zaščita pred prevarami in varnost verige blokov
 • Večja provizija za prodajo iger (90% izplačilo v primerjavi s 70% pri Googlu Play in Appleu)
 • Navzkrižna promocija z drugimi igrami

Za razvijalce je glavni poudarek GameCredita pravično, hitro izplačilo. Za razliko od industrijskih standardov, ki sta jih določila Apple in Google Play, bo GameCredits za vsako igro, ki se prodaja na njenem trgu, plačal le 10% provizije, GPlay.

Ko že govorimo o GPlayu, ima GameCredits nekaj izdelkov in ponovitev, ki projektu in njegovi ekipi pomagajo, da v celoti uresničijo svojo vizijo. Ti izdelki predstavljajo hrbtenico večplastnega ekosistema GameCredit in vključujejo:

GNation: “Vsak tretji človek je igralec,” piše na spletnem mestu GameCredits, GNation pa želi te igralce z vsega sveta združiti v enotno skupnost. Tako bo GNation služil kot nacionalna država za igranje iger brez meja, ki združuje razvijalce in igralce iz vseh družbenih slojev.

GPlay: Trgovina aplikacij GameCredits s trgovino z aplikacijami in igralniško tržnico, trgovina GPlay omogoča igralcem, da kupujejo razpoložljive igre z uporabo GAME kovancev. Razvijalcem dodeljuje tudi 90-odstotno izplačilo za igre, ki se prodajajo na platformi.

GameGG: Ta projekt je še v pripravi, v bistvu pa bo spletna, konkurenčna platforma za e-šport. Z njim lahko kateri koli igralec, amater ali profesionalec, ujemata in igra proti drugim igralcem na platformi, bodisi z denarnimi vložki ali brez.

GWallet: Denarnica za kriptovalute, s katero lahko igralci shranijo svojo IGRO, plačajo nakupe v igri ali jo uporabljajo za spletne e-športne tekme.

GExchange: GExchange je še v fazi razvoja, da vsebuje kripto in fiat pare za GAME coin.

GShare: Dobrodelna razširitev GNation, za katero ekipa upa, da bo vpliv GameCredita razširil zunaj kripto in igralnih področij.

MobileGo

“Bližnji bratranec” GameCredits, MobileGo (MGO) je simbolična rešitev ekosistema za mobilne igre. MobileGo je za pametne telefone, tablice in mobilne igre tisto, kar GameCredits predstavlja za celotno pokrajino video iger: poskus združitve igralcev in razvijalcev pod eno samo valuto in platformo. Zanimivo je, da je dodeljevanje žetonov razdeljeno med blokovne verige Ethereum in Waves, saj je bil MGO zgrajen za izvajanje v obeh omrežjih.

MobileGo

Igralci bodo lahko nastavili profil MobileGo in tako kot gamificirani kreditni rezultat bodo uporabniki imeli socialni status na podlagi spletnih interakcij (naj bodo pozitivne ali negativne), zgodovine iger in napotitev. Registrirani uporabniki bodo nagrajeni z žetoni MobileGo za doseganje pragov ugleda, na primer tako, da si prislužijo izkušnje in izenačijo. Te žetone lahko nato uporabite za spodbujevalne programe, kot so popusti na vsebino v igri, VIP vstopnice na turnirje in drugo.

Uporabniki platforme bodo lahko prek MobileGo gostili tudi decentralizirane igralne turnirje. Za razliko od profesionalnih e-športnih turnirjev bodo ti dogodki odprti za igralce vseh ravni spretnosti za katero koli mobilno igro, registrirano v trgovini z aplikacijami GameCredits. To bo odpravilo ovire, ki so jih profesionalni e-športi postavili za ljubiteljske igralce, tako da bo imel vsakdo možnost zaslužiti MGO v globalnem, decentraliziranem turnirskem okolju..

MobileGo bo imel tudi tržnico virtualnih predmetov in blaga v igri. Tržnica bo uporabnikom omogočila, da med seboj igrajo predmete za MGO neposredno na platformi.

Ekipa in načrt GameCredits

GameCredits ima ekipo prekaljenih igralcev – bonafidnih igralcev, ki so v tej panogi že leta.

Generalni direktor projekta Sergey Sholom je doktoriral. v matematičnem modeliranju in leta 2004. ustanovil podjetje Datcroft Games Ltd.. Prav tako je odgovoren za ustvarjanje Pixel Wars, ene prvih iger, uvrščenih v trgovino GPlay GameCredits.

Še en doktor znanosti, produktni direktor Maxim Sholom, ekipi prinaša več kot 12 let igralnih izkušenj. Pomagal je pri izdelavi takšnih uspešnih iger, kot je Get the Gun, in nadzira razvoj GameCredits Mobile Store.

Ekipa GameCredits

Trenutno je edini načrt, ki je na voljo, v beli knjigi projekta. Večina mejnikov je že potekala, vendar je navedeno, da se namerava ekipa v prvem četrtletju 2018 osredotočiti na integracijo decentraliziranih tekmovanj in decentraliziranih turnirjev..

Zgodovina trgovanja GameCredits

V času pisanja tega članka je celoten trg nekoliko slabši zaradi obrabe in GameCredits ni nobena izjema. GAME je z najnižjih 6,61 USD padel na 1,35 USD in je trenutno na 110. mestu CoinMarketCap.

baseUrl = “https://widgets.cryptocompare.com/”; var skripte = document.getElementsByTagName (“skript”); var embedder = skripte [scripts.length – 1]; (function () {var appName = encodeURIComponent (window.location.hostname); if (appName == ””) {appName = ”local”;} var s = document.createElement (“script”); s.type = “ besedilo / javascript “; s.async = true; var theUrl = baseUrl + ‘serve / v3 / coin / chart? fsym = GAME&tsyms = USD, EUR, CNY, GBP “; s.src = theUrl + (theUrl.indexOf (“?”) >= 0? “&”:“? ”) +“ App = ”+ appName; embedder.parentNode.appendChild (s); }) ();

Kje kupiti GameCredits

Najbolj priljubljen trg GAME je BitBay, kjer 33,80% njegovega obsega 24 / h prihaja iz fiat parov s poljskim Zlotom. Po obsegu so naslednji najbolj aktivni trgi Bittrex, Poloniex in Bit-Z, ki vsi ponujajo pare BTC / GAME. Zanimivo je, da za GAME ni trgov ETH.

Kje shraniti GameCredits

Uradna denarnica projekta GWallet ponuja popolno podporo za GameCredits. Poleg tega lahko GAME kupite neposredno prek lastniškega prehoda denarnice v USD, EUR, GBP ali BTC.

Zaključek

Kripto zagovorniki so pogosto izpostavili potencial blockchaina za ublažitev neučinkovitosti industrije v več sektorjih. GameCredits želi te rešitve predstaviti igralni industriji.

In razumljivo. Možnost plačila s kriptovalutami, kot je GameCredits, bi igralcem lahko omogočila lažje možnosti nakazila in nakupa, omrežje blockchain pa bi njihovim sredstvom zagotovilo večjo varnost. Za razvijalce bi GameCredits omogočil hitrejši čas izplačil in bolj enakomerno porazdeljen dobiček od prodaje iger.

GameCredits ponuja te rešitve, zato je zdaj edini trik posvojitev. Ne morem vam povedati, ali bo svet iger na srečo GAME sprejel kot svojo univerzalno valuto, vendar ne bi bil presenečen, če bi kriptovalute v neki obliki postale standardno plačilno sredstvo za panogo v prihodnjih letih..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me