Kaj je Siglo? | Blockchain protokol za izmenjavo vaših podatkov za mobilno povezljivost

Siglo je a protokol blockchain v katerem si izmenjate osebne podatke in svojo pozornost za mobilni dostop do interneta. Skupina, ki stoji za njo, cilja na trge v razvoju, na katerih sprejetje pametnih telefonov sneži. Pametni telefoni državljanom teh držav omogočajo dostop do storitev, kot je bančništvo, ki prej niso bile na voljo. Toda še vedno se soočajo z zaporo ceste.

Podatki o povezljivosti so dragi in omejeni, zato morajo ljudje v teh državah uporabljati predplačniške telefone in kupovati kratkotrajne dodatke v času predvajanja. Torej, čeprav so telefoni zlahka dostopni, je blago, zaradi katerega so dragoceni, internet, še vedno omejeno.

ICO ključne podrobnosti

Vstopnica: SGL

Vrsta žetona: ERC20

Cena žetona ICO: 1 SGL = 0,009 USD

Cilj zbiranja sredstev: 8 milijonov USD (mehka kapica), 25 milijonov USD (trda kapica)

Skupno število žetonov: 8.000.000.000

Na voljo za prodajo žetonov: 2.880.000.000 (36,0%)

Spoznajte svojo stranko (KYC): Da


Sprejema: ETH

Kako deluje?

Siglo uporablja pametne pogodbe Ethereum olajšati izmenjave podatkov za povezljivost med uporabniki, ponudniki interneta, blagovnimi znamkami in decentraliziranimi aplikacijami (DApps). Opišimo te entitete še naprej.

Uporabniki so končni kupec v omrežju. V zameno za izmenjavo anonimnih podatkov in demografskih informacij prejmejo žetone Siglo (SGL). Te žetone lahko porabijo za izdelke, z njimi trgujejo ali, kar je najpomembneje, jih zamenjajo za dopolnitve podatkov.

Ponudniki precej držijo svojega imena. Omogočajo dopolnitev oddaje za programe in uporabnike Siglo. Farrow je prvi ponudnik v omrežju.

Blagovne znamke kupite podatke, ki jih uporabniki ustvarijo, da lahko ustvarijo boljše oglaševalske in tržne kampanje. Siglo jim daje priložnost, da ciljajo in spremljajo prej premalo zastopano bazo strank.

DApps integrirajo protokol Siglo, da svojim uporabnikom omogočijo monetizacijo svojih podatkov. Lahko uporabijo SGL ali ustvarijo svoj žeton v aplikaciji.

Za vse transakcije protokola so minimalne provizije.

Ekosistem Siglo

Ekosistem Siglo

DApp kovanci

Čeprav protokol Siglo deluje z uporabo SGL-jev, lahko DApps na infrastrukturi implementirajo svoj žeton. Ločevanje simbolične ekonomije med obema vrstama daje DApps priložnost, da ustvarijo več stabilnosti v svojem ekosistemu.

Ta ločitev je koristna tudi za aplikacije, ki že imajo svojo valuto. Ko imajo določen kovanec DApp, se izogibajo prehodu na nekaj novega, kar bi lahko zmedlo njihovo obstoječo bazo strank.

Za nadaljnje razlage preučimo prvi DApp podjetja Siglo, Pig.gi.

V aplikaciji Pig.gi zaslužite kovance Pig.gi za interakcijo z blagovnimi znamkami. Nato lahko te kovance unovčite za mobilne vstopnice ali vstopnice za kino. Pametne pogodbe in začasne storitve povezujejo kovance Pig.gi z verigo Siglo. Podprti so z osnovnimi sredstvi (tj. Dodatki v času oddajanja) protokola. Zato bo za zagotovitev solventnosti vedno na voljo enaka količina ali manj kovancev Pig.gi kot s tem povezanimi dodatki.

Siglo žeton (SGL) & Podrobnosti prodaje

SGL je žeton ERC20 s skupno ponudbo osem milijard. Te žetone lahko unovčite za nekatere izdelke v omrežju, zlasti za doplačila v času predvajanja.

Ekipa ustvarja 36 odstotkov žetonov med dogodkom generacije žetonov (TGE) za približno 0,0009 USD na SGL. Preostanek SGL bodo razdelili na naslednji način:

  • 30% – prihodnja izdaja, v kateri bodo izdali 1 žeton za vsakega uporabnika, ko bo omrežje doseglo 10 milijonov uporabnikov
  • 19% – Rezerva
  • 15% – Skupina in svetovalci

Siglo bo sredstva, ki jih zberejo med TGE, uporabil za razvoj izdelkov (45%), operativne režijske stroške (30%) in trženje (25%).

Ekipa še ni določila datuma prodaje žetonov.

Podrobnosti o prodaji žetonov Siglo

Podrobnosti o prodaji žetonov Siglo

Tekmovanje

Siglo je razmeroma edinstven v prostoru verige blokov. Kar zadeva podatke o dejavnosti trgovanja za mobilno povezljivost, se zdi, da je projekt samostojen. Vendar pa obstaja nekaj drugih skupin blockchain, ki se osredotočajo na to, da vam omogočijo denarni nadzor nad vašimi podatki.

Projekti, kot sta osnovni žeton pozornosti (BAT) in AdEx, želijo uporabnikom omogočiti, da zaslužijo s svojimi spletnimi navadami. Pogrešajo pa kontaktno točko za mobilne naprave / aplikacije, ki jo ima Siglo.

Ekipa Siglo

Brata Joel in Isaac Phillips sta podjetje Siglo ustanovila oktobra 2017. Pred tem sta brata Phillips ustvarila Pig.gi, prvo aplikacijo, ki je integrirala protokol Siglo. Ekipa je zdaj narasla na več kot deset redno zaposlenih članov po vsem svetu.

V skupini je peščica svetovalcev, med katerimi sta najbolj opazna Anish Mohammed (Rippleov svetovalec, Exosphe.re dekan Blockchaina) in Jeffrey GuyBone (vlagatelj angela Coinbase).

Pros

  • Edinstven izdelek. Siglo nima velike konkurence pri tem, kar počne. Poleg tega bodo ob zagonu že imeli še milijon močnih uporabniška baza iz njihovega prvega DApp-a, Pig.gi
  • Pomanjkljiv trg. Skupina sprva cilja na latinskoameriški trg, ki ga blockchain projekti pogosto ignorirajo.
  • Izkušnje s podatkovnim omrežjem. Preko Farrow Ventures Inc. in Pig.gi imata brata Phillips prave povezave in izkušnje s ponudniki omrežij, da zagotovita stabilne odnose v omrežju..

Proti

  • Pomanjkanje blockchain izkušenj. Tehnični člani ekipe imajo veliko izkušenj pri izdelavi mobilnih aplikacij, vendar jim manjka komponenta blockchain.
  • Samo en DApp. Trenutno je Pig.gi, lastno podjetje ustanoviteljev podjetja Siglo, edini DApp, predan protokolu.
  • Nobenega izdelka. Ekipa še vedno gradi protokol. Kot pri vsaki naložbi tudi pri projektu, ki je predhodni izdelek, vedno obstaja tveganje.

Končne misli

Siglo se pripravlja na potencialno donosno naložbeno priložnost. Ekipa vstopa na podhranjen trg s prihajajočim izdelkom, ki ima malo konkurence (v primerjavi z drugimi področji veriženja blokov).

Čeprav nimajo veliko izkušenj z veriženjem blokov, imajo ustanovitelji podjetja Siglo veliko znanja o mobilni povezavi in ​​podatkih. Če v omrežje vključite več kot milijon uporabnikov Pig.gi, bi lahko projekt hitro napredoval nad konkurenco.

Na koncu uspeh Sigla temelji na tem, kako dobro lahko izvedejo gradnjo protokola, ki je enostaven za uporabo, in kako hitro lahko dobijo več DAp-jev z uporabo tega, kar so zgradili.

Dodatni viri

Twitter

Telegram

Srednje

GitHub

Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map