Torej, želite kopati Dogecoin. Dobra novica je, da ste prišli na pravo mesto in začeli rudariti najuspešnejši mem kovanec, ki je na voljo človeštvu.

Dobrodošli v skupnosti, ki je poslala Jamajški bob ekipi na olimpijske igre 2014, pomagal prinesite čisto vodo v oddaljeno afriško vas in sponzoriral voznik NASCAR na Talladega Superspeedway – in vse pod okriljem spominskega Japonca Shiba Inuja.

Opomba urednika: Ta pregled rudarjenja Dogecoin je bil prvotno objavljen novembra 2018. Od takrat je bil posodobljen, da odraža nove informacije in posodobitve trga. Za podrobnejšo analizo si oglejte naš vodnik Dogecoin.

Dogecoin: zelo kratka zgodovina

Dogecoin je ustanovil Jackson Palmer s pomočjo Billyja Markusa. Toda reči, da je ustanovljen, je malo zavajajoče, saj se je Dogecoin začel kot šala, parodija na luno, ki lovi kripto skupnosti.

Dogecoin, šalo, je začel Jackson Palmer sprva na Twitterju, kasneje pa kot spletno mesto, ki ga je zgradil. Kripto valuto Dogecoin sta leta 2013 izdala Palmer in Billy Markus z upanjem, da bodo kriptovalute nekoliko bolj zabavne in dostopne.

V preteklosti je bil Doge uporabljen za financiranje dobrodelnih donacij in financiranje športnih sponzorjev. V zadnjem času kriptovaluta narašča pri sprejemanju trgovcev in išče boljše primere uporabe, ki presegajo energično skupnost Dogecoin.

Torej, kaj je Dogecoin? To je zabaven altcoin / skupnost / mem, včasih vreden več kot milijardo dolarjev.

Uvod v rudarstvo Dogecoin

Tu je nekaj osnovnih podrobnosti o Dogecoinu v primerjavi z drugimi kriptovalutami, kot sta Bitcoin in Litecoin. Upoštevajte, da Litecoin in Dogecoin uporabljata algoritme zgoščevanja Scrypt. Ta podobnost je omogočila združeno rudarstvo med obema kovancema in omogoča sočasno kopanje Dogecoin in Litecoin. Kot da bi dobili dva za ceno enega.

Od 25. oktobra 2018 (*) coinwarz.com (**) onchainfx.com

Obstajata dva pristopa k rudarjenju Dogecoina. Prvič, lahko samostojno mine, kar pomeni, da sami zagotavljate zgoščevalno moč in ste edini dobrodelec pri potrditvi blokov. Solo rudarstvo je pogosto zelo težko donosno v majhnem obsegu in je najbolj primerno za večje operacije. V tem primeru se poigrajte, če pa samo ne igrate, vendar pričakujte izgubo.

Prav tako se morate zavedati, da obstaja ideja, ki govori o tem, da samostojno rudarjenje Dogecoin je mrtev. Zaključek je, da so ASIC-ovi rudarji Litecoin tako močno napihnili hitrost razpršitve pri rudarjenju Dogecoin, da so nagrade pogosteje posreden rezultat združevanja rudarjenja Litecoin in ne neposrednega rudarjenja Dogecoin.

Združeno rudarstvo, za začetnika rudarja je boljši pristop, če iščete višjo donosnost svoje naložbe. Združeno rudarstvo je skupni napor članov, ki prispevajo svojo moč razprševanja. Nagrade za blok so sorazmerno razdeljene med člane, ko je blokada potrjena.

Ko prvič začnete, se pridružite rudarstvu Dogecoin. Konkurenca je močna in obstaja nekaj resne moči razpršitve, vključno z ASIC-ji. Združeni rudarji donosnejšega Litecoina s strani ASIC-ov pomenijo, da se del te moči razprševanja uporablja tudi v omrežju Doge. Združevanje zmernih količin razpršilne moči vam lahko omogoči, da se potegujete za bloke tudi proti večjim rudarskim operacijam. Konec koncev, “peni, peni naredi dolar.”

Kaj boste potrebovali za začetek Rudarstvo Dogecoin

Preden začnete rudariti in nato narediti dež Doge, boste potrebovali nekaj stvari, da to uresničite.

 • Strojna oprema. Za začetek bo ustrezal kateri koli sistem Windows, Mac OS ali Linux. Z osnovnimi stroji je super eksperimentirati, vendar bo za skaliranje potrebna resnejša strojna oprema, vključno z grafičnimi procesorji in ASIC-ji.
 • Programska oprema. Programska oprema se lahko razlikuje glede na vaš operacijski sistem in strojno opremo. Tu je nekaj primerov.
 • Dogecoin denarnica. Nekje boste morali poslati svojega miniranega Doža.
 • Na tej točki lahko skočite v rudarstvo, vendar ne pozabite, da je samostojno in rudarjenje Dogecoin solo zapleteno za ustvarjanje dobička, zlasti tistega, ki je vreden vašega časa. Namesto tega se dotaknite rudnika Dogecoin in izkoristite nekaj tiste sladke sladke sinergije.

  • Rudarski bazeni. Potrebovali boste bazen, ki podpira Scrypt rudarstvo, tukaj je nekaj dobrih, da začnete.
  • Prohashing: X11, Equihash, SHA-256 in Scrypt rudarski bazeni.
  • Multipool: Podpira združeno rudarstvo Litecoin in Dogecoin.
 • Pro nasvet: Če je Dogecoin vaš absolutni igra tukaj, razmislite o rudarjenju drugih kovancev Scrypt in prodaji za Dogecoin. Lahko povežete več Dogea z manj razpršilne moči.
 • Dogecoin rudarstvo na Prohashing

  Pogled na armaturno ploščo rudarjev Prohashing

  Druga možnost je Dogecoin Rudarstvo v oblaku

  Obstaja enostavnejša metoda za pridobivanje Dogecoinov in to je rudarstvo v oblaku. Ta neposredni pristop vam omogoča bolj ali manj samo nakup rudarske dejavnosti. Nimate ničesar, strojno opremo pa najamete v večjem podatkovnem centru. Za vas vodijo rudarstvo in si ga odrežejo, prav tako vam običajno zaračunajo elektriko.

  Rudarstvo v oblaku je lahko močna izbira za vse, ki se ne želite zavezati strojni opremi ali jih zanima upravljanje rudarjenja. Vendar je rudarstvo v oblaku lahko tvegano, saj je večina pogodb časovno zaklenjena. To pomeni, da če od rudarskega oblaka vzamete enoletno rudarsko pogodbo za Dogecoin in cena Dogea pade pod stroške rudarjenja in električne energije, potem sem prepričana, da boste to lahko ugotovili, toda vaša donosnost naložbe bi lahko zadela.

  Dejansko je rudarstvo v oblaku Scrypt v zadnjem času doseglo hit in vključuje tudi Dogecoin. Vrhunske storitve rudarjenja v oblaku, kot Genesis Rudarstvo in Eobot imajo veliko manj pogodb za rudarstvo Scrypt, če sploh.

  Obstajajo tudi tržni trgi moči, na primer Nicehash, kjer lahko še vedno dobite pogodbe za rudarstvo Scrypt. NiceHash se nekoliko razlikuje od drugih bazenov za rudarstvo v oblaku, saj povezuje moč razprševanja s kupci. Moči razprševanja za prodajo ne daje eno rudarsko podjetje, temveč številni ad hoc prodajalci. Kul sistem, a nekoliko trši, da se boste lažje opredelili do ponudb in cen.

  Ali lahko zaslužite obresti za svoj Dogecoin?

  Trenutno ni nobenega računa za kriptovalute, ki ponuja obresti za vloge Dogecoin. Ker pa se prostor za obrestne račune za kriptovalute širi in vključuje več sredstev, ni povsem izven logičnega razmišljanja, da lahko podjetje, kot sta BlockFi ali Celsius, doda Dogecoin. Hlapnost sredstva pa se v zvezi s tem morda ne bo končala v njegovo korist.

  Sklep o rudarjenju dogecoinov

  Konec koncev bo rudarjenje Dogecoina z dobičkom težko, možno, a težko. Dogecoin pa v resnici nikoli ni bil namenjen denarju ali dobičku, čeprav je vreden milijone. To je odprta in dobrodošla skupnost kripto navdušencev, ki so se pripravljeni učiti in deliti.

  Torej je v duhu skupnosti rudarjenje Dogecoinov dostopen način za vstop na kripto sceno. Z novimi, cenovno ugodnejšimi možnostmi rudarjenja, kot so rudarji USB Scrypt ASIC, so ovire za sodelovanje nižje kot kdaj koli prej.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me