Kaj je LUXCoin (LUX)? | Vodnik za začetnike

LUXCoin (LUX) je kovanec, ki uporablja vzporedne masternode, hibridni algoritem PoW-PoS PHI1612 in “Statični” model za vložke. Raznolikost inovativnih funkcij, ki jih ponujata LUXCoin in Luxcore, je postavilo LUXCoin na radar mnogih ljudi v svetu kriptovalut..

Luxcore, ekosistem rešitev in storitev za blockchain, ki stoji za LUXCoin (LUX), se osredotoča na gradnjo mostu med visoko kakovostnimi varnostnimi in zasebnimi blockchain izdelki, velikim trgom na ravni podjetja in povprečnimi potrošniki. Luxcore je sestavljen iz LUXCoin, ki naj bi bil odprtokodni žeton vrednosti, ki temelji na verigi blokov, in bolj zaprti kodni izdelki, usmerjeni v podjetja, kot sta Parallel Masternodes in LuxGate.

V bistvu Luxcore ponuja platformo, ki bo uporabnikom omogočala, da na različne dinamične načine ustvarijo izdelke za različne primere uporabe na malo drugih žetonov (če sploh)..

Luxcore načrtuje tudi izdajo prihodnjih posodobitev, kot so Segwit, pametne pogodbe in LuxGate prek sistema Parallel Masternode (PMN).

lux info

prek ene od prvih objav na forumu, ki predstavlja razvoj LUXCoin. (https://bitcointalk.org/index.php?topic=2254046.0)

Opomba urednika: Ker skupina LUXCoin in Luxcore hitro objavlja nove dogodke in posodobitve, bo ta članek v naslednjih tednih večkrat posodobljen, da bo odražal nove spremembe. Trenutno stanje članka odraža trenutno funkcionalnost in načrte platforme Luxcore.

Kaj je PHI1612 hibridni algoritem PoW / PoS?

Platforma Luxcore svoj algoritem PHI1612 pozdravlja kot »najučinkovitejši algoritem za rudarjenje GPU«. To je GPU prijazen in poskuša doseči višjo hitrost razpršitve brez povečanja porabe energije Algoritem si na koncu prizadeva za povečanje učinkovitosti rudarskega procesa, kar bo pomagalo povečati dobičkonosnost rudarjenja z zmanjšanjem računov za elektriko..

Algoritem preprečuje velikim rudarskim podjetjem, da prevladujejo in centralizirajo nadzor nad žetonom. Ker je LUXCoin GPU prijazen, je veliko bolj demokratiziran in decentraliziran. Lux je tudi odporen na ASIC.

Luxcore združuje tudi lastnosti algoritmov Proof-of-Work in Proof-of-Stake. Ta protokol, imenovan “Proof-of-Stake 2”, omogoča distribucijo vloženih nagrad ne glede na to, koliko uporabnik vloži.

Kaj so vzporedne masternode (PMN)?

Vzporedne masternode (PMN) so lahko precej zapletene, vendar se tehnologija osredotoča na zadovoljevanje potreb po zanesljivosti in varnosti podjetij in ustanov.


Funkcija Parallel Masternodes je zgrajena na tehnologiji i2pd in protokolu SAM, kar daje Luksovi varnosti znatno spodbudo.

To zasebno omrežje v bistvu omogoča uporabnikom, da na vrhu verige blokov ustvarijo programe tretjih oseb na način, ki je zmožen le nekaj drugih žetonov. Vzporedne masternode bodo na voljo samo preverjenim in preverjenim vladnim institucijam in podjetjem, da se zmanjša možnost kakršnih koli zlonamernih igralcev. Vse denarnice in transakcije na Parallel Masternodes so šifrirane.

Kaj je LuxGate?

LuxCore meni, da je LuxGate “tehnološko čudo v prostoru verige blokov”.

Ta tehnologija bo potrjenim verigam blokov omogočila medsebojno komunikacijo in ustvarila konstruktivni most za različne verige blokov (na primer Bitcoin in Ethereum), ki bodo med seboj sodelovale na različne načine.

LuxGate omogoča interakcijo s centraliziranimi organizacijami, kot so bančne institucije, z zasebnim omrežjem Parallel Masternodes. Ker lahko LuxGate in PMN delujeta po algoritmih in sta sistemsko agnostična, ima Luxcore veliko možnosti, da pretrese tradicionalne sisteme bančnih transakcij..

Vzorčni primer uporabe tega projekta je naslednji (na strani z informacijami o izdelku Luxcore):

»Če ima institucija dve plasti zaščite požarnega zidu A & B, z vsako plastjo različne varnostne moči, z A na 300 točkah in B na 200 točkah (skupaj 500), z omogočenim LuxGateom, bo imela vsaka stopnja skupno moč 500, kar bo skupno težavo doseglo 1000 točk. “

Luxcore namerava sodelovati z zasebnimi ustanovami, da bi jim pomagal vzpostaviti vzporedne Masternode in razviti mrežo ob ohranjanju visokovarnostnih standardov.

Načrt Lux

Če si ogledate LUXCoin Github in Discord, boste videli hiter napredek v razvoju in posodobitvah. Skupina načrtuje lansiranje svojih vzporednih masternod (PMN) v prvem četrtletju tega leta, v drugem četrtletju pa bo začela integrirati podjetja na ravni podjetja..

Časovni načrt LUX

Informacije o trgovanju LUXCoin

Namesto ICO je LUXCoin opravil “predhodno kopanje”, kjer so izkopali 5% celotne ponudbe.

Luxcoin

Trenutno se z LUXCoin lahko trguje samo na Cryptopia.

Končne misli

Zdi se, da je LUXCoin zelo ambiciozen projekt, ki bi lahko znatno zamajal svet tradicionalnih bančnih storitev. Njegove vzporedne masternode (PMN), algoritem PHI1612,

Če želite izvedeti več informacij, si oglejte njihove bel papir, ali jih poiščite na številnih kanalih, kot je Telegram, Reddit, in Neskladje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me