Kariera video iger

Kariera video iger tradicionalno vključuje področja, kot so programiranje, oblikovanje, testiranje in trženje. Kriptoigre ta obzorja širijo z vključevanjem igralcev kot plačljivega dela igralne skupnosti. Oglejmo si nekatere od teh iger in kako pomagajo razširiti kariero video iger v verigi blokov.

BUFF, gola resnica, kako deluje

Predstavljajte si svet, v katerem igranje iger prinaša valuto. The BUFF projekt izvaja prav takšen ekosistem.

Cilj, ki ga želi doseči BUFF je zagotoviti igralno platformo z ekonomskim ekosistemom, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov. Uspeh v igrah prinaša ekonomske koristi. Na tej platformi med igranjem kopate kovance v ozadju. Te gospodarske spodbude povečujejo zvestobo blagovnim znamkam iger in vam nudijo pomožen način za začetek poklicne kariere za video igre.

video kariera slika

BUFF vas nagradi za igranje video iger.

BUFF uporablja protokol Delegirani dokaz o vložku (DPoS) za vstavljanje novih blokov v verigo blokov. Ta algoritem pomaga okrepiti cilj ustvarjanja skupnosti iz mreže uporabnikov. Poleg tega so kovanci, ki jih zaslužite z igranjem ene igre, primerni za uporabo v drugih igrah v omrežju BUFF.

BUFF je sodeloval z Prevlaka za dodajanje funkcionalnosti njihovemu sistemu. Programska oprema Overwolf deluje kot prosojnica za dodajanje aplikacij v igre. Te aplikacije povečujejo zmogljivosti iger in beležijo statistiko igralcev.

video kariera slika

BUFF je sodeloval z Overwolfom, da je zapisoval statistiko igralcev.

Tehnologija

Inženirji so programirali za kariero video iger BUFF kot odprtokodni projekt prebivajo na GitHubu. Kot programski jezik so uporabili Javascript in sistem poganjali z Ark.Ekosistem Ark skuša poenostaviti razvoj verige blokov z ustvarjanjem rešitev “vse v enem”, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje, prilagajanje in spreminjanje lastnih blokovnih omrežij..

CryptoFights, Duking It Out

Podobno kot BUFF, CryptoFights uporablja tehnologijo blockchain za nagrajevanje igralcev v kripto igrah. CryptoFights, ki deluje na strežniškem igranju, uporablja stransko verigo za visokozmogljivo razširljivost in sredstva z igrami zavaruje z delovanjem na verigi Ethereum. Tako kot klasična igra Street Fighter, igralci CryptoFights poskušajo najti strateške prednosti v realnem času pred nasprotniki z različnimi orožji in oklepi.

video kariera slika

CryptoFights izvaja Enjin.

Žeton ERC-1155, ki temelji na Ethereum Coin, poganja ekonomski ekosistem CryptoFights. The Standard žetona ERC-1155 uporablja minimalno količino podatkov, ki je potrebna za razlikovanje enega unikatnega žetona od drugega in izvajanje transakcij.

Tako kovanci Enjin uporabnikom omogočajo nakup predmetov v igri na decentralizirani platformi, uporabniki pa te kovance shranijo v denarnico Enjin. Tako kot pri BUFF tudi CryptoFights uporablja protokol Delegirani dokaz o vložku (DPoS).

Tiste preklete mačke

CryptoKitties je kripto skupnost predstavil nov način zaslužka s kripto igrami. Z uporabo standarda žetona ERC-721 CryptoKitties ponuja edinstvene zbirateljske predmete, kjer lahko zbiralci dokažejo lastništvo edinstvenega sredstva v internetu.

Sredstva pridobijo vrednost zaradi svoje edinstvenosti z bolj zaželenimi sredstvi, ki se povečajo s tržnim povpraševanjem.

Trgovalne kartice

Poleg tega so digitalne igre s kartami še ena možnost kriptoigre. Igre na gorivo upa, da bo služil temu trgu z Bogovi brez verige. Igra uporablja žetone ERC-721 za shranjevanje trgovalnih kart v verigi Ethereum in zagotavlja, da so igralne karte redke.

video kariera slika

Gods Unchained shranjuje kartice za trgovanje na verigi Ethereum.

Karte predstavljajo bitja, uroke in orožje. Karte ne uporabljate samo za igranje iger, ampak če lastniške karte povečajo vrednost, s prodajo zaslužite. Gods Unchained nekoliko posnema igranje Magic The Gathering in Hearthstone.

Fuel Games je prej ustvaril igro Etherbots blockchain in se naučil nekaterih pasti in prednosti programiranja iger blockchain. Čeprav decentralizirano lastništvo premoženja prinaša veliko korist, se je podjetje naučilo, da je postavitev vsega igranja neposredno na verigo blokov povzročila počasno igranje in drage transakcijske stroške.

Zato so oblikovalci Gods Unchained popolnoma odstranili igranje. Na podlagi izkušenj Fuel Games jim je uspelo pritegniti tvegani kapital številnih močnih organizacij, kot je Coinbase.

Zadnje misli o karieri video iger

Tradicionalno je kariera video iger vključevala profesionalnost v industriji in oblikovanje iger, njihovo programiranje ali testiranje, vendar kriptovaluta ponuja več načinov za izboljšanje kariere video iger s kripto igrami.

S paradigmo BUFF uporabniki zaslužijo zgolj z igranjem iger. Drugi pristopi vključujejo igralce, ki so lastniki digitalnega premoženja in izkoristijo to lastništvo. Ker je bila pustolovščina Colossal Cave leta 1976 načrtovana na PDP-11, igre še naprej zasedajo vodilno mesto v tehnologiji. Kot novo tehnologijo pričakujte, da bo blockchain še naprej inoviral igralne platforme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me