Kdo je Da Hongfei?

hongfeiDa Hongfei je ustanovitelj NEO, blockchain platforme za distribuirane aplikacije. Je tudi ustanovitelj in izvršni direktor podjetja Onchain, podjetja za razvoj blockchain-a za podjetja in ustanove. Oba projekta imata sedež na Kitajskem in sta bila prva razvojna projekta blockchain s sedežem na Kitajskem.

Hongfei si je prislužil status pionirja verig blokov in kriptovalut v Aziji. Zdaj je eden najbolj cenjenih strokovnjakov za kripto, zlasti ko gre za kitajsko posvojitev uporabnikov, poslovne aplikacije in vladne predpise.

V tem središču pozornosti si bomo ogledali Hongfeijevo kariero v kripto in se poglobili globlje, da bi razumeli njegovo vlogo v širši krajini kriptovalut.

Da Hongfei in Blockchain World

Zgodba o kriptovalutah Da Hongfeija se začne leta 2014 z ustanovitvijo Antshares (danes znane kot NEO) in Onchain.

Ustanovitev NEO (Antshares)

Antshares se je začel februarja 2014. Zasnovan je bil kot platforma za ustvarjanje decentraliziranih aplikacij. Prvi tovrstni na Kitajskem, Antshares je utrl pot prihodnjim kitajskim projektom blockchain.

NEO

NEO-ova tehnologija omogoča pametne pogodbe (na primer Ethereum). NEO pa izvaja navidezni stroj, ki razvijalcem omogoča, da te pogodbe kodirajo v C #, Java, Python ali druge priljubljene kodne jezike. Za kodiranje pametnih pogodb vam ni več treba poznati novega jezika.

Aprila 2016 je ekipa objavila knjigo o novi vrsti soglasnega protokola (dBFT – delegirana bizantinska toleranca napak), prva s Kitajske. To je protokol, ki ga vozlišča NEO uporabljajo za doseganje konsenza in dokončanje transakcij. dBFT omogoča NEO, da ohrani hitrost transakcije 1.000 TPS, z optimizacijo pa se lahko dvigne na precej višjo raven. Primerjajte to s 15 transakcijami Ethereuma na sekundo in dobili boste občutek, da je NEO zasnovan za obsežno visokofrekvenčno uporabo.

Ustanovitev Onchaina

Tehnični direktor Hongfei in Antshares Erik Zhang je približno takrat ustanovil tudi podjetje Onchain. To podjetje pristopa k uporabi blockchaina v podjetju iz druge smeri. Ponujajo svetovalne in razvojne storitve številnim zasebnim podjetjem, ki jih zanima blockchain.

Hongfei

Da Hongfei in CTO Erik Zhang

Onchain jih je začel opazovati hitrosti v letu 2016, nadaljnji razvoj Antshares in postajanje prvega kitajskega blockchain podjetja, ki se je pridružilo Hyperledgerju, kar je pripomoglo k nadaljnjemu razvoju Onchainovega izdelka, imenovanega DNA. DNA ali Arhitektura porazdeljenih omrežij omogoča integracijo poslovnih sistemov in podporo medsebojne interoperabilnosti.

Zasnova DNK omogoča uporabo verige blokov v različnih primerih uporabe, medtem ko sodeluje z vladnimi predpisi, odloča o protokolu konsenza, se ne more povezati z drugimi aplikacijami verige blokov ali celo poišče razvijalce, ki bodo zgradili vaš lasten blok ali verigo.

OnchainJunija 2016 je Onchain sodeloval z Microsoft China. Onchain je s FaDaDo sodeloval tudi pri ustanovitvi pravne verige za odpravljanje več pomanjkljivosti zakonitih digitalnih aplikacij. Onchain je bil izglasovan tudi za 50 najboljših podjetij Fintech na Kitajskem za KPMG in napovedal partnerstvo z Alibabo za skladišče dokazov po elektronski pošti za podjetja, ki jih poganja blockchain.

DNK je v bistvu platforma, ki drugim obstoječim platformam omogoča uporabo tehnologije veriženja blokov, ne da bi morali znova izumiti kolo. Cilj DNK OnChain je olajšati splošno sprejemanje in medsebojno komunikacijo.

Sinergija med NEO in Onchain: Glavni načrt Da Hongfei

Za kontekst razmerje med NEO in Onchainom je Ethereum in Enterprise Ethereum. Onchain sodeluje pri blockchain projektih z velikimi podjetji in je v preteklosti že sodeloval s kitajsko vlado, ki na koncu pomaga ekosistemu NEO. Ekosistem NEO razvija platforme za prihodnjo rast verig blokov na Kitajskem. Kot bo videti v nadaljevanju tega članka, bo NEO v prihodnosti premostil vrzel med zasebnimi institucionalnimi in javnimi verigami ter ustvaril enotno blok-verigo.

Če želite izvedeti več o Onchainu in NEO, priporočam naš vodnik o NEO.

Posvetovanje s kitajsko vlado

Ena najpomembnejših in pogosto podcenjenih vlog, ki jo je imel Hongfei, je bila vzpostavitev konstruktivne komunikacijske linije s kitajskimi vladnimi uradniki.

Kitajska je kriptovalute zalotila po ICO-maniji, kjer so dvomljivi ICO projekti na račun naivnih vlagateljev leteli iz lesa. Kot eden vodilnih svetovnih tehnoloških inovacij in dom številnih podjetnikov in razvijalcev bi bilo zapiranje zaves na kripto zelo žalostno zamujeno priložnost.

Hongfei je imel ključno vlogo pri sodelovanju s kitajsko vlado pred in po prepovedi ustvarjanja zdravega ozračja za blockchain inovacije na Kitajskem brez prevarantskih projektov.

Hongfeijeva reakcija na kitajski ICO Bubble

Hongfei je primerjal ICO situacijo z mehurčkom dot-com iz zgodnjih 2000-ih: »Ko ste ustanovili podjetje, ki se je končalo z dot comom, bi lahko zlahka pritegnili kapital. Enako je tisto, kar vidite pri ICO. ” On je nadaljeval da bodo nove tehnologije vedno ustvarjale mehurčke, ker se vlagatelji navdušijo hitreje, kot jih tehnologija lahko razvije, da sledijo. Vendar pa tehnologija po mehurčkih vedno nadoknadi in trg si opomore.

Čeprav so razmere s kriptovalutami na Kitajskem veliko bolj zapletene kot le nekaj motečih prevarantskih ICO, je treba omeniti vpliv Hongfeija. Kot ustanovitelj Onchain in NEO, ekosistema pametnih pogodb, ki podpira razvoj dapps, je Hongfei lahko prevzel lastništvo nad čiščenjem prostora.

The bitka za kripto na Kitajskem še zdaleč ni končan, toda z več pozitivnimi številkami v prostoru, kot je Hongfei, se lahko pogovor nadaljuje v smeri inovacij in ne uničenja.

Kitajski načrt

Kitajska pred kratkim objavili svoj 13. petletni načrt, ki se je dotaknil prioritete razvoja verige blokov v naslednjih petih letih.

Leta 2017 je kitajska centralna banka objavila tudi podoben načrt za razvoj Fintecha s ciljem “Okrepiti temelje, povečati varnost, spodbujati inovacije, razviti standardizacijo in izboljšati predpise”

Poleg tega je Ministrstvo za industrijo in informacijsko tehnologijo Ljudske republike Kitajske objavilo “The National Blockchain Standard”, v katerem je Onchain med prvimi sprejel ta novi standard.

Prihodnost

Hongfei ima velike načrte za prihodnost Onchaina in NEO. Leto 2016 in 2017 sta ustvarili največje zanimanje za NEO doslej in zagon se nadaljuje za oba prizadevanja. Hongfei je optimističen tudi za prihodnost Onchaina:

»Naša vizija je narediti Onchain resnično univerzalni okvir Blockchain. Z uporabo različnih vtičnih modulov bi lahko naš okvir uporabili za javno verigo, konzorcijsko verigo ali celo zasebno verigo. Naš vmesniški modul za več verig, ki je trenutno v fazi razvoja, ustvarja interoperabilnost med različnimi verigami.

-Da Hongfei, 5. oktober 2016.

NeoX + Onchain

Glavni načrt na koncu vključuje sinergijo med NEO in Onchain. Čeprav v kratkem ne bo prišel, pričakujte, da se bodo storitve NEO in Onchain povezale v prihodnjih letih. NEO že načrtuje NeoX, njihovo platformo za transakcije med verigami blokov. Če bo NeoX uspel, bi lahko zasebne verige blokov povezal z večjim javnim trgom. Takšno orodje za prečkanje verig blokov je lahko tako uporabno, kot so API-ji pri spletnem razvoju, kar omogoča, da je neka zasebna koda interoperabilna z javnim ekosistemom. To bi omogočilo interoperabilnost med verigami blokov, bodisi javnimi bodisi zasebnimi.

Ko sta NEO in Onchain povezana, bosta imela celoten ekosistem tehnologije. Lahko posredujejo povsem novo gospodarstvo, ki ga vodijo verige blokov. To je glavni načrt Da Hongfeija. To je briljantno in zaenkrat dobro izvaja.

Zaključek

Da Hongfei je trenutno ena izmed glavnih svetilk v kripto. Njegove povezave znotraj kitajske vlade, status pionirja v kitajski kripto in položaj na čelu dveh največjih kitajskih blockchain podjetij pomeni, da bo ključni igralec v razvoju kriptovalut.

Če bi radi videli Da Hongfeija, ga lahko ujamete na spletnem mestu Blockchain Connect v San Franciscu 26. januarja 2018. Zgrabite 30% popust pri vstopnicah s kodo “coincentral”. [RAZPRODANO]

blockchain povezati

Poleg tega bo Da Hongfei govoril in se dotaknil teme “Nova vizija” za NEO na prvi konferenci NEO Developers v San Franciscu 30. in 31. januarja 2018..

NEO DevCon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me