Ta teden v kriptovalutah: 26. oktober 2018

Naj bo še naprej

Tu imamo še en teden v zeleni, ljudje. Kot dodatek zagonu iz prejšnjega tedna se je celoten trg kriptovalut povečal z 207,8 milijarde dolarjev na 209,2 milijarde dolarjev, kar je neverjetnih 0,7-odstotni dobiček. V redu, morda ne gre za rast, ki jo iščemo, a vsaj gremo v pravo smer. “Kaj pa najboljši kovanci?” vprašate Super vprašanje.

Statistika trga kriptovalut (26.10.18)

Statistika trga kriptovalut (26.10.18)

Bitcoin komaj premikali, saj se je ta teden njegova cena zvišala le za 0,18%. Trenutno znaša nekaj manj kot 6.500 dolarjev.

Ethereum je imel še bolj položen teden, ko se je premaknil le 0,02% navzdol. Cena še naprej preizkuša 200 dolarjev podporne linije.

XRP je bil ta teden najpomembnejši dobiček, čeprav se je povzpel le na 0,89% in se ustalil nekaj več kot 0,45 USD.

Domače novice o kriptovalutah

Coinbase se poveže s krogom za nove stabilne valute: Stablecoins, tako vroče zdaj. V torek je Coinbase napovedal novo partnerstvo s frenemy Circle za ustanovitev konzorcija CENTER. Najprej na seznamu konzorcija? Ustvarjanje novega stablecoina, USD Coin ali na kratko USDC.

Vsak USDC ima nazaj eno zeleno knjigo in družbe bodo redno poročale o stanju teh rezerv. Organizaciji sta se odločili za uporabo verige Ethereum blockchain za ustvarjanje stablecoina s protokolom ERC20. USDC se zdaj pridružuje dolgemu seznamu več kot 50 stabilnokovancev, ki so trenutno na kripto trgu.

SEC daje ICO-jem priznanje: SEC je očitno utrujen od blockchain projektov, ki se sklicujejo na nevednost, ko gre za predpise. Novoustanovljeni vladni organ FinHub gosti delovne ure, da vam odgovori na morebitna vprašanja o regulativni smeri (kakršna trenutno velja). Če želite razporediti čas, preprosto izpolnite spletni obrazec, v katerem navedete, kdo ste in kaj vas zanima.

Kristalna krogla ne zahteva napovedi, kam gre to. Najverjetneje bomo začeli videti, da se pri projektih, ki so izkoristili ta vir, pojavljajo žigi z oznako »odobritev SEC«.

Ljudje, ki govorijo stvari

Mošus je mošus: Od šale o tem, da bi Teslo vzel zasebno, do tega, da bi zaprosil za “dank meme”, je Elon Musk na Twitterju polno zašel. Tokrat je Spaceboy Wonder v prispevku o Teslini računu 2FA komentiral na videz naključno anime sliko z napisom “Bi rad kupil Bitcoin?”


Bi rad kupil nekaj Bitcoinov? &# 128521;&# 128521; pic.twitter.com/9ZbBJ5fuVq

– Elon Musk (@elonmusk) 22. oktober 2018

kaj novega pri coincentral

Povzetek kriptovalut Forbes 30 Under 30 Summit 2018: glavni urednik CoinCentral Alex Moskov je analiziral vpliv kriptovalut na letošnji vrh 30 Under 30 v Bostonu.

Kaj je Achain (ACT)? | Priročnik za začetnike: Uvod v projekt veriženja blokov, ki izvaja novo soglasno metodo, delegirano dokazilo o deležu.

Kaj je SelfKey (KEY)? | Priročnik za začetnike: Če ste eden izmed milijonov ljudi, ki jih prizadenejo kršitve podatkov, kot je kramp Equifax, boste morda želeli preveriti SelfKey.

CoinBene: Pregled in analiza platforme za izmenjavo: CoinBene je naraščal med kripto borzami. Ampak ali je primerno za vas?

Najstarejša umetniška avkcijska hiša na svetu, ki uporablja Blockchain: Christie’s in Artory: Še ena čudovita združitev znanstvenega blockchaina in kreativnega umetniškega ekosistema.

NEO Global Capital na področju naložb v kriptovalute: Z ekipo NGC smo se pogovarjali o naložbeni strategiji, ICO in vsem, kar je vmes.

Prepoved južnokorejske ICO morda umaknejo novembra: mlin o govoricah se vrti od tračev, da prepovedi južnokorejske ICO morda ne bo več. Lahko samo upamo.

Tri strategije za izhod iz izgubljenih poslov: ne morete jih osvojiti vseh. Tu so trije načini, kako zapustiti svojo pozicijo, ko greš na jug.

Kaj je UTXO? | Pojasnilo za začetnike o izhodnih transakcijah: Izraz ste verjetno že slišali. Toda ali veste, kakšno vlogo imajo neizvedeni transakcijski izhodi (UTXO) v verigi blokov?

Dolgopisni pogled na posojanje bitcoinov: ali se to splača?: Podobno kot na celotnem trgu kriptovalut tudi pri posojanju bitcoinov obstajajo pošteni deleži prevar in uglednih organizacij.

Elastos CMO Fay Li za Bitmain Merged Mining, Trinity in naprej: Elastos je razmeroma neznana kriptovaluta z nekaj večjimi podporami. Morali smo se pogovoriti s skupno uredbo trga.

Novice o kriptovalutah z vsega sveta

Telefon HTC Blockchain je na voljo za prednaročilo: Težko pričakovani HTC Exodus 1 je uradno na voljo v predprodaji. V telefon je vgrajena denarnica za kriptovalute, v kateri so trenutno nerazkrite Bitcoin, Litecoin, Ethereum in več kovancev. Če naročite zdaj, boste telefon dobili v rokah do decembra. Ulov? Plačate lahko samo z Bitcoinom ali Ethereumom.

HTC Exodus

HTC Exodus 1

Telefon ima 0,15 BTC ali 4,78 ETH, kar pomeni, da je približno 960 USD. Da bi to postavili v perspektivo, se novi iPhone XR in iPhone XS gibljejo med 749 in 1099 USD.

Japonska daje palec kripto samoregulaciji: V sredo je japonska agencija za finančne storitve (FSA) odobrila japonsko združenje za virtualno menjavo valut, da deluje kot samoregulativna organizacija. Ta klasifikacija omogoča izmenjavo digitalnih sredstev v združenju, da ustvari nabor pravil za zaščito strank in smernice, s katerimi bodo medsebojno uveljavljali. Zdi se, da ta ukrep ni nič drugega kot pozitivna novica, saj regulatorni organ ohranja v rokah tistih, ki panogo najbolje poznajo.

Pomembne številke na ameriškem trgu, zlasti dvojčka Winklevoss, si prizadevajo za nekaj podobnega. Vendar pa so imeli veliko težje čas z regulatorji.

Svetovni kripto COn

Ta teden v Crypto vam prinaša World Crypto Con. Pridružite se nam v Las Vegasu od 31. oktobra do 2. novembra in si oglejte govorce, kot so Charlie Lee, Brock Pierce in Charlie Shrem, ki bodo stopili na oder in se pogovarjali o nekaterih najbolj vročih temah v kripto. Obstaja tudi poker turnir z našim lastnim Dougom Polkom in Ryanom Feejem, pa tudi zabava s Steveom Aokijem. Uporabite kodo COINCENTRAL za 50% popust pri vstopnicah tukaj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map