Vodnik po britanski borzi kriptovalut Indacoin

Cilj Indacoin je postati največja britanska borza kriptovalut. V našem pregledu Indacoin si ogledamo poslanstvo borze, njene strukture provizij in funkcije, kot je denarnica Indacoin. Najpomembneje je, da razložimo nekatere omejitve in morebitne ovire pri sprejemanju uporabnikov. Tukaj je naš pregled Indacoin brez nadaljnjega odlašanja.

Uporaba Indacoin

Glede na Pogosta vprašanja na seznamu Spletno mesto Indacoin, podjetje na področju kriptovalut deluje od leta 2013. Trenutno je sedež podjetja v Londonu. Zdi se, da je eden glavnih ciljev te izmenjave povečati dostopnost uporabnikov do možnosti trgovanja s fiat-to-crypto. Medtem ko nekatere borze od uporabnikov zahtevajo preverjanje preteklosti in dolge postopke registracije, ta izmenjava zmanjšuje ali celo odpravlja številne od teh ovir.

Uporabniki se lahko odločijo za nakup različnih kriptovalut prek Visa ali Mastercard. USD, EUR, RUB, AUD in GBP so sprejemljive fiat valute. BTC je edina sprejeta kriptovaluta. Nato lahko uporabniki pred pretvorbo v določeno kriptovaluto vnesejo osnovne podatke (e-poštni naslov, številko mobilnega telefona, podatke o bančni kartici in naslov Bitcoin denarnice)..

Ko gre za podporo kriptovalute, borza sprejema tako priljubljene kriptovalute kot številne altcoin-e. Lahko kupite več kot 100 kriptovalut, ne da bi morali iti skozi kakršen koli postopek registracije. Na spletnem mestu je na voljo več kot 700 kriptovalut. Od avgusta 2018 je ta izmenjava na voljo v vseh državah, razen v ZDA.

fotografija domače strani spletnega mesta Indacoin

Uporabniki lahko zdaj na Indacoin kupijo več kot 700 različnih kriptovalut.

Vzdrževanje likvidnosti

Eno največjih vprašanj, s katerimi se danes soočajo številne borze kriptovalut, je pomanjkanje likvidnosti. Brez likvidnosti izmenjave uporabnikom otežujejo trgovanje s fiat-to-crypto in crypto-to-crypto. Glede na Indacoin’s Stran Crunchbase, borza uporablja bote market-maker, da bi ohranila likvidnost. Z uporabo te vrste tehnologije lahko Indacoin ustvari menjalne tečaje, ki so bližje tržnim tečajem. Poleg tega lahko borza v kratkem času obdela velika naročila, ne da bi bistveno vplivala na cene.

Denarnica Indacoin: Ocene in podpora strankam

Denarnica Indacoin je na voljo na vseh večjih platformah. To vključuje mobilne (iOS in Android) in namizne denarnice. Denarnica Indacoin ne samo, da uporabnikom omogoča shranjevanje različnih kriptovalut, temveč tudi enostavno pošiljanje prenosov P2P. Po navedbah spletnega mesta za izmenjavo je uporaba denarnice Indacoin tako preprosta kot pošiljanje sporočila prijatelju.

Ocene te aplikacije so zelo pozitivne. Od 17. septembra 2018 se aplikacija za denarnico Indacoin za Android ponaša z 10.000 namestitvami in povprečno oceno 4,8 zvezdic z 2980 pregledi. Aplikacija iOS ima tudi povprečno oceno 4,8 zvezdic z 27 pregledi. Za tiste, ki iščejo redno posodabljano aplikacijo, to ponuja razvojna skupina. Na primer, če pogledamo zgodovino različic aplikacije za iOS, se projekt zavzema za pogoste posodobitve. Sem spadajo popravki napak, izboljšave zmogljivosti in še več.

Kljub tem zvezdnim pregledom je pomembno omeniti, da so nekateri pregledovalci trdili, da transakcije niso bile zaključene. Nekateri so ugotovili, da se podpora strankam ne odziva ali ne pomaga pri reševanju njihovih težav. Kot smo videli v drugih pregledih izmenjave kriptovalut, je podpora strankam na žalost pogosto glavna težava pri menjavah.

Pristojbine za polog in dvig Indacoin


Za nakup kriptovalut imajo uporabniki dve glavni možnosti. Prva metoda je uporaba debetne / kreditne kartice (tj. Visa ali Mastercard), ki vključuje 4-odstotno provizijo. Druga metoda je uporaba Payze, ki vključuje 2,9% + 0,30 USD provizije. Za vsako transakcijo, opravljeno na spletnem mestu Indacoin, se za kupce in prodajalce zaračuna 3-odstotna provizija. Čeprav za Bitcoin ni treba plačati provizije, obstaja provizija za dvig v višini 0,0001 BTC.

fotografija iOS, Android in namizne različice denarnice Indacoin

Denarnica Indacoin je na voljo prek mobilnih in namiznih aplikacij.

Ogromne fiatove odstopnine

Ob pregledu skoraj vseh pregledov Indacoin, ki so na voljo v spletu, opazimo eno najpogostejšo pritožbo: uporabniki fiatov ne morejo neposredno dvigniti na primeren način. Odstopnine za pretvorbo kriptovalut v fiat znašajo 12% z neposredno uporabo borze. To je še posebej visoko, če upoštevamo druge razpoložljive možnosti na trgu, kot sta GDAX ali Changelly, ki ponujajo veliko nižje pristojbine.

Na srečo borza ponuja alternativo. Uporabniki lahko uporabijo spletno plačilno platformo Payza, da znatno zmanjšajo provizije. Na primer dvig sredstev prek bančnega nakazila s Payzo stane samo 0,50 USD. Dvig sredstev na kreditno kartico stane 8 USD za vsak znesek, nižji od 5000 USD. Zanašanje na ločen tuji procesor ni optimalno. Vendar v nekaterih okoliščinah nudi bolj priročno rešitev.

Slaba novica je, da Payza potrebuje približno 20 delovnih dni, da pošlje dvige. Če upoštevamo, da obstajajo številne platforme Fintech, ki lahko dosegajo hitrejše prenose, bi to lahko nekatere uporabnike odvrnilo. V bistvu morajo uporabniki izbirati med hitrejšim časom zaključka umika z veliko višjimi provizijami (Indacoin) ali počasnejšim časom zaključka umika z nižjimi provizijami (Payza).

Omejitve nakupa / prodaje

Za uporabnike Indacoin so omejitve nakupov in prodaj omejene. Na primer, za prvi nakup / prodajo najnižji znesek znaša 15 USD. Najvišji znesek je 50 USD. Druga transakcija je lahko do 200 USD, vendar je ni mogoče izvesti vsaj štiri dni po prvem nakupu. Tretja transakcija je omejena na 500 USD in jo je mogoče izvesti šele sedem dni po prvem nakupu. Obstaja tudi omejitev nakupa v prvem mesecu 5000 USD. Po tem ni nobenih omejitev. Čeprav je zmožnost preprostega nakupa različnih kriptovalut neposredno s fiatom mamljiva, se zdi, da te nepojasnjene omejitve nakupa / prodaje predstavljajo glavno oviro pri sprejemanju novih uporabnikov..

Pomembni mejniki in partnerstva

Marca 2018 je ekipa napovedala, da lahko uporabniki kriptovalute neposredno prodajajo za fiat v mobilni aplikaciji Android. Provizije za te transakcije so bile določene v višini 7%. Avgusta 2018 je Indacoin izdal novo aplikacijo za Android, pa tudi funkcijo zamenjave kovancev. Poleg tega je Indacoin sodeloval s projekti, kot je ZenCash, Alt. Stanje, in Coinranking.

Indacoin podjetjem ponuja tudi možnosti partnerstva prek integracije API. Tako lahke kot standardne integracije lahko storitvi katere koli družbe omogočijo izvajanje funkcij izmenjave kriptovalut (tj. Obdelava plačil s kreditnimi / debetnimi karticami).

Fotografija posodobljene aplikacije Indacoin za Android, ki je izšla avgusta 2018

Razvojna skupina je avgusta 2018 objavila posodobljeno aplikacijo za Android.

Zaključek

V našem pregledu Indacoin smo našli več pomembnih ovir pri sprejemanju uporabnikov. Čeprav ta borza ponuja inovativne funkcije, kot je denarnica Indacoin, bi morali potencialni uporabniki upoštevati tudi visoke provizije podjetja Indacoin in omejitve nakupa / prodaje..

Izboljšave struktur provizij, postopki dviga in omejitve nakupa / prodaje bi lahko Indacoin postale vrhunska borza. Zanimivo bo videti, kako Indacoin nadaljuje z inovacijami na teh področjih in kakšno vlogo bo podjetje igralo na vse bolj konkurenčnem trgu borze kriptovalut.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map