Mainframe za AirDrop 1 milijon USD MFT za zbiranje denarja v dobrodelne namene

Mainframe za AirDrop 1 milijon USD MFT za zbiranje denarja v dobrodelne namene

Doslej smo se že navadili poslušati o zračnih kapljicah v svetu kriptovalut. Kot posušeni preživeli na puščavskem otoku tudi mi mahnemo z rokami v nebo v pričakovanju, saj prepotrebne zaloge dežujejo … No, ne ravno. Toda večina od nas je v določenem trenutku tu in tam dobila darilo z nekaj žetoni.

Ker sloves ICO visi na koncu, zahvaljujoč množici prevarantov, ki ga vlečejo po blatu, in priljubljenih platform, kot so Facebook, Google in Twitter, ki prepovedujejo oglaševanje ICO, se ustvari popolna nevihta za kriptovalutne zračne kapljice. In ni presenetljivo, da pridobivajo na priljubljenosti.

Ko z marketinškega vidika razmišljate o zračnih kapljicah kriptovalut, so to odličen način za ozaveščanje kovanca in celo njegovo črpanje vrednosti pred prodajo. Vsi imajo radi brezplačen denar. Skupine za trženje ICO lahko za zelo majhno ceno dobijo besedo o svojem projektu (razen če njihova vrednost žetona raznese, a tudi takrat vsi zmagajo).

Airdrops postajajo manj nova ideja in bolj običajna praksa. In ker se zdi, da so kovanci še bolj izpostavljeni, kapljice niso več pogosto nepričakovana presenečenja, ampak namesto tega prejmejo obliko predhodno napovedanega dogodka.

Številne zračne kapljice dejansko zahtevajo, da je prejemnik najprej lastnik nekaterih kriptovalut. Nato je imetnik nagrajen z odstotkom, sorazmernim znesku, ki ga ima v lasti. Še en genialni način, kako pridobiti ljudi, da kupijo več, in še en win-win za obe strani.

Ko pa zračne kapljice postajajo mainstream in trg ICO še naprej raste, podjetja postajajo s svojo tržno taktiko še bolj kreativna.

Mainframe je decentralizirano komunikacijsko omrežje, ki zračne kapljice dvigne na novo raven.

Denar dobesedno pada z neba

“Stvari radi počnemo nekoliko drugače,” pravi Mick Hagen, izvršni direktor in ustanovitelj podjetja Mainframe. In s fizičnimi žetoni, ki so padli z dejanskega neba, so to zagotovo storili. Ko so začeli turnejo po zraku po Aziji, so postali prvo podjetje, ki je s fizično distribucijo uvedlo popolnoma novo kriptovaluto (čeprav je seveda žetone treba nato zamenjati za kodo).

Mainframe je začel s fizičnimi letali na Daljnem vzhodu, obiskal je večja mesta, med drugim Hongkong, Tokio, Seul in Peking. V prenatrpanem salonu z raznobarvnimi baloni, dvignjenimi visoko v mreže, so ljudje čakali v pričakovanju. Mreže so se odprle, baloni so se spustili in vljudni Azijci so se v veselju smejali in cvilili, ko so zbrali nekaj balonov.

Morda je zato družba izbrala Azijo kot prvo mesto za spuščanje po zraku, saj je vedela, da zloglasna vljudnost ljudi ne bo dovolila, da se med seboj poteptajo ob možnosti brezplačnih žetonov. Ista scena ne sme biti ponovljena, gostovana v zahodnem lokalu.


Toda zadrževanje zračnih posnetkov, zlasti na Kitajskem, je sporočilu Mainframe-ja o zasebnosti in svobodi dalo dodatno grozljivo plast v državi, kjer je cenzura razširjena.

Fizične kapljice glavnega računalnika so začele pospeševati oprijem, ko so jih fazno razvaljale. Prva faza, „Dokaz o biti“ in druga faza, „Dokaz o svobodi“ sta že uspešno zaključeni, kar kaže na neizogibno privlačnost prostega denarja.

Toda pri kriptovalutah ni nujno, da gre le za osebno korist, kajne?

Dokaz o srcu – prvi v filantropskih kapljicah?

Dokaz srca

“V tej industriji blockchain in kripto je veliko ljudi, ki se poskušajo hitro obogatiti,” pravi Hagen, “veliko ugibanj, veliko pohlepa … dolgoletno verjamemo v to tehnologijo, saj to moti številne panoge tam in bo za vedno spremenil svet. In mislili smo, da bomo vzeli nekaj tega manj kot slanega vedenja, ki obstaja tam zunaj, in to poskušali usmeriti v smiseln namen. “

V zadnji tretji fazi njihove airdrop kampanje bo Mainframe podelil milijon dolarjev svojega žetona MFT uporabnikom, ki največ prispevajo neprofitnim organizacijam, usklajenim z njihovimi vrednotami zasebnosti in svobode. To je v bistvu katera koli registrirana dobrodelna ali neprofitna organizacija, ki se zavzema za svobodo govora in človekove pravice, vključno z ACLU, Freedom of Press in Amnesty International.

Kdo so sploh mainframe?

V redu, zato so te izjemno hladne kapljice zagotovo pritegnile našo pozornost. Lepo. Kdo pa so itak Mainframe?

Mainframe, ki se označuje kot »plast sporočil za novi splet«, omogoča zasebno pošiljanje sporočil in podatkov, saj tehnologija varno usmerja podatkovne pakete prek njihovega omrežja peer-to-peer..

Skupina, ki stoji za to novo platformo, je odporna na cenzuro in nadzor, z izjemo “katastrofalnega dogodka asteroida ali agresivne invazije nezemljanov”, da je neustavljiva. In najbolj cenijo svobodo govora in lastništvo podatkov.

Preko Mainframe-a sporočil ni mogoče odpreti ali slediti. Ker smo decentralizirana platforma z decentraliziranimi podatkovnimi storitvami, je praktično nemogoče zapreti ali cenzurirati. Zaradi česar jih morda ne bodo priljubljene med vladami in organi pregona po vsem svetu.

Njihovo naslednje fizično letalo je med konsenzom v New Yorku. Če torej iščete nekaj brezplačnega denarja, bodite pozorni na barvne balone.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map